O: kiiruseregulaator ja vastuvõtja
O: kiiruseregulaator ja vastuvõtja
niisiis ostsin mingi odava käkerdise ja elektroonika suutsin läbi kärsatada,kuna kättesaamise päeval hakkas lund sadama
enivei,uut oleks vaja,auto ise on selline
http://www.piilia.ee/index.php?act=view ... oductId=26
enivei,uut oleks vaja,auto ise on selline
http://www.piilia.ee/index.php?act=view ... oductId=26
- / / / / /ALPINE
Kasutatakse ka õhupalle, saab ka servodele peale tõmmata, avaus zip-tiega kinni!
Lauri Laidna - www.pistik.com
- / / / / /ALPINE
-
- / / / / /ALPINE
-
60 ma sellega küll pole sisse saanud arusaadavatel põhjustel,kuna olen siiani ainult lumeol/jääl sõitnud,siis on enamik aega külg ees
aga kas tasuks osta...no ütleme nii,et algajale on ta suht hea,kuna on odav,tekitab fanatismi ning annab ka aimu,miks väärt jupid/autod kordades rohkem maksavad:nad ei lagune vist
enivei,sai küll kinni teibitud,kuid kurat seda teab,vb isegi ainult kondenseerunud vesi vms.
servo pole elu sees olnud kinni teibitud,sõitsin lörtsis ja lumes nii mis kolises,see töötab siiani
ja asi on sujuva keeramisega ning elektrooonilise kiirusregulaatorigavms,s.t. et on sees nii palju elektroonikat,umbes poolteise tikukarbi suurune,millesse lähevad aku juhtmed,välja tulevad mootori ja antenni juhtmed ning on pistikupesa servole
seega ei ole eraldi regulaatorit ega vastuvõtjat.
need samad jebinad,mis ma plahvatama suutsin panna on osa sellest regulaatorist,uued jupid plekkisid 92 eeku jupp,vahetasin kõik 4 tk välja,ikka raibe ei funka,otsustasin siis siit abi paluda:)
et siis on kellelgi ehk üle?
aga kas tasuks osta...no ütleme nii,et algajale on ta suht hea,kuna on odav,tekitab fanatismi ning annab ka aimu,miks väärt jupid/autod kordades rohkem maksavad:nad ei lagune vist
enivei,sai küll kinni teibitud,kuid kurat seda teab,vb isegi ainult kondenseerunud vesi vms.
servo pole elu sees olnud kinni teibitud,sõitsin lörtsis ja lumes nii mis kolises,see töötab siiani
ja asi on sujuva keeramisega ning elektrooonilise kiirusregulaatorigavms,s.t. et on sees nii palju elektroonikat,umbes poolteise tikukarbi suurune,millesse lähevad aku juhtmed,välja tulevad mootori ja antenni juhtmed ning on pistikupesa servole
seega ei ole eraldi regulaatorit ega vastuvõtjat.
need samad jebinad,mis ma plahvatama suutsin panna on osa sellest regulaatorist,uued jupid plekkisid 92 eeku jupp,vahetasin kõik 4 tk välja,ikka raibe ei funka,otsustasin siis siit abi paluda:)
et siis on kellelgi ehk üle?
- / / / / /ALPINE