Tegu sellise servoga.
http://www.hitecrcd.com/product_file/fi ... -785HB.pdf
Ja küsiks, et millist toidet võiks sellele anda?
Ise mõtlesin, et peaks Y juhtmega talle eraldi toite panema.
Aga millise siis?
Tänan
Hitec HS-785HB vintsiservo
230ma kasutab ilma koormuseta, 1500ma max koormusega 4,8v juures.
See on tegelikult nagu tavaline 8kg servo, ma usun et mingit eraldi toidet talle vaja pole, piisab kui parda aku on 2000ma ringis.
Muidugi oleneb sellest kaua sa lennata tahad enne kui uuesti laadima pead, ja kaal ka muidugi. Mina paneks vähemalt 2000ma aku või siis rohkem olenevalt sinu muudest soovidest siis.
See on tegelikult nagu tavaline 8kg servo, ma usun et mingit eraldi toidet talle vaja pole, piisab kui parda aku on 2000ma ringis.
Muidugi oleneb sellest kaua sa lennata tahad enne kui uuesti laadima pead, ja kaal ka muidugi. Mina paneks vähemalt 2000ma aku või siis rohkem olenevalt sinu muudest soovidest siis.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
Pakuksin, et eelpoolmainitud 2000-sest oleks Sinu puhul päris paljuks.SASS160 wrote:tegelikult läheb asi purjekale, niiet kaal ei ole probleem. Suure aku peaks pistma, et asi toidaks 30 min tavalise servo+vintsi+2,4 ghz vastuvõtja. Ja kus ma saaks sellise aku?
Lennukitel tunduvalt rohkem servosid tavaliselt peal, ning "saagimist" seal kah hulka rohkem. Pardaakust aga jagub üsna mitmeks tunniks (veoaku on loomulikult omaette teema).
Saad aga lähimast mudelipoest - hetkel neid Tlna kandis *vähemalt* kolm peaks tegutsema.