Ostsin endale 2.4GHZ tehnika ja seega on 35MHz tehnika müügiks.
Niisiis, müügiks on:
1. 6 kanaliga Saatja Futaba T6XS + 6 kanaliga vastuvõtja FP-R116FB. Saatja on akudega (toimivad laitmatult). Saatjas ja vastuvõtjas on #64 kanali kvartsid.
Tegemist on minu esimese raadioga, mis päris vana, aga täiesti korras. See raadio pärineb ajast, mil 6. kanaliga süsteem oli veel high end - nuppude arv ja funktsioonide hulk on muljetavaldav. Raadio manuali saab siit lehelt: http://www.futaba-rc.com/manuals/index.html
Vastuvõtja on suure osa oma kaubanduslikust välimusest kaotanud, aga toimib laitmatult.
Kuigi tegemist on väga hea süsteemiga, siis tema vanust arvestades on hinnaks 850 EEK.
Soovi korral saab 100EEK eest kaasa saatjaga sobiva lihtsa akulaadija.
2. 4 kanaliga Saatja E-sky 0404 + 4 kanaliga vastuvõtja Futaba R123FA. Saatjas ja vastuvõtjas on #68 kanali kvartsid. Pulti käivad 8xAA patareid, neid pole kaasas.
See pult tuli kaasa Lama kopteriga, aga mul pole teda kunagi vaja läinud ja soovin temast vabaneda. Vastuvõtja oli originaalis 3-kanaliga, aga kuivõrd ta sisemiselt toetab 8 kanalit(!) ning tal on 4 servopistikut, siis ühendasin 4. kanali B/C väljundi alla ning ta on nüüd 4-kanaliline. Hea odav süsteem algajale (vastuvõtja on "park flyer'i" oma, s.t. sobib väikesele lennukile mida lennutatakse suht lähedal).
Hinnaks küsin 350 EEK.
3. 2x 8-kanaliga dualkonversioon vastuvõtja Futaba R168DF. Vastuvõtjates on #70 kanali kvarts ja kaasa saab soovi korral kanali #70 saatja kvartsi.
Hinnaks küsin kummagi eest 800 EEK.
Huvi korral palun saada privaatne sõnum. Asju vaadata, katsetada ja osta saab minu kodus, mis asub Tallinnas, Kullo lähedal.
Andrus Kangro