O: 12 kanaliga 2.4GHz Futaba saatja
vaata siit.....äkki sobib
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... r_(Mode_1)
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... r_(Mode_1)
Kas see ei sobi:
JRC9X2SYNNS : JR PCM 9X II (V2) PCM Radio 35mhz Nicaded - SYNTHESIZED
http://www.modelhelicopters.co.uk/acata ... os_Jr.html
poest ostes 7000.- (430.- inglise naela;)
Sobib kõikide lendavate mudelitega (kuni 10 kanalit!)
kaasa ka tavamoodul ilma kvartsita.
Saatjat saab vajadusel ümber teha 2,4Ghz peale ostes ainult vastava mooduli!
http://album.ee/node/21255581/50198201
JRC9X2SYNNS : JR PCM 9X II (V2) PCM Radio 35mhz Nicaded - SYNTHESIZED
kaasa ka tavamoodul ilma kvartsita.
Saatjat saab vajadusel ümber teha 2,4Ghz peale ostes ainult vastava mooduli!
http://album.ee/node/21255581/50198201
Ole nüüd. Antud saatja on ikka 9 kanaliga. Seal lehel õeldakse, et kaasa tuleb ka 10-kanaline vastuvõtja.Rom wrote: JRC9X2SYNNS : JR PCM 9X II (V2) PCM Radio 35mhz Nicaded - SYNTHESIZED
PS. Kisub OT, eriti veel, kui tegu on kiirhanke kuulutuse sabas jauramisega.
JR on mudelistid suht hellaks teinud,peale Keksiga juhtunut,samas tegu tegelikult Spektumi moodulitega varustatud aparatuuriga,mis peaks suht hea olema.
Seda DSX9 on ka Tallinnast saada.
Futabat küsi igaks juhuks Kullost Reinu käes,ehk leidub tal.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Läheb küll väga offtopicuks, aga teeks paar asja selgeks (Lauri võib minupoolest poolitada ja liigutada selle teema kuskile mujale või hoopis kustutada).Ervin2 wrote:JR on mudelistid suht hellaks teinud,peale Keksiga juhtunut,samas tegu tegelikult Spektumi moodulitega varustatud aparatuuriga,mis peaks suht hea olema.
JR on mudelistid suht hellaks teinud,peale Keksiga juhtunut!? Milles see JR nüüd süüdi on? Et te ostate neid saatjaid jumal teab kust ja selle tõttu ei suuda toimivat garantiid pakkuda? On need üldse EU legaalsed? JR ise väidab et ta müüb CE märgiga DSX9 ja DSX12 saatjaid ainult ühele hulgimüüjale ja minu teada ei tule teie saatjad sealt... Või kui tuleks, siis ei oleks ju ka garantiiga probleeme?
Samas tegu tegelikult Spektumi moodulitega varustatud aparatuuriga,mis peaks suht hea olema!? No mida veel? JR toodab oma asjad ise. Spektrumi (lennu) saatjad on toodetud JR'i poolt. Ma tõsiselt loodan et Keks'i saatjal ei ole mingit spektrumi moodulit küljes, muidu läheks see asi ikka väga imelikuks kätte.
Teeks ühe asja veel selgeks, mul ei ole vähimatki pistmist JR'iga. Lihtsalt uurisin natuke asja kui Keks oma probleemi mulle kurtis. Mis tema probleemist praeguseks saanud on?
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Esiteks - saadetakse tehasesse esialgu,garantiikorras ja ootame vastust,see on kõik mis mina tean ,tänaseks.
Teiseks - me ei osta neid jumal teab kust,vaid ikkagi tootjatelt,samas on olemas ka vastavad CE märgistused,kauplusekett ei osta oma asju ilmselt kadaka turult.Samas Spektum,JR,Futaba,mis vahe - enamus neis korjatakse kokku kollaste usinate käekeste poolt.Ma ei ole nii täpselt Spektumi ja JR omavahelit seotust uurinud ja ei huvita ka kui aus olla.
