UUS INFO F3C Eesti Esivõistluse I Etapp
Moderator: Kristjan
UUS INFO F3C Eesti Esivõistluse I Etapp
Aeg on ennast registreerida esimesele etapile Kollasel.
Registreerumine: vähemalt 1 nädal ette, Indrek Hiie
gsm +372 51 12172 või indrek.hiie (at) mail.ee
või siia teemasse
Lisainfo ja võistluskava siit teemast: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=2662
Registreerunud võistlejad:
1.
piloot: Kristjan Tiimus
kopter: JR Sylphide EP
sagedus/kanal: 2.4GHz
litsentsi nr: EST-0329
2.
piloot: Indrek Hiie
kopter: Hirobo Eagle EX 98 WC
litsentsi nr: EST-0339
3.
...?
NB! Vanal Kollasel lennutusplatsil (see tagumine) on üles seatud ka määrustikule vastav harjutusväljak kopteritele.
Registreerumine: vähemalt 1 nädal ette, Indrek Hiie
gsm +372 51 12172 või indrek.hiie (at) mail.ee
või siia teemasse
Lisainfo ja võistluskava siit teemast: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=2662
Registreerunud võistlejad:
1.
piloot: Kristjan Tiimus
kopter: JR Sylphide EP
litsentsi nr: EST-0329
2.
piloot: Indrek Hiie
kopter: Hirobo Eagle EX 98 WC
litsentsi nr: EST-0339
3.
...?
NB! Vanal Kollasel lennutusplatsil (see tagumine) on üles seatud ka määrustikule vastav harjutusväljak kopteritele.
Last edited by Kristjan on Wed May 06, 2009 20:56, edited 2 times in total.
Eino ma tänan personaalse lähenemise eest, AGA
Kavast ma ei saa isegi mitte aru :D
Ja litsentsi ma ma ka ei oma
Aga kui ilma litsentsita võib, siis kopter on mul olemas ja õhku tõusta oskan ka. Nii et kino võib ju teha kui sellest kasu on... Palju osavõtu eest raha tahetakse?
Kavast ma ei saa isegi mitte aru :D
Ja litsentsi ma ma ka ei oma
Aga kui ilma litsentsita võib, siis kopter on mul olemas ja õhku tõusta oskan ka. Nii et kino võib ju teha kui sellest kasu on... Palju osavõtu eest raha tahetakse?
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Juhend on siin: http://www.mudellend.ee/files/kopterid/ ... d_2009.pdf
Maksame Mudellennu Ühendusele raha vastavalt aastakoosoleku kokkuleppele, tulemuseks mh., et aasta lõpus saab karikad ja asi ametlikult kirja ka!
Juhendis on kirjas, et stardimaks on 200.-. Sellest 150 läheb MLÜ-le, 50.- eest katame kulusid -> esialgu on ainuke sisuline kulu markeeirmisvärv, aga ausalt öelda vÕin selle enda kuludesse võtta Ehk siis, olenevalt palju rahvast kokku tuleb, saab pisikese auhinna ilmselt ka.
Lendame nn. Popular 2006 uuendustega kava.
Kava kohta niipalju, et ma pean veidi sommidega konsulteerima hõljutusharjutuste osas, sest me läksime Kristjaniga vaidlema. Kindel on see, et TEINE harjutus liigub kopter küljega piloodi poole, sh. esimene horisontaalne liigutus on tagurdamine äärmise lipu peale saba ees.
Teised kaks hÕljutusharjutust on kas sama vÕi saba piloodi poole. Kontrollin ASAP üle.
Viimased 3 harjutust:
1) sirge möödalend (oluline on sümmeetriliselt start ja stop abilisel karjuda!)
2) kurv (jällegi sümmeetriliselt)
3) autorotatsiooni lõppu imiteeriv laskumine keskringile
Täpsemad reeglid hindamiseks on kohtunikujuhendis.
Täpne harjutuse kirjeldus on hetkel skandinaavias minu teada vaid rootsi, või on see isegi norrakeelne. Vana on muudes keeltes kah, ainuke probleem on sisuliselt selle kahe hÕljutusharjutuse asend, mille täpsustan üle.
Muud nagu polegi.
I.
Maksame Mudellennu Ühendusele raha vastavalt aastakoosoleku kokkuleppele, tulemuseks mh., et aasta lõpus saab karikad ja asi ametlikult kirja ka!
Juhendis on kirjas, et stardimaks on 200.-. Sellest 150 läheb MLÜ-le, 50.- eest katame kulusid -> esialgu on ainuke sisuline kulu markeeirmisvärv, aga ausalt öelda vÕin selle enda kuludesse võtta Ehk siis, olenevalt palju rahvast kokku tuleb, saab pisikese auhinna ilmselt ka.
Lendame nn. Popular 2006 uuendustega kava.
Kava kohta niipalju, et ma pean veidi sommidega konsulteerima hõljutusharjutuste osas, sest me läksime Kristjaniga vaidlema. Kindel on see, et TEINE harjutus liigub kopter küljega piloodi poole, sh. esimene horisontaalne liigutus on tagurdamine äärmise lipu peale saba ees.
Teised kaks hÕljutusharjutust on kas sama vÕi saba piloodi poole. Kontrollin ASAP üle.
Viimased 3 harjutust:
1) sirge möödalend (oluline on sümmeetriliselt start ja stop abilisel karjuda!)
2) kurv (jällegi sümmeetriliselt)
3) autorotatsiooni lõppu imiteeriv laskumine keskringile
Täpsemad reeglid hindamiseks on kohtunikujuhendis.
Täpne harjutuse kirjeldus on hetkel skandinaavias minu teada vaid rootsi, või on see isegi norrakeelne. Vana on muudes keeltes kah, ainuke probleem on sisuliselt selle kahe hÕljutusharjutuse asend, mille täpsustan üle.
Muud nagu polegi.
I.
16. mai 11:00 Kollasel, alustame kohtunikukoolitusega, 12:00..12:30 võistlusega.
Juhin tähelepanu, et ma pole saanud Jazzilt, Kpe-lt lõplikku regimisinfot. Ziilike & Co samuti lahtine, kas saavad osaleda. Paluks kinnitust.
Kohtunikuks: Mart63, Ropka, Ziilike(?)
2 kohtunikukohta on vabad, kes tahab tasuta koolitust antku endast julgelt märku.
Juhin tähelepanu, et ma pole saanud Jazzilt, Kpe-lt lõplikku regimisinfot. Ziilike & Co samuti lahtine, kas saavad osaleda. Paluks kinnitust.
Kohtunikuks: Mart63, Ropka, Ziilike(?)
2 kohtunikukohta on vabad, kes tahab tasuta koolitust antku endast julgelt märku.