4. etapp
4. etapp
Minul täielikult ebaõnne päev.Nelja lennuga sai kaotatud kaks lennukit,teine sai õhus kokku finaalis juba esimeste minutite jooksul,minu tulemuseks jäi seega 6. koht.Reivo lendas uue Corsair´ga väga hästi.Kuni finaalini oli ta 3.koha peal.Finaal jättis ta paraku neljandaks.Aasta kokkuvõttes olen mina viies ja Reivo kuues.Tundub ,et tulevik on 4ccm mootoriliste päralt,kuna need lendavad lindiga kiiremini.
Sain ka mina esimeses raundis kolaki teise lennukiga kokku ja tänu sellele ka lindi lõigatud. Tiiva sisse tuli selline korralik sälk sisse (NB vahust tiivad on tegijad) aga lend jätkus, kuna mootori ette kõrvalisi objekte ei jäänud.
Üldiselt, kes ei ole näinud/käinud, see ikkagi ei tea kui põnev kogu see võistlus on. Iialgi ei tea kes võidab, kellel mis viperus tuleb või mis iganes. Tehnikasport koos juhuslikkusega teeb asja põnevaks
Üldiselt, kes ei ole näinud/käinud, see ikkagi ei tea kui põnev kogu see võistlus on. Iialgi ei tea kes võidab, kellel mis viperus tuleb või mis iganes. Tehnikasport koos juhuslikkusega teeb asja põnevaks
kogun vanu vene lennukimootoreid