Kolmandaks - mul hakkab sellest poriga loopimisest villand saama,isegi täitsa siiber,ütleks veelgi krõbedamalt kui kannataks,ma arvan et mina isiklikult pole kellelgi liiga teinud,lihtsalt üritan ajad seda asja,mis mulle huvi pakub ja meeldib,olen ma kellelgi jalus kuidagi või !!!!!
Teiseks - me ei osta neid jumal teab kust,vaid ikkagi tootjatelt,samas on olemas ka vastavad CE märgistused,kauplusekett ei osta oma asju ilmselt kadaka turult.Samas Spektum,JR,Futaba,mis vahe - enamus neis korjatakse kokku kollaste usinate käekeste poolt.Ma ei ole nii täpselt Spektumi ja JR omavahelit seotust uurinud ja ei huvita ka kui aus olla.
Kolmandaks - mul hakkab sellest poriga loopimisest villand saama,isegi täitsa siiber,ütleks veelgi krõbedamalt kui kannataks,ma arvan et mina isiklikult pole kellelgi liiga teinud,lihtsalt üritan ajad seda asja,mis mulle huvi pakub ja meeldib,olen ma kellelgi jalus kuidagi või !!!!!
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Alustame kolmandast :) Mina ei loobi kedagi millegagi. Sind ma ei tunne ja selles poes kus Sa töötad pole ma käinud, nii et pole ka põhjust nagu eriti. Ma lihtsalt olen kursis Keksi probleemiga ja vastasin Sinu postitusele siin, et paranda mõned vead selles.Ervin2 wrote:Esiteks - saadetakse tehasesse esialgu,garantiikorras ja ootame vastust,see on kõik mis mina tean ,tänaseks.
Teiseks: See see naljakas asi ongi, et Keksi saatjal on CE märk peal ja Sina väidad et te ostate otse tootjalt, aga garantii annate 14 päeva ja remondiks vaja minevat osa teil saada pole võimalik. Lisaks sellele ütleb JR et nad ei müü peale ühe kindla firma kellegile teisele CE märgiga neid saatjaid. On natuke imelik, eks? Või kui ei ole, siis on viga tõenäoliselt minus.
Kui Sa JR ja Spektrumi omavahelistest seostest midagi ei tea ja need Sind isegi ei huvita mitte, siis miks Sa sõna võtad selle kohapealt üldse?
Esiteks: No loodame et sellest kunagi ka asja saab siis.
Teema ametlikult offtopicuks läinud, niiet laseme edasi
Las ma arvan, Pilotage toob neid Venemaalt Eestisse? Aga ot, kuidas 14 päeva garantii? Kas mitte seaduse järgi 2 aastat olema ei pea - ikka peab ja kindlasti on ka.
Las ma arvan, Pilotage toob neid Venemaalt Eestisse? Aga ot, kuidas 14 päeva garantii? Kas mitte seaduse järgi 2 aastat olema ei pea - ikka peab ja kindlasti on ka.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Seaduse järgi on pretensiooni esitamise aeg 2 aastat. See ei tähenda et tootja või müüa peab andma garantii 2 aastat. Samas tähendab see vist seda et kui tõestatakse ära et tegu on tootja praagiga, siis peab müüja selle seadme välja vahetama või raha tagasi maksma (kas müüja pärast selle kuidagi tootjalt kompenseeritud saab on siis juba müüa probleem). Vähemalt nii olen mina asjast aru saanud.lauri wrote:Teema ametlikult offtopicuks läinud, niiet laseme edasi ;)
Et kellegile väga valet muljet ei jääks, minul ei ole isiklikult Ervin2 vastu midagi (nagu ma ütlesin, ma ei tunnegi teda), nii et paluks mitte isikikut võtta. Mind häirib lihtsalt see et Keks'il on 10k maksev "asi" millega tal midagi teha pole ja ta ei pruugi varsti ainuke olla. Ma olen igati poolt et keegi JR'i müüb eestis, kuna mulle on jäänud mulje et JR toodab päris korralikke saatjaid, aga paluks siis koos toimiva garantiiga ja soovitavalt ka mingisuguse klienditoega ka pärast garantiiaega.
