Samsungi MP0402H kõvakat hädasti vaja!!! LUKUS!
Samsungi MP0402H kõvakat hädasti vaja!!! LUKUS!
Tere!
Kes aitab mul soetada Samsa kõvaketta MP0402H saab suure šokolaadi või õlled vmt Kohalikud e-poed on mind kuivale jätnud selles küsimuses igastahes. Osadel näitab küll, et on kaubavalikus aga kui helistada siis öeldakse, et laoseis on 0 ja et seda enam ei toodeta.
Üks variant on veel! Kui kellegil vedeleb kuskil Amilo või muu läpakas ja siis seal sees sama kõvaketas, siis olen nõus teile uue ja suurema kõvaketta sinna asemele ostma kui vana mulle annate
Kes aitab mul soetada Samsa kõvaketta MP0402H saab suure šokolaadi või õlled vmt Kohalikud e-poed on mind kuivale jätnud selles küsimuses igastahes. Osadel näitab küll, et on kaubavalikus aga kui helistada siis öeldakse, et laoseis on 0 ja et seda enam ei toodeta.
Üks variant on veel! Kui kellegil vedeleb kuskil Amilo või muu läpakas ja siis seal sees sama kõvaketas, siis olen nõus teile uue ja suurema kõvaketta sinna asemele ostma kui vana mulle annate
Last edited by Marek on Thu May 14, 2009 12:29, edited 1 time in total.
Rumal küsimus, aga miks sul täpselt seda ketast vaja on? Peamine, et liides õige oleks ja ketas ära mahuks. Olen ise läpakale suvalise õige liidesega ketta ostnud õhku lennanu asemele ja no problems.
Kiirel vaatlusel ei näe põhjust, miks see ei peaks sobima!?
http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... tad/71983/
Või lendas su vana ketas õhku ja just sama marki ketast seetõttu?
Kiirel vaatlusel ei näe põhjust, miks see ei peaks sobima!?
http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... tad/71983/
Või lendas su vana ketas õhku ja just sama marki ketast seetõttu?
Lauri Laidna - www.pistik.com
-
Asi lõhnab selle järele et andmeid vaja taastama hakata. Ja kuna andmekandja mark on teada muutub ka admete taastamise hind. minuteada on andmete "väljaurgitsemise" hind viimasel ajal olnud 2,5 kilo ühe giga eest. Ja pelegi peavad seda tegema ainul proffid! Senjoorid, Rõõmustage! (Eestlase kõige parem toit on ikka olnud teine eestlane!)
52 79802
Hot Bodies D4 Cyclone.
Robitronic Mantis x 2, Protos ,Caster Fusion EX-1.
X-Ray XB8 EC Electric
T-Rex 500CF
Kyosho Caliber Hybrid!
Cessna 185
Lama v4
Hot Bodies D4 Cyclone.
Robitronic Mantis x 2, Protos ,Caster Fusion EX-1.
X-Ray XB8 EC Electric
T-Rex 500CF
Kyosho Caliber Hybrid!
Cessna 185
Lama v4
-
-
-
Tahad otsin sulle hv-st mingi düüdi kontakti?või pane ostukuulutus sinna.Kindlasti näkkabMarek wrote:Üks asi on taastamine teatud programmidega, teine aga füüsiline sekkumine. Ma tahaks näha neid õlledega vendasid ketta sisemust avastamas - aga krt teab, äkki ongi . Eks peab uurima. Sinna Soovi kuulutsele ma messisin aga vastust ei tulnud, tea kas juba müüs ära.
-
Eks neid vigu ole erinevaid ja ilmselt ka hinnad varieeruvad. Endal on hea kogemus tsaar@hot.ee
Mul oli küll lihtne viga - esimene sektor/rada oli loetamatu. Failid sain kätte, raha nii palju ei läinud kui sul. Aga see oli vista ka puhtalt softi abil taastamine. Kahest vindist ühte ehitama ei pidanud.
Vint ise läks lõpuks Microlinki garantiisse ja sain uue asemele.
Arne
Mul oli küll lihtne viga - esimene sektor/rada oli loetamatu. Failid sain kätte, raha nii palju ei läinud kui sul. Aga see oli vista ka puhtalt softi abil taastamine. Kahest vindist ühte ehitama ei pidanud.
Vint ise läks lõpuks Microlinki garantiisse ja sain uue asemele.
Arne