Saab keegi äkki üles visata kaardi kus seal piibel lennutamas käijakse? ma ei oska sealt suure tee pealt suurt kuhugi minna. Ma seal tee ääres pole mingit ohutut lennutamise kohta eriti märganud.
Tänk juu.
Ma ehk saan oma piperiga kah lõppeks lendama. Seda esimest korda kui tuul seda lennutas, ma lendamiseks ei loe :p
Piibe lennutamise asukoht
Piibe lennutamise asukoht
Miljon miksi.
mingit kaarti pole vaja,
see koht kus sõidutee on vähemalt 2x laiem kui muidu, oli kunagi lennukite stardi/maandumisrada.
Selle raja kõrval on omakorda väike ruleerimistee, Tallinna poolt tulles vasakut kätt. see ongi koht, kus käiakse lennutamas.
Narva mnt. mahapöördekohast mõni kilomeeter edasi ja ongi kohal, enne näed vasemal ühte lennukiangaari ja selle kõrval tuulesokk posti otsas lehvimas.
see koht kus sõidutee on vähemalt 2x laiem kui muidu, oli kunagi lennukite stardi/maandumisrada.
Selle raja kõrval on omakorda väike ruleerimistee, Tallinna poolt tulles vasakut kätt. see ongi koht, kus käiakse lennutamas.
Narva mnt. mahapöördekohast mõni kilomeeter edasi ja ongi kohal, enne näed vasemal ühte lennukiangaari ja selle kõrval tuulesokk posti otsas lehvimas.
kogun vanu vene lennukimootoreid
http://www.pilots.ee/platsid/jagala.htm
äkki on sellest lingist abi...
äkki on sellest lingist abi...
Aga ausaltöeldes ega seal varu pole... mets ühel pool ja autotee teisel pool. Lennata tohib ainult nii, et oled seal teelaiendusel, seljaga Piibe mnt poole ja siis lendad metsa kohal ja enda selja taha kordagi ei satu! Üldiselt hea koht tänu siledale asfaldile, kuid suuuuur miinus selles, et ruumi pole. Suvel veel õppesõit + deltaplaanerid jne.
Lauri Laidna - www.pistik.com