Ma ei tea loo konteksti ja seetõttu rumal küsimus: kas nimetet saatja oli võltsitud (tegelikult mitte JR toode)? Või on miski vahe JR toodetel kui ostad ühest või teisest kohast? Tehase toodang peaks ju alati kvaliteetne olema... aga kes teab. Või ongi kogu küsimus disainivea (praagi) garantiis?
Kristjan on vist juba oma puldi leidnud. Kui ei siis ... mäletan et Kullos oli tõesti mingi nõutud parameetritele vastav asi ( ca 11K maksis) aga seda umbes 1 kuu tagasi. Arvestades hinda....ehk on alles.
Kristjan on vist juba oma puldi leidnud. Kui ei siis ... mäletan et Kullos oli tõesti mingi nõutud parameetritele vastav asi ( ca 11K maksis) aga seda umbes 1 kuu tagasi. Arvestades hinda....ehk on alles.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Ma olen tarbijakaitse seadustega kursis,ei tööta kaubanduses esimest päeva,ja tean väga hästi et garantiiaeg ja pretnsiooniestitamise õigus ei ole üks ja seesama. Meil kehtivad Eesti seadused ,olenemata firma päritolumaast,ja neid me ka täidame.
Iga normaalne firma üritab kliendi pretensioone rahuldada,seda ka meie,ega seda 10K maksvat vidinat Moskvasse imetlemiseks silitamiseks saada,läheb tootjale,nagu tavaliselt,ootame vastuse ja lootust on ,et probleem laheneb positiivselt.
Mis puudutab kliendituge ja garantiiremonti eestis kohapeal üleüldse,siis sellega on väga keeruline,meil ei remondita kohapeal pea mitte ühtegi keerukamat seadet,enamus rändab mujale,keegi ei hakka siis palkama JR jaoks sertifitseeritud spetsialisti,arvata võib et see oleks isegi kogu baltikumi peale liigne luksus.
Tänasel päeval pole Keksi juhtumile eriti võrdset,ma ei tea,et eestist oleks keegi pulti garantiiremonti saatnud,pole kuulnud vähemalt.
Ja veel garantiiaeg 14 päeva on tõepoolest suur jama,ma ei tea kes selle on välja mõelnud,ametlikult sellist teavet mul ei ole,kallitele elektoonikatoodetel,annab tehas tavaliselt aastapikuse vahel ka pikema garantiiaja.
Arvatavasti on keegi idiooti garantiiajaks kuulutanud 14 päevase toote vahetamise ,tagastamise õiguse,asja uuritakse.
Sorry,et pole huvi tundnud JR ja Spektumi omavaheliste seoste täpsustamise suhtes,pole lihtsalt siiamaani vaja olnud,aga ma olen õppimisvõimeline.
Äkki sain millestki valesti aru : http://www.jrradios.com/Products/Defaul ... ID=JRP2915
Ja veelkord sorry,ma pole selle vähem kui kuu ajaga suutnud veel kaupluses kõiki probleeme lahendada,ilmselt pole seegi viimane,ainuke,misiganes.
Sorry,et ma üleüldse julgesin sõna võtta.
Iga normaalne firma üritab kliendi pretensioone rahuldada,seda ka meie,ega seda 10K maksvat vidinat Moskvasse imetlemiseks silitamiseks saada,läheb tootjale,nagu tavaliselt,ootame vastuse ja lootust on ,et probleem laheneb positiivselt.
Mis puudutab kliendituge ja garantiiremonti eestis kohapeal üleüldse,siis sellega on väga keeruline,meil ei remondita kohapeal pea mitte ühtegi keerukamat seadet,enamus rändab mujale,keegi ei hakka siis palkama JR jaoks sertifitseeritud spetsialisti,arvata võib et see oleks isegi kogu baltikumi peale liigne luksus.
Tänasel päeval pole Keksi juhtumile eriti võrdset,ma ei tea,et eestist oleks keegi pulti garantiiremonti saatnud,pole kuulnud vähemalt.
