Sa [J] panid kuskile selle leeduka esituse ülesse ja ma olen seda vähemalt 20 korda vaadanud.Mulle see väga meeldib Kuna ise olen muusikaga tegelenud siis läheb see ju nii hästi kokku rütmiliselt.TASE.LAHE.
Ma olen ka seda leedukat vaadanud ja miski saksa mees oli ka,hirmsad virtuoosid.Soomlaste oma oli justkui igavam,aga selline rohkem muusikasse.
Kes ehk kevadel juhtus Viljandis käima see nägi ka seal,kuidas põhjanaabrid väga kenasti muusika saatel F3A masinatega vigureid keerutasid,täpsus oli hämmastav ja esitused väga nauditavad,kusjuures lennati suht rahuliku muusika saatel.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Odavaim võimalus lennukit väga hästi juhtima õppida! Sellist lennukit on päris raske ühe katsega lootusetult ja koos aparatuuriga katki lasta. Koolisaali mõnikord kasutada ikka saaks! Kõlbaks ka tuulevaikne ilm, mida paraku on harva.
Muuseas Leedu Donatase lennukid on nüüd tööstusliku tootmiseni jõudnud: http://pauzuolis-rc.com/
Ehk hakkab ka mõni Eesti pood kunagi müüma!
Tean hetkel nii palju ,et toimub lendavate mudelite sortimendi uuendamine sealjuures peetakse läbirääkimisi ka Läti,Leedu ja Ukraina tegijate ,tootjatega.
Kui on olemas annan teadad,eriti ei tahaks foorumis kaubandusega tegeleda.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO