http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/ ... xpander_V3
Töötab ka eraldi ilma logerita (max kõrgus) ja UAV harrastajad saaks tõenäoliselt kasutatava sinaali valmis kujul kätte.

Tellima mida - Nagu ma mäletan, siis KotkaPuu(tm) peaks ka kohapeal ostetav/tellitav olema. Vähemalt üks poodidest siin alles hiljaaegu kuulutas. Hinnad need on jah omaette küsimus, kuna orjenteeruvat USD kurssi nad ei suutnudki minu küsimuse peale välja mõeldaussimuna wrote:Et kui keegi endale tellima hakkab, oleks ka huvitet.
Pigem sai vist küsitud mis sind huvitascuprum wrote:Tellima mida - Nagu ma mäletan, siis KotkaPuu(tm) peaks ka kohapeal ostetav/tellitav olema. Vähemalt üks poodidest siin alles hiljaaegu kuulutas. Hinnad need on jah omaette küsimus, kuna orjenteeruvat USD kurssi nad ei suutnudki minu küsimuse peale välja mõeldaussimuna wrote:Et kui keegi endale tellima hakkab, oleks ka huvitet.- tahtsid viia asja kohe personaalseks tellimuseks.
Nu seda ma ju rääkisin, et taandus kohe konkreetse müügijutu pealeasterix wrote: Pigem sai vist küsitud mis sind huvitasMa ei anna USD kurssi kuna ma ei osta neid USD vaid GBPs.