Ja veel garantiiaeg 14 päeva on tõepoolest suur jama,ma ei tea kes selle on välja mõelnud,ametlikult sellist teavet mul ei ole,kallitele elektoonikatoodetel,annab tehas tavaliselt aastapikuse vahel ka pikema garantiiaja.
Arvatavasti on keegi idiooti garantiiajaks kuulutanud 14 päevase toote vahetamise ,tagastamise õiguse,asja uuritakse.
Sorry,et pole huvi tundnud JR ja Spektumi omavaheliste seoste täpsustamise suhtes,pole lihtsalt siiamaani vaja olnud,aga ma olen õppimisvõimeline.
Äkki sain millestki valesti aru : http://www.jrradios.com/Products/Defaul ... ID=JRP2915
Ja veelkord sorry,ma pole selle vähem kui kuu ajaga suutnud veel kaupluses kõiki probleeme lahendada,ilmselt pole seegi viimane,ainuke,misiganes.
Sorry,et ma üleüldse julgesin sõna võtta.
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Lauri: Kas venemaal on üldse kohustus et asja peal peab olema CE märk? Mulle on jäänud mulje et see on mingi EU teema.
felch: Ma ei oska Su esimesele küsimusele vastata, tahaks ise ka teada. Tõenäoliselt siiski on, sest JR ise on väitnud et EU'sse on "lekkinud" mingid CE märgiga saatjad mingi kolmanda hulgimüüja kaudu, aga see probleem pidi nüüdseks lahendatud olema. Kas Keks'i saatja on tulnud seda teed mööda, ma tõesti ei tea.
Erinevate turgude jaoks toodetakse erinevaid saatjaid (Spektrum'i DSM puhul), mudeli number on erinev ja tõenäoliselt on modulatsioonis ka mingi erinevus (seda pole minu teada keegi avalikult tunnistanud), aga mingi vahe peab olema et ühel variandil on EU vastavus sertifikaat ja teisel mitte.
Kogu küsimus on garantii toimivuses.
Ervin2: See jrradios.com leht on tõesti eksitav, olen sellest ka HH'ga rääkinud.
A teeks asja selgeks:
JR ei ole HH kaubamärk (lehe all olevat kirja võib küll tõlgendada nii, aga seal on mõeldud seda et Horizon Hobby on Horizon'i kaubamärk).
Spektrum on HH kaubamärk.
JR toodab "kõvemad" Spektrum'i lennu saatjad (ma pole kindel kas kõik).
JR kasutab Spektrum'i DSM(2) tehnoloogiat.
HH on JR'i hulgimüüja Usas.
Mis puutub sertifitseeritud spetsialisti, siis oled Sa kindel et mingi jubina saamiseks on seda vaja? Ma olen üsna veendunud et Keks suudaks ka ise selle saatja mooduli seal sees välja vahetada. Ja ma olen üsna kindel et selle mooduli hulgihind on odavam kui saatja transport jumal teab kuhu. Seega hoiaks kokku nii raha kui aega (isegi kui JR seda ei kompenseeri).
felch: Ma ei oska Su esimesele küsimusele vastata, tahaks ise ka teada. Tõenäoliselt siiski on, sest JR ise on väitnud et EU'sse on "lekkinud" mingid CE märgiga saatjad mingi kolmanda hulgimüüja kaudu, aga see probleem pidi nüüdseks lahendatud olema. Kas Keks'i saatja on tulnud seda teed mööda, ma tõesti ei tea.
Erinevate turgude jaoks toodetakse erinevaid saatjaid (Spektrum'i DSM puhul), mudeli number on erinev ja tõenäoliselt on modulatsioonis ka mingi erinevus (seda pole minu teada keegi avalikult tunnistanud), aga mingi vahe peab olema et ühel variandil on EU vastavus sertifikaat ja teisel mitte.
Kogu küsimus on garantii toimivuses.
Ervin2: See jrradios.com leht on tõesti eksitav, olen sellest ka HH'ga rääkinud.
A teeks asja selgeks:
JR ei ole HH kaubamärk (lehe all olevat kirja võib küll tõlgendada nii, aga seal on mõeldud seda et Horizon Hobby on Horizon'i kaubamärk).
