Müüdud ja lukku!

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
hdrtsport

Müüdud ja lukku!

Post by hdrtsport »

...
Last edited by hdrtsport on Wed Aug 12, 2009 12:07, edited 9 times in total.
pluggerxxx

Post by pluggerxxx »

Lähtudes asjaolust, et hobby-estorest saab selle komplekti kätte 99 dollariga siis ma pakuks 1400.- :?
hdrtsport

me-109

Post by hdrtsport »

Lähtudes asjaolust,et see lennumasin on out of stock ja saatmist Euroopasse üldse ei pakuta(ainult Canada) ja kui toimuks on see umbes 60-70$ siis
on arusaadav,et see on väga mõistlik hind.
cuprum

Re: me-109

Post by cuprum »

hdrtsport wrote:Lähtudes asjaolust,et see lennumasin on out of stock ja saatmist Euroopasse üldse ei pakuta(ainult Canada) ja kui toimuks on see umbes 60-70$ siis
on arusaadav,et see on väga mõistlik hind.
Arvestades, et pakud seda üsna mitmes kanalis, siis tundub, et oled teisega hädas nigu lits lapsega :twisted:
Mis puutub posti ja partii saatekulusid, siis neid võrrelda on suht mõttetu tegevus. Mina isiklikult hakkaksin sellise äri vastu huvi tundma, kui hind langeks nii 500EEK kanti (või pisut üle selle). Ei, see ei ole lubadus kaup Su käest sellise hinnaga ära osta - lihtsalt minu oma isiklik arvamus antud "mudeli" võimalikust hinnast.
hdrtsport

..

Post by hdrtsport »

...
Last edited by hdrtsport on Mon Aug 10, 2009 20:58, edited 1 time in total.
hdrtsport

++

Post by hdrtsport »

--
Last edited by hdrtsport on Mon Aug 10, 2009 20:59, edited 1 time in total.
Marek

Post by Marek »

Hallo hallo, kle sa ei saa aru, et Cuprum tegi nalja või? Mida sa ropendad siin foorumis? Ole nüüd tubli ja kustuta oma imelik tekst ära või vähemalt muuda seda.

Mis lennukisse ja hinda puutub, siis sellise hinna eest ei osta seda sinult arvatavasti keegi - kuigi, never say never ;). Aga see ei keela sul seda hinda küsida - lihtsalt mõnede arvamused siin kommentaarides.
cuprum

Post by cuprum »

hdrtsport wrote:Lits võid sa ise olla
Teeme nii, et minu seksuaalkäitumist arutame kuskil mujal, Kullake :oops:
hdrtsport wrote: aga mõtle selle peale,et äkki on neid rohkem kui üks-tuumapea!
Nu seda enam peaksid Sinu poolt pakutud transakulud väiksemad olema, kui võrdluseks toodud üksikitemi poepostitus. Aga jah, peene vihjena esimesele lõigule - küsida võid kõike. Mina üritasin oma postituses välja tuua hinda, mis muudaks mind isiklikult selle produkti suhtes tähelepanelikuks. Seda enam, et minu poolt pakutud võrdlushinnaga on enam-vähem sarnast produkti eestist kohapealt osta (ei hakka siinkohal kohta nimetama - reklaamipaus).

PS. Mina selles lõimes tõenäoliselt enam sõna ei võta, seega võid isiklike avaldustega rahumeeli jätkata - samas, palun mõtle ennem, millise mulje tulevane ostjakandidaat Sinu sellistest avaldustest saab. Samuti annan moderaatorle tema arvamuse kohaselt kogu selle lõime kustutamiseks vaba voli - kisub liiga OT.
lauri
Administrator

Post by lauri »

Foorumi moderaatorina arvan, et müügikuulutuse juures mõningane arutelu müüdava kauba ja/või hinna üle on täiesti lubatud. Ei ole tegu ju lihtsalt kuulutustetahvliga, kus võib "Mosset miljoniga" müüa.

Kui selline tegevus ei meeldi, siis www.kuldnebors.ee www.soov.ee www.osta.ee

Edukat müüki!
Lauri Laidna - www.pistik.com
hdrtsport

to pluggerxxx

Post by hdrtsport »

Nii peabki olema-pakud oma hinna ja ei mingit ilkumist.Mõne muu lennumasina võin pakkuda lausa 1200.-,1400.-,aga Me-109 kahjuks ei saa!
Neid on ostetud palju nagu ka tanke ja ta on lihtsalt kallim!
Marek

Post by Marek »

Siis peadki soov.ee vmt kasutama. Foorumid on ikka mõeldud aruteluks, ettepanekuteks, arvamuste avaldamiseks jmt - sõimlemiseta.
hdrtsport

Post by hdrtsport »

Lugeda oskad ikka-Ost - Müük - Vahetus või on see jututuba!
Kui mina tahan müüa ja mingi vend hakkab hädaldama,et oled hädas
nagu ... lapsega,pakub 500.- ja ma oleks võinud ju ka öelda vist oled
vaene nagu kirikurott jne. ja nii ei tulegi lõppu.Minge MSN-i ja rate ja elage ennast välja.
hommiku kohvi

