Alternatiivtehnika

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
tulnuk

Alternatiivtehnika

Post by tulnuk »

Leidsin ühe üpris huvitavat tehnikat müüva poe. http://www.f3-shop.de/
arne

Post by arne »

Hmm. Huvitav, et antenne müügil pole. Becker on maailmas vist ennekõike oma antennide poolest tuntud. See, et ta ka kõike muud teeb on mulle väike üllatus. Saatjad nägid mõnusad välja.

Arne
tulnuk

Post by tulnuk »

Need pisikesed lineaarservod pidavat kah täitsa asjalikud olema.
Süsteem, kus vastuvõtjaga ühes korpuses on 2 servot, on parkflyeritele ju perfecto.
motokrosser

Post by motokrosser »

kaamoon, 650 eurot 35mhz saatja eest palju pole?
saarlane

Post by saarlane »

Tekib sama küsimus.
Peale vaadates tunduvad küll nagu mõni klikiaegne tehnikasaavutus.
56481228- Erkki
mart63

Post by mart63 »

Kulukas nostalgia vast.. ega neil tänapäevamõistes praktilist väärtus eriti pole. :shock:
tulnuk

Post by tulnuk »

Hinna ja töösageduse võrdlemine on küll jabur. Vaadake, mis fuktsioonid sellel kalleimal saatjal on ning näidake mõnd oluliselt odavamat konkurenti.
Välimus on maitse asi, kuid sellist siledat saatjat on tolmust ja platsil kogunevast kõntsast oluliselt lihtsam puhastada kui nt JR'i "meremiine".
cuprum

Post by cuprum »

tulnuk wrote: Välimus on maitse asi, kuid sellist siledat saatjat on tolmust ja platsil kogunevast kõntsast oluliselt lihtsam puhastada kui nt JR'i "meremiine".
IRW Eriti oluline asi on külg-loksuti ;)
Pulli pärast tõlkisin (lasin Googlel seda teha) teksti eesti keelde - ning muigamisi jätkus päris paljuks ajaks.

Mis aga saatjatesse, hinda-kvaliteeti-välimusse puutub, siis usun, et õigus on kõigil :) lihtsalt maitsed on erinevad. Kes põõrab tähelepanu välimusele, kes funktsionaalsusele, kes kvaliteedile (ka väidetavale viimasele viiele protsendile, mis maksab 500% rohkem).

Isiklikult mulle antud tehnika välimus ei imponeeri, kuna "meremiin" püsib tänu oma "nagadele" paremini peos (nu ei ole ma kõhupealse tray inimene). Samuti meeldivad mulle rohkem "ise näppude alla ronivad" nupud - nu lihtsalt on lennus mugavamad, kui kuskilt ühest reast otsida-lugeda paremalt kolmandat.
Post Reply