Hakkan lennukit ostma
-
Elou!
Minu kogemus selle lennuki tellimusega:
Tegin tellimuse Date: 1/1/2009
Lennuk hakkas Eestisse lendama: The item left Hong Kong for its destination on 9-Jan-2009
Maandus viljandis: 16.01.2009 5:36:00 Saabunud (Viljandi postivahetuspunkt)
Lendas koju: 17.01.2009 9:34:00 Väljastatud (Viljandi postkontor)
Parimat soovides,
-Ilmar-
Minu kogemus selle lennuki tellimusega:
Tegin tellimuse Date: 1/1/2009
Lennuk hakkas Eestisse lendama: The item left Hong Kong for its destination on 9-Jan-2009
Maandus viljandis: 16.01.2009 5:36:00 Saabunud (Viljandi postivahetuspunkt)
Lendas koju: 17.01.2009 9:34:00 Väljastatud (Viljandi postkontor)
Parimat soovides,
-Ilmar-
-
-
-
Nii, ja läheb teema how-knowks ära.Päris palju asju vaja teada
1.Kas kiiruseregu signaal läheb vastuvõtjal BAT(battery?) kanalisse või mitte?
2.Kas saba(kõrgustüür,sabatüür) võib kinnitada tilga liimiga?Ei püsi ilma hästi kinni.
3.Kuramuse Japsid jätsid ühe asja kaasa panemata:
nimelt kui on plastikjunn mille külge läheb traat, aga plastikjunn kinnitub tüüri külge ja teisel pool on plast kinnitus mis kinni hoiab toda.
Millega seda asendada?
4.Puldil on trainer auk, aga kust saada usb kaablit simu jaoks?
edit: 5. Vastuvõtjal on ka eraldi antennikarp, kuhu see toppida?
2.Kas saba(kõrgustüür,sabatüür) võib kinnitada tilga liimiga?Ei püsi ilma hästi kinni.
nimelt kui on plastikjunn mille külge läheb traat, aga plastikjunn kinnitub tüüri külge ja teisel pool on plast kinnitus mis kinni hoiab toda.
Millega seda asendada?
Last edited by motokrosser on Wed Apr 08, 2009 21:11, edited 1 time in total.
1. Kiiruseregu peaks ikka throttle kanalisse käima
2. Pole õrna aimugi
3. Pole õrna aimugi millest Sa räägid :)
4. Ehk saan midagi pakkuda, pean uurima natuke
2. Pole õrna aimugi
3. Pole õrna aimugi millest Sa räägid :)
4. Ehk saan midagi pakkuda, pean uurima natuke
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
2. Kas ta on sul plastist vms hingedega? Kui jah siis peadki liimi panema.motokrosser wrote:Nii, ja läheb teema how-knowks ära.Päris palju asju vaja teada
Millega seda asendada?
3. Ilmselt mõtled control horni(?) Selle saad ilmselt kellegi käest. Neid vedeleb vast igalühel.
4. Mina sain traineri juhtme hobikeskusest. paras kirves oli ligi 500 krooni vist.
5. antennikarp läheb loomulikult lennuki sisse
56481228- Erkki
-
Vabandust mõtlesin siis tüüri õlga.
Aga minuarust on need eesti väljamõeldud väljendid kõik sellised prostad, niiet kasutan parem inglise keelseid.
Aga ühesõnaga ikkagi see jupp puudu mis ühendab pushroadi (tõukurit) ja tüüri? Tegelikult võid selle ise teha mingist vanast pangakaardist vms ka.
Mingi link ka. http://jugaadtech.blogspot.com/2008/05/ ... horns.html Aga peaksid panema epo või mõne muu tugeva liimiga ta kinni. Sest kui ta sul õhus tüüri küljest lahti tuleb on kaput.
Aga minuarust on need eesti väljamõeldud väljendid kõik sellised prostad, niiet kasutan parem inglise keelseid.
Aga ühesõnaga ikkagi see jupp puudu mis ühendab pushroadi (tõukurit) ja tüüri? Tegelikult võid selle ise teha mingist vanast pangakaardist vms ka.
Mingi link ka. http://jugaadtech.blogspot.com/2008/05/ ... horns.html Aga peaksid panema epo või mõne muu tugeva liimiga ta kinni. Sest kui ta sul õhus tüüri küljest lahti tuleb on kaput.