Spektrum on HH kaubamärk.
JR toodab "kõvemad" Spektrum'i lennu saatjad (ma pole kindel kas kõik).
JR kasutab Spektrum'i DSM(2) tehnoloogiat.
HH on JR'i hulgimüüja Usas.
Mis puutub sertifitseeritud spetsialisti, siis oled Sa kindel et mingi jubina saamiseks on seda vaja? Ma olen üsna veendunud et Keks suudaks ka ise selle saatja mooduli seal sees välja vahetada. Ja ma olen üsna kindel et selle mooduli hulgihind on odavam kui saatja transport jumal teab kuhu. Seega hoiaks kokku nii raha kui aega (isegi kui JR seda ei kompenseeri).
SIL-SHOPIST saab futaba raadiot
http://www.silshop.fi/shop/index.php?ac ... uctId=1793
Malmi lennujaama körval on SIL shop, sealt leiad riiulist.
Malmi lennujaama körval on SIL shop, sealt leiad riiulist.
Nii palju kisa minu saatja pärast... peaasi et ärge ainult kakelge palun, elame ikka kõik sõbralikult koos edasi, küll kõik asjad korda saavad
Felch: saatjaga juhtus nii, et kasutasin teda eelmine talv kahe lennumasina seadistamiseks, lendasin suve alguses 4L kütust lennuki peal maha ja natukene kopteriga ka. Kuna suvi oli väga töiselt kiire siis rohkem teda kasutada ei jõudnud, jäis seisma paariks kuuks. Suve lõpus tekkis natuke vaba aega, laadisin kõik akud täis ja kollasele. Panin lennuki kokku, proovisin kõik servod ja kaugustestid üle, nagu see ikka käib ennem igat lendu. Lülitasin saatja välja, lennuki tankimise ajaks, pärast tankimist üüesti sisse et käima panna, ja enam ei krõpsugi, tulin koju proovisin teiste vastuvõtjatega, sama lugu, proovisin uuesti bind-ida, ei midagi.
Käisin Pilotage poes kodanikel külas, saatja käis kontrollis ära, tuli välja kõrgsagedus blokk läbi (ehk siis saatja moodul)
Ongi kogu lugu... ikka juhtub vahest, küll kõik korda saame.
Olen endiselt JR toodanguga rahul, ma pole oma elu jooksul eel ühtegit tootjat näind kellel ei oleks juhtund ühtegit apsu toodanguga.
Vabandan sammuti Kristjani ees et tema ostu kuulutusest selline teema sai ja oleme ikka nüüd sõbrad kõik edasi ))
Felch: saatjaga juhtus nii, et kasutasin teda eelmine talv kahe lennumasina seadistamiseks, lendasin suve alguses 4L kütust lennuki peal maha ja natukene kopteriga ka. Kuna suvi oli väga töiselt kiire siis rohkem teda kasutada ei jõudnud, jäis seisma paariks kuuks. Suve lõpus tekkis natuke vaba aega, laadisin kõik akud täis ja kollasele. Panin lennuki kokku, proovisin kõik servod ja kaugustestid üle, nagu see ikka käib ennem igat lendu. Lülitasin saatja välja, lennuki tankimise ajaks, pärast tankimist üüesti sisse et käima panna, ja enam ei krõpsugi, tulin koju proovisin teiste vastuvõtjatega, sama lugu, proovisin uuesti bind-ida, ei midagi.
Käisin Pilotage poes kodanikel külas, saatja käis kontrollis ära, tuli välja kõrgsagedus blokk läbi (ehk siis saatja moodul)
Ongi kogu lugu... ikka juhtub vahest, küll kõik korda saame.
Olen endiselt JR toodanguga rahul, ma pole oma elu jooksul eel ühtegit tootjat näind kellel ei oleks juhtund ühtegit apsu toodanguga.
Vabandan sammuti Kristjani ees et tema ostu kuulutusest selline teema sai ja oleme ikka nüüd sõbrad kõik edasi ))
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035