hei.
on kellelgi kogemusi.jama nimelt tekkis vistaga kui hostida xp-ga seda jama pole.
kas käib siis asi kuidagi teist moodi õpetused mis netis tulemust ei andnud.teeb ainult ruuteri sisese aga väljast keegi juurde ei saa.
proovisin läpakaga kus xp laseb ilusti ja annab välise ip aga see kuradi vista ei anna( local session (unkown ip)).
hetkel veel ei kiirusta vistat formattima ja asendama xp-ga.elion küsib 150.- telfoni teel juhendamine.
mis asi see vistal siis teist moodi on?? see hiirega klõpsimine iga asja kohta kolm korda hakkab vaikselt tüütama juba (kas ikka tahad jne )
G4 host vistaga
G4 host vistaga
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
pordid on avatud lasin lahti teha.
ruuteris tehtud port fw aga ei toimi ja just selles arvutis kus vista
mart sul jumala õigus ilma vistata elu parem,ühes foorumis kus öeldi:googeldamine aitab alati aga vistaga pöördu jumala poole
lähi ajal ilmselt formatt sest rohtu pole leidnud.
ruuteris tehtud port fw aga ei toimi ja just selles arvutis kus vista
mart sul jumala õigus ilma vistata elu parem,ühes foorumis kus öeldi:googeldamine aitab alati aga vistaga pöördu jumala poole
lähi ajal ilmselt formatt sest rohtu pole leidnud.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Vista enda Firewall tõenäoliselt blokeerib. Lisa RealFlight.exe (vms) sinna exceptions listi ja/või ava see konkreetne port. Proovida võid ka, kui disable'id kõikvõimalikud Firewall'id ajutiselt. Miski muu nagu olla ei saaks. Tihtipeale ka mingit "üli-ägedad" Norton Security jms programmid suudavad ka oma tarkusega kõik ära piirata.
Lauri Laidna - www.pistik.com
see varjant on ka proovitud juba enne kui postitsasin.aga tulemus ikka sama.lauri wrote:Vista enda Firewall tõenäoliselt blokeerib. Lisa RealFlight.exe (vms) sinna exceptions listi ja/või ava see konkreetne port. Proovida võid ka, kui disable'id kõikvõimalikud Firewall'id ajutiselt. Miski muu nagu olla ei saaks. Tihtipeale ka mingit "üli-ägedad" Norton Security jms programmid suudavad ka oma tarkusega kõik ära piirata.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Kus ta seda näitab? > local session (unkown ip)
Mäng ise näitab seda? Järelikult ei tea ta ip aadressi... Midagi on mäda võrgu seadistuses?
Ja mis sellesse "kas ikka tahad?" küsimisse puutub, siis disable UAC ja probleem on lahendatud.
Miks Sa üldse G4'ja kasutad, G4.5 ju ammu väljas ja tasuta uuendus ju...
Mäng ise näitab seda? Järelikult ei tea ta ip aadressi... Midagi on mäda võrgu seadistuses?
Ja mis sellesse "kas ikka tahad?" küsimisse puutub, siis disable UAC ja probleem on lahendatud.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Vaata selle port scanneriga, kas port mujalt maailmast ligipääsetav : http://www.pcflank.com/scanner_s1.htm Kui ei ole, siis ruuteris suunamine ei toimi või firewall blokeerib.
Lauri Laidna - www.pistik.com
local sessioni näitabJazZ wrote:Kus ta seda näitab? > local session (unkown ip)
http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... ir&id=host
kui ma ei saa g3,5 ja g4 ega siis ei lase ka g4,5 hostida.
ruuteris tehtud nii nagu õpetus.
http://www.portforward.com/english/rout ... Server.htm
aga lahendus tuleb ilmselt lähi ajal kohe.tuleb asendada xp pro ja siis töötab.vistaga ei tööta paljud proged mida vaja oleks.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Mul on ka vista ja xp pro. Molemiga töötab ideaalselt ja viiruse kaitse on Norton internet Security 2008. Algul jamasin ka tykk aega , internettis lennata lasi aga oma ip ei tunnistanud näitas samamoodi unkown ip.
Minu lahendus selline. Töstsin ruuteri ja avuti vahelise interneti kaabli ruuteri sinna auku, kus on koigile kätte sadav ip ( mul see punasega märgitud) ja koik ok. Töötab siiamaani.
Minu lahendus selline. Töstsin ruuteri ja avuti vahelise interneti kaabli ruuteri sinna auku, kus on koigile kätte sadav ip ( mul see punasega märgitud) ja koik ok. Töötab siiamaani.