56481228- Erkki
Kõige lihtsam lahendus on tegelikult kahvel asendada lihtsalt Z-kujuliseks väänatud vardaotsaga Tõsi, sellisel juhul kipub ülekande reguleerimine raskemaks muutuma (tsentreering). Aga samas, kui teine pool on reguleeritav, siis ma ei näe nagu probleemi. Mnjah, muidugi kui ei juhtu õlg olema juhtpinna külge liimitud ja varras vaja pikalt läbi mingi kere avavuse ajada.saarlane wrote: Aga ühesõnaga ikkagi see jupp puudu mis ühendab pushroadi (tõukurit) ja tüüri? Tegelikult võid selle ise teha mingist vanast pangakaardist vms ka.
-
Nüüd sain aru mis on puudu.Tüüri õla KINNITUS, ehk selle õla torkad läbi foami, aga teiselt poolt on se ekinnitus puudu.
Ja mõned küsimused endiselt lahtised...
edit:
Kuidas proppeller kinnitada?Praegu panin kummiga nende kruvide külge, kuid ta tundub sedasi veidi lahtine :/
Sorri, et niipalju küsin.Tahan lihtsalt kõiges kindel olla
Ja mõned küsimused endiselt lahtised...
edit:
Kuidas proppeller kinnitada?Praegu panin kummiga nende kruvide külge, kuid ta tundub sedasi veidi lahtine :/
Sorri, et niipalju küsin.Tahan lihtsalt kõiges kindel olla
Z-painde tegemine näpitsatega, kaks painet ja vääne:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=769933
Enne viimast operatsiooni:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=769933
Enne viimast operatsiooni:
Last edited by pipercub on Thu Apr 09, 2009 19:14, edited 1 time in total.
Ikkagi sain nüüd aru, et puudu on ainult see osa?
Kui jah siis pole ju hullu. paned taha samamoodi krediitkaardist väikse jupi. puurid augud sisse ja kruvid läbi. Liimi kah.
Prop jäta jah kummiga. peabki olema nö lõdvalt peal. siis kui vasta maad paned jääb terveks. Samas kui sul mootor taga pole sellel nii suurt tähtsust.
Kui jah siis pole ju hullu. paned taha samamoodi krediitkaardist väikse jupi. puurid augud sisse ja kruvid läbi. Liimi kah.
Prop jäta jah kummiga. peabki olema nö lõdvalt peal. siis kui vasta maad paned jääb terveks. Samas kui sul mootor taga pole sellel nii suurt tähtsust.
56481228- Erkki
-
-
Elou!
Ma peaks kah midagi tarka ütlema
Kindlasti ära koos propiga ESC kanalit katseta!
Või pista üks vaba servo suvalisse kanalisse ja leiad milline kang seda liigutab. Kindlasti peab ESC ka ühendatud olema, sealt tuleb surakas.
Nagu juba mainitud, bat auguga pole midagi teha, kui leiad ESC jaoks õige kangi siis sealt tuleb ka kogu surakas vastuvõtjale.
Propi ühendamine:
http://www.webx.dk/rc/prop-saver.htm
Vaata propiga oli kaasas ka erinevad adapterid mootorivõlli jaoks, sellega kaotad loksumise. Kuna propeller on mõeldud puller(tõmbav) mitte pusher(tõukav) siis see mootorivõlli adapter jääb väljapoole. Ma igaks juhuks lisasin liimi, et see lennu ajal ära ei lendaks.
Servo õla otsas on "Pushrod Snap Connectors", sellega saab reguleerida. Ja Z on juba traadi otstes olemas.
Selle servo sarve puudu oleva(minul midagi puudu ei olnud), kinnituse asendust ei oska pakkuda. Võib olla lõikad plastmassist uue, puurid augud ja paned liimi...
Üks asi veel mis ma tegin, eleroonid, sabatüür, kõrgustüür, käisid väga raskelt. See vaht ei lasknud korralikult liikuda. Mina lõikasin nad osaliselt läbi ja teipisin läbipaistva teibiga kõigepealt risti pealt/alt ja siis pealt pikki murdekohta. Ehk tegijad seletavad täpsemalt.
Sabakiilu ja (mul on vähesed teadmised lennukiterminitest) sabatiiva peab liimima. Võib juhtuda, et natuke pead vahtu natuke lõikama, et sobiks.
Üks asi veel:
Tiivad ei tahtnud ka päris hästi lukustuda:
RCgroups foorumis soovitati sedasi
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... st11968749
Mina mõõtsin selle paksuse kus ristid peal, panin tiivad omavahel kokku(lennukist väljas). Lõikasin tiiba nii palju kui vaja.
Parimat soovides,
-Ilmar-
Ma peaks kah midagi tarka ütlema
Kindlasti ära koos propiga ESC kanalit katseta!
