9. MAI KURESSAARES (MUDEL)LENNUPÄEV
-
9. MAI KURESSAARES (MUDEL)LENNUPÄEV
...kes pole Saaremaal käind, saarenaise naba näind....
Saarenaise naba ei luba, see jääb igaühel endal otsida aga pakun teile osalemiseks välja ühe kogupere ürituse.
UNICEFi nädala raames plaan Kuressaare lennuväljal korralada
mudellennupäev.
Üritus üldjoontes selline:
loomulikult mudellendurid - teie
kuumaõhupall
paraplaanerid
mootorpurilennuk
Tartu lennukolledz simulaatoriga
kohapeal toitlustus, osalejatele kas soodsalt või üldse tasuta olenevalt saadavatest projekti rahadest
Kes õhtul tagasi ei viitsi minna, siis askeetlike eluviiside harrastajale saan pakkuda ööbimist Kuressaare Noorte Huvikeskuses mati peal, dussi võimalus olemas.
NB! sinna küll päris jupp aega veel aga kel vähegi võimalik ja soovi on siis palun veebruari kuu jooksul märku anda, et teaksin mis mahus see üritus tuleb.
Kõik küsimused, soovid, mõtted julgelt mulle meilile või helista.
mustlind@gmail.com
5014120
Taniel Vares
Saarenaise naba ei luba, see jääb igaühel endal otsida aga pakun teile osalemiseks välja ühe kogupere ürituse.
UNICEFi nädala raames plaan Kuressaare lennuväljal korralada
mudellennupäev.
Üritus üldjoontes selline:
loomulikult mudellendurid - teie
kuumaõhupall
paraplaanerid
mootorpurilennuk
Tartu lennukolledz simulaatoriga
kohapeal toitlustus, osalejatele kas soodsalt või üldse tasuta olenevalt saadavatest projekti rahadest
Kes õhtul tagasi ei viitsi minna, siis askeetlike eluviiside harrastajale saan pakkuda ööbimist Kuressaare Noorte Huvikeskuses mati peal, dussi võimalus olemas.
NB! sinna küll päris jupp aega veel aga kel vähegi võimalik ja soovi on siis palun veebruari kuu jooksul märku anda, et teaksin mis mahus see üritus tuleb.
Kõik küsimused, soovid, mõtted julgelt mulle meilile või helista.
mustlind@gmail.com
5014120
Taniel Vares
-
Re: 9. MAI KURESSAARES (MUDEL)LENNUPÄEV
Eks ma märgi siis omale ühe kodus käimise sellele nädalavahetusele 
PS. Lisaideena võiks äkki mõne "ülikerge" kah kohale kaubelda?

