Pariisi lennushou 2009

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
Marek

Pariisi lennushou 2009

Post by Marek »

Kas keegi on juba plaaninud seda külastada??? Minul on see aasta tõsine plaan sinna minna. On ju üritus ainult igal teisel aastal. Peaks olema väärt külastamist.
On keegi juba äkki seal käinud? Oskab keegi pakkuda norm kohta kus Pariisis ööbida?
Lennukipileteid ette broneerides peaks suht norm hinnaga kohale saama. Ma siin arvutasin, et kahekesi 4 päeva ja 3 ööd seal + lennureis kahele + shou ühe päeva pilet läheks kõik kokku 10 000.- krooni.
Minu esialgne plaan on minna 19.06 ja tagasi tulla 22.06 (sünnipäeval :D). Kutsun meeleldi siinseid sõpru kaasa! Seltsis segasem ;)

http://www.paris-air-show.com/
Kristjan

Post by Kristjan »

Käinud jah 2007 ja 2005, väga korralik üritus on. See aasta minek pole veel kindel. Ööbimine võta kõige odavam, piisab ainult voodi ja pesemisvõimalusega putka, kuna sellel ajal on nagunii nii soe, et käid öösel korraks magamas ja siis jälle kuhugi linna peale, kui naisega koos minek siis muidugi vähe peenemat kohta tarvis.

Vahet pole, et iga 2 aasta tagant, kuna vaheaastatel on näiteks Berliini lennundusnäitus... küll vähe väiksem aga võimas ikkagi.

Soovitan kindlalt minna, kellel vähegi võimalust.
Marek

Post by Marek »

Kas keegi oskab mingit konkreetset ööbimiskohta soovitada Pariisis?
Marek

Post by Marek »

Käidud - mega! Iga lennundushuvilise Meka.

http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... NNUSHOW-09

Image
hommiku kohvi

Post by hommiku kohvi »

pildil nr. 138 olev must lennuk on vist siiani ilusaima joonega lennuk, mis ma näinud olen. mis selle nimi võiks olla??
lauri
Administrator

Post by lauri »

vihje: lennuki küljel veebiaadress
Lauri Laidna - www.pistik.com
Kristjan

Post by Kristjan »

Väga äge!

Aga miks hangaaride seest pilte ei teinud, seal ju UAV´d, lahtised raketimootorid, helikopterid, sõjatehnika jne jne. 8)
Marek

Post by Marek »

sa vist peaks teadma milline rahvahulk seal liigub :), seal angaaris olid nagu heeringas karbis, ei trüginud sinna palju.
Post Reply