Või pista üks vaba servo suvalisse kanalisse ja leiad milline kang seda liigutab. Kindlasti peab ESC ka ühendatud olema, sealt tuleb surakas.
Nagu juba mainitud, bat auguga pole midagi teha, kui leiad ESC jaoks õige kangi siis sealt tuleb ka kogu surakas vastuvõtjale.
Propi ühendamine:
http://www.webx.dk/rc/prop-saver.htm
Vaata propiga oli kaasas ka erinevad adapterid mootorivõlli jaoks, sellega kaotad loksumise. Kuna propeller on mõeldud puller(tõmbav) mitte pusher(tõukav) siis see mootorivõlli adapter jääb väljapoole. Ma igaks juhuks lisasin liimi, et see lennu ajal ära ei lendaks.
Servo õla otsas on "Pushrod Snap Connectors", sellega saab reguleerida. Ja Z on juba traadi otstes olemas.
Selle servo sarve puudu oleva(minul midagi puudu ei olnud), kinnituse asendust ei oska pakkuda. Võib olla lõikad plastmassist uue, puurid augud ja paned liimi...
Üks asi veel mis ma tegin, eleroonid, sabatüür, kõrgustüür, käisid väga raskelt. See vaht ei lasknud korralikult liikuda. Mina lõikasin nad osaliselt läbi ja teipisin läbipaistva teibiga kõigepealt risti pealt/alt ja siis pealt pikki murdekohta. Ehk tegijad seletavad täpsemalt.
Sabakiilu ja (mul on vähesed teadmised lennukiterminitest) sabatiiva peab liimima. Võib juhtuda, et natuke pead vahtu natuke lõikama, et sobiks.
Üks asi veel:
Tiivad ei tahtnud ka päris hästi lukustuda:
RCgroups foorumis soovitati sedasi
http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... st11968749
Mina mõõtsin selle paksuse kus ristid peal, panin tiivad omavahel kokku(lennukist väljas). Lõikasin tiiba nii palju kui vaja.
Parimat soovides,
-Ilmar-
-
Veits hädas elektroonikaga nüüd.
Bindimis õpetus:
1. Batteries in transmitter, switch off.
2. Connect one side of the bind plug to the BAT slot on the receiver.
3. Connect an ESC (with battery attached) to one of the channels. Black line (-) goes to the far right. You will see a red LED blinking.
4. Push and hold down the bind button on the transmitter while switching on. Keep the bind button held down until the red LED stops blinking. You are now ready to enjoy your wonderful new 2.4GHz TX.
Teisest punktist ei saa aru.Bind plug?
Bindimis õpetus:
1. Batteries in transmitter, switch off.
2. Connect one side of the bind plug to the BAT slot on the receiver.
3. Connect an ESC (with battery attached) to one of the channels. Black line (-) goes to the far right. You will see a red LED blinking.
4. Push and hold down the bind button on the transmitter while switching on. Keep the bind button held down until the red LED stops blinking. You are now ready to enjoy your wonderful new 2.4GHz TX.
Teisest punktist ei saa aru.Bind plug?
Tegu 2.4ghz süsteemiga? Bind plug enamasti midagi sellist:
http://k3rjb.com/area51/images/EFLH1022-250.jpg
-
2,4ghz on jah.Aga signaali kuidagi ei saa lennukisse.Nagu binditus peaks ka olema.Oskab keegi midagi pakkud?jummala out of ideas praegumart63 wrote:Tegu 2.4ghz süsteemiga? Bind plug enamasti midagi sellist:
-
Sarnaselt nagu su 2.4GHz süsteem ei lase WiFil töötada võib ka vastupidine olukord olla. Niiet mine bindima ja testima kenasti WiFist eemale
Lauri Laidna - www.pistik.com
-
-
Ja tuli nina ees alla.Tulemus- Tiivad mõlemad(ees ja taga) jumala terved.
Aku tuli sellise hooga, et purustas nina.Lapitav.
Aku tegi sealsamas paugu ära.Kohe tellin uue.
Ja aku purustas ka vastuvõtja teise antenni korpuse.
Ja saba on katki.Kuidas lappida?varsti pilte.
Homme lähen toon lipo ära.
Ja nüüd mõtlen kas uus vastuvõtja ka osta.
Aku tuli sellise hooga, et purustas nina.Lapitav.
Aku tegi sealsamas paugu ära.Kohe tellin uue.
Ja aku purustas ka vastuvõtja teise antenni korpuse.
Ja saba on katki.Kuidas lappida?varsti pilte.
Homme lähen toon lipo ära.
Ja nüüd mõtlen kas uus vastuvõtja ka osta.
-
-