PS. Lisaideena võiks äkki mõne "ülikerge" kah kohale kaubelda?
-
-
-
Kindlasti tõstan seda teemat aegajalt üles poole.
Praeguseks niipalju, et ülal mainitud õhupalli ja paraplaani vennad oma jah sõna öelnud, nagu ka tartu lennukolledz ja mootorpurilennuki omanik.
Jääb vaid loota,et ka mudeliste tuleb piisavalt.
PS ÜKS PALVE VEEL, ET KES TULEMAS ON, PALUN SAATKE MULLE KA EMAIL, ET SAAKSIN KOOSTADA NIMEKIRJA ET KEEGI OMA SUPIST ILMA EI JÄÄKS. SAAN KA ÜLEVAATE KUI PALJU OSALEJAID. SEE EI OLE SIDUV LEPING, KUI MIDAGI VAHELE TULEB JA KOHALE TULLA EI SAA. SAMUTI VÕIKS SIIS MAILIS ÄRA MAINIDA ENAMVÄHEM MIS MASSINATEGA LENDAB-SÕIDAB JA KAS ÖÖBIMIST VAJA.
KES JUBA PRAEGU ENAMVÄHEM KINDEL VÕIB TEADA ANDA, MUIDU HEA KUI VEEBRUARI LÕPUKS SAAN PILDI KOKKU.
LOOMULIKULT SAAVAD OSALEDA KA NEED, KES HILJEM ÄRKAVAD.
olge vahvad
Taniel
Praeguseks niipalju, et ülal mainitud õhupalli ja paraplaani vennad oma jah sõna öelnud, nagu ka tartu lennukolledz ja mootorpurilennuki omanik.
Jääb vaid loota,et ka mudeliste tuleb piisavalt.
PS ÜKS PALVE VEEL, ET KES TULEMAS ON, PALUN SAATKE MULLE KA EMAIL, ET SAAKSIN KOOSTADA NIMEKIRJA ET KEEGI OMA SUPIST ILMA EI JÄÄKS. SAAN KA ÜLEVAATE KUI PALJU OSALEJAID. SEE EI OLE SIDUV LEPING, KUI MIDAGI VAHELE TULEB JA KOHALE TULLA EI SAA. SAMUTI VÕIKS SIIS MAILIS ÄRA MAINIDA ENAMVÄHEM MIS MASSINATEGA LENDAB-SÕIDAB JA KAS ÖÖBIMIST VAJA.
KES JUBA PRAEGU ENAMVÄHEM KINDEL VÕIB TEADA ANDA, MUIDU HEA KUI VEEBRUARI LÕPUKS SAAN PILDI KOKKU.
LOOMULIKULT SAAVAD OSALEDA KA NEED, KES HILJEM ÄRKAVAD.
olge vahvad
Taniel
-
-
-
tervitus kõigile,
kõigepealt tänud juba varastele registreerujatele.
Selgituseks eelnevale postitusele. Siiski on lennujaamast 500m kaugusel majutusasutus, kuhu võimalik ka telki panna. Tean, et seal hoovil on ka kämpingud aga millegi pärast nad neid oma kodulehel ei reklaami. Võibolla on nüüdseks kasutuskõlbmatud.
Hetkel kedagi sealt majutusest kätte ei saanud, kuna hooaeg algab maist.
Siiski siin koduleht kes huvi tunneb:
http://www.saaremaa.ee/housing/kuussolme/tutvustus.html
parimat
Taniel
kõigepealt tänud juba varastele registreerujatele.
Selgituseks eelnevale postitusele. Siiski on lennujaamast 500m kaugusel majutusasutus, kuhu võimalik ka telki panna. Tean, et seal hoovil on ka kämpingud aga millegi pärast nad neid oma kodulehel ei reklaami. Võibolla on nüüdseks kasutuskõlbmatud.
Hetkel kedagi sealt majutusest kätte ei saanud, kuna hooaeg algab maist.
Siiski siin koduleht kes huvi tunneb:
http://www.saaremaa.ee/housing/kuussolme/tutvustus.html
parimat
Taniel
-
Tervitus kõigile,
tõstan teemat ülesse poole.
3nädalat veel ürituseni jäänud. Palun veel tulijatel märku anda, et teaksin supiportsudega arvestada.
PS selgus, et pisut raha on ka eraldatud ja oleks võimalik mõningal määral transporti kompenseerida. Näiteks tulete kambakesi ühe autoga. Maksta saan kütusetseki või praamipiletite alusel.
Olge vahvad ja rohket osavõttu soovides. Kuigi praegu on sattunud siia üksteise otsa palju samalaadseid üritusi aga säästke siis ka Saaremaa sõidu jaoks
Andke julgelt teada, kui on küsimusil.
taniel
tõstan teemat ülesse poole.
3nädalat veel ürituseni jäänud. Palun veel tulijatel märku anda, et teaksin supiportsudega arvestada.
PS selgus, et pisut raha on ka eraldatud ja oleks võimalik mõningal määral transporti kompenseerida. Näiteks tulete kambakesi ühe autoga. Maksta saan kütusetseki või praamipiletite alusel.
Olge vahvad ja rohket osavõttu soovides. Kuigi praegu on sattunud siia üksteise otsa palju samalaadseid üritusi aga säästke siis ka Saaremaa sõidu jaoks

Andke julgelt teada, kui on küsimusil.
taniel
Pisut heasoovlik, aga siiski IRWelmariachi wrote: Näiteks tulete kambakesi ühe autoga.
Selliseks üheks autoks sobiks siis paras buss

Väike meenutus eelmise aasta Remniku sõidust - Cuprumi Pesukotti topitud 7 lendavat objekti + kaks lendurit.
Mis rahasse puutub, siis sellest ütlen ma kohe ja kõige ees ära - patt ju koju sõitmise ja lõbutsemise eest veel pappi kah saada

