Oskab keegi nõu anda, pole juba mitu kuud aega olnud et lennata ja lennuk seisis, aku peal, kui ma ta seisma jätsin siis oli akus umbes 40% jääk. Täna mõtlesin et laen aku täis ja lähen kollasele, panin laadija järgi ja ei midagi, aku täitsa tühi.
Akuks on li-po 7,4V 4900ma, on teda võimalik veel kuidagi ellu äratada? aku oli täitsa uus, kaks korda laetud ainult.
LI-PO täitsa tühi
LI-PO täitsa tühi
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
Mul vastuvõtja LiPo pakis (2S) oli ka üks element nulli läinud. Laadisin väikese vooluga paar tsükilt täis-tühjaks ja nüüd aku nagu uus. Elemendid võrdsed. Kusjuures võrdsemad, kui teise identse akupaki elemendid, mis pole nullis käinud.
Niiet lootust EHK on, aga ole ettevaatlik. Lae väga väikese vooluga ja vaata, et põlema ei läheks. Soovitavalt võta elemendid pakist ükshaaval ette.
Tegelikult ei tohiks ju LiPo nii palju ise tühjeneda?!
Niiet lootust EHK on, aga ole ettevaatlik. Lae väga väikese vooluga ja vaata, et põlema ei läheks. Soovitavalt võta elemendid pakist ükshaaval ette.
Tegelikult ei tohiks ju LiPo nii palju ise tühjeneda?!
Lauri Laidna - www.pistik.com
Hei,
ma olen näinud kahte akut, mis olid tühjemad kui oleks tohtinud olla (üks oli kopteri külge unustatud ja päris tühi, teine tuli poest tühjemana kui oleks tohtinud), aga mõlemad said oma eluvaimu tagasi.
Kui Lipo laadija ei taha akut tunnistada, siis lae teda kõigepealt Nixx'ina ja kui piisavalt pinget peal, siis võib laadija Lixx rezhiimi panna. Teadagi, igaks juhuks tuleks jälgida, et aku kuumaks ei läheks laadimisel.
AndrusK
ma olen näinud kahte akut, mis olid tühjemad kui oleks tohtinud olla (üks oli kopteri külge unustatud ja päris tühi, teine tuli poest tühjemana kui oleks tohtinud), aga mõlemad said oma eluvaimu tagasi.
Kui Lipo laadija ei taha akut tunnistada, siis lae teda kõigepealt Nixx'ina ja kui piisavalt pinget peal, siis võib laadija Lixx rezhiimi panna. Teadagi, igaks juhuks tuleks jälgida, et aku kuumaks ei läheks laadimisel.
AndrusK
Ära muretse, ka seal kõvas kestas aku paisub, kui nii targemaks arvab... kest läheb kenasti punni Ainuke asi, et pauk võib tulla kõvem, kui ilma kestata aku puhul.
Lauri Laidna - www.pistik.com