mõtlesin, et proovin ka siis miskit ehitada. Kuna alustasin info kogumisega siit foorumist ja mujalt netist ja INFOTULV oli meeletu, ei teadnud alguses, mis materjalist tuleks seikest esimest lennukit teha.
leidsin tasuta plaani: http://www.rcpowers.com/forum/showthread.php?t=625
Siiski oli küsimus materjali valikus .. ei teadnud mida otsida! Mõtlesin, et improviseerin ja läksin lihtsalt poodidesse uitama.
leidsin Novalux'ist matka madratsi .. noh sellised kokku rullitud ja pehmed, mille paned külje alla, kui telkima lähed vms. maksis ainult 35 EEKi ja mõtlesin, et miks ka mitte ... et lihtsalt vaatan, mis saab

läksin koju, rullisin lahti, lõikasin eelnevalt väljaprinditud ja väljalõigatud pabersabloonide järgi jupid välja. leidsin kuskilt sahtli põhjast ülesse naise kuuma-liimi-püstoli ja hakkasin seda siis kokku kleepima! kuna kere jäi ikka meeletult vedel, siis kuskil siin foorumis jäi silma carbon tube. Läksin siis uhkelt Kullo poodi ja võtsin süsinik "pool-torusid".
liimisin need ka igalepoole, kus "oma arust" vajalik, et kere ei oleks enam mitte-nii vedel.
Nii .. nüüd on mul kere koos! ainus asi veel teha on kinnitada eleroonid, pöördetüür ja kõrgustüür (arvan, et need kolm peaks olema õiged nimetused

Mis oleks järgmised etapid, mis teha. nagu ma aru olen saanud, et tuleb asi kaaluda, leida vist raskuskese jne. Kust saan lõpuks teada, mis mootor, mis propeller, mis aku. mida veel oleks vaja?
PS! pole mul veel saatjat ega ka mingit muud elektroonikat! Lennutunde 0. olen suht väga algaja .. et ärge siis eriti kurjad olge mu teadmatuse pihta.
Samas ka äkki seletate puhtas eestikeeles .. sellepärast ka kirjutasin oma pika murega siia, kuna igalpool on säherdused väljamaa keeles lühendid ja asjad, et silme eest läheb kirjuks!!!