Otsige netist pilte ja lisa inffi

Nu eks neid ole ka praegu TLN - i peale üldiselt. Aga heliefekte ma arvan peaks Priit päris hästi veel mäletama Trt päevilt. Tõsi, ühe teise riigi enam-vähem analoogsete lennumasinate kohta.vallojoe wrote:in real life oleks vist päris palju pahuraid inimesi kui sellise kiirusega ja nii madalalt üle paugutada
Kusjuures on küll hea lennata jah. Eriti kui vaja mingit kindlat kõrgust hoida või kurssi. Korralik raadio ikka kõvasti täpsem kui mingid odavad joystickid.mart63 wrote:Heh nagu mina, lendan Microsoft Flight Simulatoris Boeingutega oma rc-puldiga.
Aknad lendaksid kõik, kui mitte kehvemad hurtsikud ja küünid laiali ei pudeneks. Tartus ma mäletan pahandust, kus lööklaine mitu akent ära lõhkus, siis see pommitajate polk ajas tagasi. Aga ise juhtusin just koolist koju tulema ja pahategijat nägema - kulges teine just sellisel kõrgusel, kus veel oli näha, et tegu oli Tu22-ga. Pakuskin kõrgust 3-4km. Aga kõmakas oli tummine!vallojoe wrote:in real life oleks vist päris palju pahuraid inimesi kui sellise kiirusega ja nii madalalt üle paugutada
Kui lähemalt uurida, siis selgub tõsiasi, et FF joysticke on üpris vähe liikvel. Kiirel otsingul leidsin, et nii Saiteki, Logitechi kui ka Thurstmasteri valikus on vaid üks FF'ga pulk, seega ei ole valik just liiga keeruline.Kristjan wrote:Soovitage korralikku FF joystick'i koos pedaalide ja kõigega...
Kas Saitek, Logitech...? Ja mis mudel?