Post by hommiku kohvi »

ei saa vist mõni vend foorumi põhimõttest aru. Soovitan sulle sama ... osta.ee, soov.ee ja kuldnebors.ee
-------------
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
hdrtsport

Post by hdrtsport »

Äkki mõni teab,kus muuseumis ehtsat me-109 näeb?
Marek

Post by Marek »

Siin on lihtsalt väike arusaamatus. Kui sa Cuprumit isiklikult tunneksid, siis teaksid, et ta kasutabki selliseid väljendeid :) Ta on isegi smaili sinna lõppu lisanud.
Siin foorumis ikka hindade üle arutatakse ja arvamusi jagatakse. Nt kui mõni kavalpea üritab mõnele algajale kalli raha eest mingit jama maha müüa - ei vihja üldse sinu kuulutusele. Tegelikult mina nt ei soovitaks seda mudelit üldse kellelegi - isegi 50 krooni eest. Sest see võib algajal mudelismi vastu huvi kiirelt kaotada. Ja kui on juba kord keegi selle mudeli kahjuks soetanud, siis nii lihtsalt on :)
Edasi müüa seda keegi ei saa keelata aga kommenteerida siin foorumis võib ja peabki!

PS! mina loen välja et Cuprum soovis hinda 500 eek alla, mitte 500 eest osta. Selle asemel et kohe vastu tuumapäid loopima hakata oleks võinud küsida nt, et miks sa mind litsiks kutsud vmt ja kindlasti oleks Cuprumilt järgnenud asja sõbralik lahtiseletamine ;)

Kogu see asi oli lihtsalt väike arusaamatus ja keegi süüdi pole ;)

PS! Laen kohe pildid üles kust saab päris MSi näha - Washingtoni muuseumis :p Kui keegi sinna kunagi satub, siis on õnneseen - nagu mina :p

http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... uuseumites
ak

Post by ak »

Hei,

kahtlane värk - kui mina seal käisin, siis UAV'sid näha ei olnud:-) Aga ju siis on nii kiirelt asi arenenud, et esimesed mudelid juba muuseumides.

AndrusK
hdrtsport

Post by hdrtsport »

Siin see asi ongi,et kui kohe ära ei ütle mis asjast arvad siis jäädki
nämmutama.Admini arvates on tuumapea jube ropp,aga lits täitsa ok.See paneb küll mõtlema!Kui mõnel on suu jalgade vahel,las siis olla!
Igaüks teab mida osta tahab ja selle lennukiga ei taha keegi algajat peletada mudelismi juurest.Tore kui noored nokitsevad millegagi ja äkki
saab ka Eesti ükskord lennuväe koos koolitatud pilootidega.
Selle lennukiga käib kaasas ajalugu ja pigem mõeldud II Maailmasõja tehnika tutvustamisele ja lahingetendustel lendamisega.
rc Tiigrid ronivad mäkke,infrapunaga töötav
T-34 saab tabamuse,Messerscmitt liugleb üleval ja kui mõni osav mudelist
laseks lendu veel hr Brauni V raketi,mis kahjuks jäi lahingus proovimata, oleks ikka lahe küll.
felch

Post by felch »

Mnjah, mulle tuleb kangesti tuttav ette ühe reklaamifirma agendi jutt oma toote müümisel....
Aga V1 raketti siiski sõjas kasutati: http://en.wikipedia.org/wiki/V-1_flying_bomb
Millist V-d Sina mõtlesid?
Ära pane pahaks kuid minu meelest on kodanik Cuprumi stiil päris lahe. Naljast peaks aru saama, mitte solvuma. Ja tänu sellest puhkenud tulisele arutelule on Su müügikuulutus saanud päris palju reklaami ka...
Iseasi on see, kas sõda ja sõjamasinaid ikka tasub reklaamida ja heroiseerida.
Edu igatahes !
Pole midagi paremat halvast ilmast !
hdrtsport

Post by hdrtsport »

V-2 mõtlesin ikka.Kasutasid küll Suurbritannia ja Belgia vastu,aga suhteliselt ebatäpne oli.Kütuseks 3800 kilogrammi alkoholi (etanool ja vesi) ja oksüdeerijana 4900 kilogrammi vedelat hapniku.
Aga ainult üksikud näe taipavad,et kasu saab ka mõne mehe ropendamisest!
Kuulutus püsib jätkuvalt esilehel ja kus on huvilisi!
Heroiseerida küll ei taha,aga miks Saksa tehnika nii hea oli ja on,seda tahaks küll teada!
tann200

Post by tann200 »

Kui kogu teie nägelemine kõrvale jätta, siis soovitaks algsele kuulutusele ka mingeid spece, lisada, et mis rtf komplektis sisaldub. Ntx mis mootor või aku vms.
hdrtsport

Post by hdrtsport »

Aga palun ja pilt lisaks!
Kaubelda saab ka!!
ik

Post by ik »

mulle jätab pildilolev aku küll rohkem NiMH mulje?
P28A- FPV
hdrtsport

Post by hdrtsport »

RTF müüdud!
Pakkuda saab veel ARF-i
ilma puldi.servode,akuta!
harjadeta mootor kaasas
Post Reply