Lennutamised septembris 2009
Lennutamised septembris 2009
Mina ja Lauri Piibe mnt-l täna kella 18 ajal - lennutame! Tulge kampa!
Kas keegi peale meie ka eile lendas? Hüürus nt? Toimus ehk midagi huvitavat? Tehti pilte?
Meie suutsime eile Lauriga tema Spitfire pommid ära kaotada ja umbes peale 30 min otsingut hämaras ka üles leida:D Tahtsin lennukil rattaid välja lasta aga vajutasin hoopis pommide nuppu ja nii need vähe kaugemal kui muidu muru sisse sadasid
Lõpuks leidsime need teiselt poolt maanteed
Tagatipuks suutsin ma enda mobiili otsimise käigus muru sisse kaotada aga ka selle leidsime üles - pimedas:D ja aku oli tühjaks saanud 
Meie suutsime eile Lauriga tema Spitfire pommid ära kaotada ja umbes peale 30 min otsingut hämaras ka üles leida:D Tahtsin lennukil rattaid välja lasta aga vajutasin hoopis pommide nuppu ja nii need vähe kaugemal kui muidu muru sisse sadasid

Nunuh, siis järjekordne pommitamisvõimeline "linnukene" juures - abiks!
Tuleks veel paar tükki lisaks, saaks hakata mõtlema ka õhk-maa suunas võitlusmängudele lisaks praegu toimivatele õhk-õhk lahingutele.
Kollasel toimus aga eile täpselt samasugune vilgas elutegevus, nagu alati. Raitsi sõjalind otsis (kahjuks asjatult) omale vastast, kuna minu linnukene oli eelisõiguse andnud Yak-i uue mootori sissetöötamisele.
Peale minu lahkumist jäi sinna veel üsna mitmeid lendureid (vabandage, et kõiki nimesid ei hakka üles lugema). Kollase "torni" peetav lendude päeviku ettelugemisel "läheks vist issanda päike ennem looja", kui klassikuid tsiteerida. Seega oleks mõttekam edaspidi postitada siia teemal "kollasel täna EI LENNATUD"
Tuleks veel paar tükki lisaks, saaks hakata mõtlema ka õhk-maa suunas võitlusmängudele lisaks praegu toimivatele õhk-õhk lahingutele.
Kollasel toimus aga eile täpselt samasugune vilgas elutegevus, nagu alati. Raitsi sõjalind otsis (kahjuks asjatult) omale vastast, kuna minu linnukene oli eelisõiguse andnud Yak-i uue mootori sissetöötamisele.
Peale minu lahkumist jäi sinna veel üsna mitmeid lendureid (vabandage, et kõiki nimesid ei hakka üles lugema). Kollase "torni" peetav lendude päeviku ettelugemisel "läheks vist issanda päike ennem looja", kui klassikuid tsiteerida. Seega oleks mõttekam edaspidi postitada siia teemal "kollasel täna EI LENNATUD"

Eile oli maandumiseks liiga ideaalne ilm...sain iseseivalt 2x mahagi
esimene kord läks küll napilt sest lennuk otsustad peale pikka pikka rollimist rajalõpus ennast siiski veel maast lahti tõmmata..aga tänu (seekord kaine) õpetaja Marek-i kiirele reageerimisele läks gaas põhja ja uuesti ülesse.

Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
Ei ole see asi nii hull ma arvancuprum wrote:Kollase "torni" peetav lendude päeviku ettelugemisel "läheks vist issanda päike ennem looja", kui klassikuid tsiteerida. Seega oleks mõttekam edaspidi postitada siia teemal "kollasel täna EI LENNATUD"

Täna samuti super ilm ja loodetavasti kõik lendavad

olid eile uustulnukad kollasel sellise lennukiga - http://www.pilotage-rc.co.ee/catalogue/ ... 10/RC6153/Ei ole see asi nii hull ma arvan Wink Mida rohkme me lendamistest kirjutame, muljeid vahetame ja pilte üles laeme, seda suurema tõenäosusega uued liikmed sünnivad :p
lennukil polnud väga vigagi,aga juhtimispult oli selline,et ma ei ole varem sellist veel kohanud - ilmselt mingi eelajalooline laojääk.Sai meestele soovitatud kohe uus aparatuur hankida,kuna originaalpuldiga õnnestus mul alles teisel katsel see lennuk õhku saada.Kurb selles mõttes,et nüüd läheb tegelikult lennuk maksma 1581.-kr pluss uus aparatuur (näit Kullos kõige odavam hetkel mingi 1200.-kr).Eks netipoest saab ilmselt odavamalt ka.....aga ikkagi.Algajatele soovitus - küsige enne ostu sooritamist vähe nõu.
Hei!
See on küll tõsi et küsida .AGA ? Aga uustulnuk ei tea vanadest sehvedest midagit ja poodides omad huvid jällegi.Reinu käest olen küll infot saanud ja Jazzi käest ka. 

Tegelikult piisab algajal netis otsida "algaja lennuk" või "lennuk algajale" ja peaks siia foorumisse sattuma, siis oleks 90% tööst tehtud 
Aga teemasse ka veidi: Minu MIG lendas täna kenasti aga Piibel püüdis jubedaid häireid. Proovin nädalavahetusel Ridalis ka, kui seal ka häirieid leiab, siis peab viga vastuvõtjas või mujal lennukis otsima hakkama.
PS! Tulge nädalavahetusel kõik Ridalisse!!!
Seal maandumisvõistlus purilennukitele - päris purilennukitele! (andku J mulle andeks)
. Saab teha huvilende (ametlikult küll tutvumislend
) ja lennutada oma mudelit. Õhtul saun ja hea seltskond! Ilm peaks olema mõnus.

Aga teemasse ka veidi: Minu MIG lendas täna kenasti aga Piibel püüdis jubedaid häireid. Proovin nädalavahetusel Ridalis ka, kui seal ka häirieid leiab, siis peab viga vastuvõtjas või mujal lennukis otsima hakkama.
PS! Tulge nädalavahetusel kõik Ridalisse!!!

Last edited by Marek on Fri Sep 11, 2009 22:46, edited 1 time in total.
Ma ei mõista, miks peaks midagi sealt bilotaazhi poest üldse ostma
MIKS, MIKS, MIKS?
Kust siis veel? bilotaazh!

Kust siis veel? bilotaazh!
Lauri Laidna - www.pistik.com
Mh...ma ka naersin nende tõlkeid... Kas tõesti ei leia kedagi, kes keelt oskaks?lauri wrote:Ma ei mõista, miks peaks midagi sealt bilotaazhi poest üldse ostma![]()
Muide, mismoodi saada aru väitest: Soovituslik lennu mass, g: 450–500 ???
Ja misasi on "koki" ?
PS. On tõesti eriti "ergonoomiline" pult: http://www.pilotage-rc.co.ee/catalogue/ ... 53_1_b.jpg

Pole midagi paremat halvast ilmast !
Selgituseks, et ma ei süüdista kedagi. Minu häda lihtsalt selles, et selline on minu meelest palju rohkem päris kui lihtsalt taevas ringi uimerdav suur plaaner:Marek wrote:päris purilennukitele! (andku J mulle andeks)
http://www.mpx.speedkom.net/cms/vorscha ... is_web.wmv
Arodünaamiliste näitajate poolest ta ka Blanikult tappa ei saa