Lendamiseks see küll eriti hea koht ei ole - kui, siis kopteritele.imm wrote:pisut teemaväline aga kas see aasta ei ole mingit remniku trippi plaanis ma oleks vast ka käpp.
mul väike nostalgia selle remnikuga.
Aga mis üritusesse puutub, siis võiblla rõõmuvabriku omad miskit oskavad täpsemalt rääkida. http://www.roomuvabrik.ee/ olid selle ürituse orgunnijad.
Ok, kui rohkemaks jutuks sel teemal, siis vast peaks eraldi lõnga kolima

-
üks mõte hüppas pähe... kuna tulijaid juba rohkem, kas peaks ka kvartsipuu olema. Siin saarel mul seda kahjuks ei ole. Mis teie vanad kalad arvate, kas saame ilma hakkama, või vastasel juhul oskab keegi nõu anda kust võiks saada. Või on kellelgi olemas, et kaasa võtta. tean, et kullos on, kui kellelgi teisel ei ole siis suhtlen kulloga ja ehk mõni tallinna mees haarab kaasa.
taniel
taniel
-
-
jätkuvalt pakun võimalust ööbida noortekeskuses mati peal ja dušši saab võtta.
Üritasin eelmine kord ka sinna majutusasutusse helistada aga siis ei olnud tõenäoliselt hooaeg veel alanud. Kui on huvi võin uuesti proovida ja uurida telkimise kohta.
Samuti kellel soovi võib ise uurida lennujaama öömaja. Ma ei oska nende hindu öelda, selle info leiab lennujaama kodulehelt.
taniel
Üritasin eelmine kord ka sinna majutusasutusse helistada aga siis ei olnud tõenäoliselt hooaeg veel alanud. Kui on huvi võin uuesti proovida ja uurida telkimise kohta.
Samuti kellel soovi võib ise uurida lennujaama öömaja. Ma ei oska nende hindu öelda, selle info leiab lennujaama kodulehelt.
taniel
reklaaminfot leiab siit
http://www.kuressaare.ee/sininenadal/programm.html#9
http://www.kuressaare.ee/sininenadal/programm.html#9
kogun vanu vene lennukimootoreid
-
Tervitus kõigile,
Ropka jõudis juba ette ja edastatud info õige.
lisan nii palju, et kõik sujub plaanipäraselt ja suuremaid tagaislööke ei ole olnud.
Nagu võisite kuulutuse pealt lugeda algab üritus kell 12 ja kestab kuni 18.00
Tulles vastu paraplaneristidele ei ole täpset lennugraafikust paika pannud. Tõenäoliselt see aja jagamine mudelite ja muu vahel tunniste tsüklitena saab olema. Kui parakad lennata väga ei soovi on terve aeg meie päralt ja lennake palju süda lustib, kaasaarvatud mina.
Olen ise lennuväljal kohal laupäeval kell 10 ja sätin veel viimaseid asju paika. Kes soovib varem oma lennukit-kopterit proovida siis on alates 11.00 võimalus olemas. Tutvustan enne algust osalejatele lennuväljakorda ja mõned asjad mida lennujuht on palunud silmas pidada.
olge vahvad ja pöidlad pihku, et ilma oleks
Taniel
5014120
Ropka jõudis juba ette ja edastatud info õige.
lisan nii palju, et kõik sujub plaanipäraselt ja suuremaid tagaislööke ei ole olnud.
Nagu võisite kuulutuse pealt lugeda algab üritus kell 12 ja kestab kuni 18.00
Tulles vastu paraplaneristidele ei ole täpset lennugraafikust paika pannud. Tõenäoliselt see aja jagamine mudelite ja muu vahel tunniste tsüklitena saab olema. Kui parakad lennata väga ei soovi on terve aeg meie päralt ja lennake palju süda lustib, kaasaarvatud mina.
Olen ise lennuväljal kohal laupäeval kell 10 ja sätin veel viimaseid asju paika. Kes soovib varem oma lennukit-kopterit proovida siis on alates 11.00 võimalus olemas. Tutvustan enne algust osalejatele lennuväljakorda ja mõned asjad mida lennujuht on palunud silmas pidada.
olge vahvad ja pöidlad pihku, et ilma oleks
Taniel
5014120