F3A 2009 IV etapp 20.09.09 Hüürus!!!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Marek

F3A 2009 IV etapp 20.09.09 Hüürus!!!

Post by Marek »

Võistluse algus 15:00. Palun registreeruda saates mulle foorumisse privaatsõnumi (PS).

Registreerunud võistlejad:

Mart
Marek
Tarmo
Jaan

Kohtunikud:

Cuprum
Lauri Laidna
Irja*
Mait*
Das boot Lembit* http://www.youtube.com/watch?v=Nwc0shJ2aYc
Last edited by Marek on Wed Oct 28, 2009 15:47, edited 4 times in total.
Marek

Post by Marek »

Ootan ikka veel registreerumisi ;) pühapäeval juba võistlus! Loodame head ilma.

PS! kui ma ei eksi, siis sektori vasakpoolne post on jälle kuhugi kadunud. Eelmine sama post kadus ka jäljetult. Samas on see kõige kaugem post keset põldu, kes ei tohiks kellelegi ette jääda :) Imelik.
Submarin

Post by Submarin »

sinna tuleks üks silt teha nii eesti kui ka vene keeles. Paluda viisakalt auto,atv jne mitte põllule sõita.
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
mart63

Post by mart63 »

Marek wrote:Ootan ikka veel registreerumisi ;) pühapäeval juba võistlus! Loodame head ilma.

PS! kui ma ei eksi, siis sektori vasakpoolne post on jälle kuhugi kadunud. Eelmine sama post kadus ka jäljetult. Samas on see kõige kaugem post keset põldu, kes ei tohiks kellelegi ette jääda :) Imelik.
Kadund jep, eile lennu ajal hakkasin otsima ja kurat ei leidnud, ka pärast lendu.. :lol:
Marek

Post by Marek »

Olen kindel, et mõni läheb laupäeval Hüüru lennutama või tuleb pühapäeval juba varakult kohale. Oleks kena kui selline inimene selle 3da posti üles otsiks ja uuesti püsti paneks. Mina ise jõuan Lõuna-Eestist veidi enne võistlust kohale.
tarts

Post by tarts »

Võin otsida mõned silmapaistvamad lipud, ja mõne varda ka kui leian. Ise tulen laupäevaks Tallinnasse.
Marek

Post by Marek »

Võistlus peetud. Tänud kohtunikepaarile! Tänud osavõtjatele! Tänane võistlus oli eriline kuna vist 4jal võistlejal oli võimalus võtta EM tiitel. Mina vabandan poole tunnise hilinemise pärast võistlusele kuigi võistluse alguse oleks nagunii edasi lükanud lootuses, et tuul vaibub. Ilm oli täitsa ok ja kõik lennukid jäid terveks. Tulemused siin:

Image
lauri
Administrator

Post by lauri »

Sai ka üle aasta kohal käidud. Lendajate tase on vahepeal kõvasti tõusnud. Väga raske oli kohtunik olla, sest lennati tõepoolest võrdselt. Seekord nö puhast lendu kellelgi polnud, ikka 1-2 vigurit nässus ja see väike asi oleks võinud kaardid hoopis teist pidi kätte mängida!

Mõned pildiklõpsud
Lauri Laidna - www.pistik.com
Marek

Post by Marek »

Aasta kokkuvõte: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=2655
Tundub, et mõned ei leia :)
Post Reply