Optimus Tuning OÜ

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
Marek

Optimus Tuning OÜ

Post by Marek »

ÄRGE KASUTAGE SELLE FIRMA TEENUSEID!!!
Kristjan soovitas mulle seda firmat aga ju temal läks seal õnneks. Minul oli igastahes väga s*tt tuju kui seal auto kätte sain. Nad pidi ära parandama kaks roosteplekki tagumiste tiibade juures mõlemal pool autot, kinnitama esipamperi korralikumalt auto külge tagasi,mis oli avariist väheke lahti ja värvima üle kojamehed, mis olid roostest väheke. Töö sai küll tehtud aga auto oli peale nende käest saamist jube s*tane, tolmune ja värvi pritsmeid täis nagu hiljem peale autopesulat selgus. Auto oli ka seest s*tane ja tolmune. Salongis vedeles lihvimispaber. Kojamehe kere üks mutri katmise kummi junn oli puudu ja seda nad enam ei leidnuki. Tagumine pamper oli lahti, õnneks avastasin selle seal ja see kinnitati kohapeal (kaks korda kinnitati, esimene kord ei suutnud see jobu korralikult seda isegi minu silma all teha ja kui üle kontrollisin siis asi veel loksus). Täna raiskasin 3 h auto puhtaks nühkimisele ja nüüd on auto peal näha gruntvärvi või krt teab mis p*sa valged pritsmed auto kerel nende kohtade ümbruses mida nad värvisid (auto on sinist värvi). Kogu selle s*ta eest võtsid nad 2400 krooni, millele lisandub tegelt autopesule 160 eek ja minu aeg ja vaev autot seest puhastades ning aega võttis kogu see möll neil 5 päeva (pidin kätte saama reedel aga sain laupäeva lõunal). Tšekki loomulikult ei antud. Raskel ajal s*tta teenust pakkuda on ikka eriline julgus. Kui mina üritasin lõpuni viisakaks jääda ja ütlesin lõpus head aega siis sellele ei vastatud.
Loodan, et keegi teist sinna ei satu!
Post Reply