Otsin materjali
-
Otsin materjali
Oleks vaja materjali, mis oleks plaat, kerge, vähepainduv, min 50cm läbimõõduga.
Kasutasin pleksi(2mm), käsitsitöötlemisel läks juppideks.
Masinaga saaks plexi ka kvaliteetselt freesida aga ikkagi on ta rabe(kardab lööke) ja üsna läbipainduv.
Mis plaat materjali võiks veel kasutada?
Süsinikplaate vist on kuskilt saada, kuid ei tea millised nad täpsemalt on.
Päris ise valmistada eriti ei viitsiks.
Kasutasin pleksi(2mm), käsitsitöötlemisel läks juppideks.
Masinaga saaks plexi ka kvaliteetselt freesida aga ikkagi on ta rabe(kardab lööke) ja üsna läbipainduv.
Mis plaat materjali võiks veel kasutada?
Süsinikplaate vist on kuskilt saada, kuid ei tea millised nad täpsemalt on.
Päris ise valmistada eriti ei viitsiks.
-
-
-
-
-
see detail on seibi kujuline tiivikuraam, mille keskel on samast materjalist kinnitusteljed, talle kinnituvad tiivikud. Diameeter 48cm.
Seega teda mõjutab tsentrifugaaljõud(suured pöörded) ja kuna tal on muid asju tõstev funktsioon ei tohiks ta liiga palju läbi painduda. Läbipainduvaimad kohad on need teljed, pleksi puhul ma oleks ilmselt sinna superliimiga 0,5mm kile peale kleepind, mis teeks neid palju jäigemaks.
Seega teda mõjutab tsentrifugaaljõud(suured pöörded) ja kuna tal on muid asju tõstev funktsioon ei tohiks ta liiga palju läbi painduda. Läbipainduvaimad kohad on need teljed, pleksi puhul ma oleks ilmselt sinna superliimiga 0,5mm kile peale kleepind, mis teeks neid palju jäigemaks.
Last edited by LendurKaspar on Mon Jul 06, 2009 10:47, edited 3 times in total.
Hei,
mine ehitusmaterjalide poodi ja vaata sealt perforeeritud alumiinimist profiile. Väga kerged ja väga tugevad asjad, ma tegin oma T-rex 450'le treeningualuse neist ja ei olnud probleeme ei kaalu ega tugevusega.
ak
(miskipärast ma arvan, et misiganes asi see poleks mis seal ehitad, keegi on seda juba proovinud ja googles on selle kohta info olemas)
mine ehitusmaterjalide poodi ja vaata sealt perforeeritud alumiinimist profiile. Väga kerged ja väga tugevad asjad, ma tegin oma T-rex 450'le treeningualuse neist ja ei olnud probleeme ei kaalu ega tugevusega.
ak
(miskipärast ma arvan, et misiganes asi see poleks mis seal ehitad, keegi on seda juba proovinud ja googles on selle kohta info olemas)
-
-
- lennukipro