Kuno Sulle meeldivad topelttiivulised.?Kas on nii et topelt ei kärise või miskit muu
ma arvan,et see on see "miski muu".Tegelikult,nagu elu näitab on topelt vähe keerulisem - tükke rohkem ja probleeme lahendada ka enam,ka põllul kokkupanemine keerulisem.Plussiks ehk väiksemad gabariidid - lihtsam transportida ja hoiustada,ning väiksem pinnakoormatus - ehk tõesti pisut parem manööverdusvõime.
Korrutad G-de arvu lennuki massiga, ning saadki vajaliku jõu == raskus, mis lennukile "kukile lappida".
krt,siis tuleks proovida vist mingi 100 kg-ga - jube karm!
Eks see topeltiivaliste värk on ka pisikese kiiksuga seotud,nostalgija ja muu taoline.
Mul on ka see nõrkus nende vastu täiesi olemas.
Minu teada peale Ultimat ja Pittsi vigurlennuks teisi kahetiivalisi eriti polegi,kui mudugi välja arvata Sebarti hirmkallid kahetiivalised F3A mudelid.
Tundub et manööverdamise suhtes on Kunol õigus,väike eelis neil on.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
sihuke mõte korra sähvas peast läbi küll,kui eile Cuprum mulle propid tõi
Tegelikult üks tiivakinnituse detail veel puudu,kui selle täna välja mõtlen,muutub plaan juba konkreetsemaks.Veel tuleb suhelda Valeriga ja uurida,kas plats üldse vaba on - võibolla meie vaprad kaitsejõud ajavad seal omi tähtsaid asju.Võtaks konkreetse otsuse vastu homme lõuna paiku.
Miks pardaelektroonikat 4-purgi pealt jooksutada? See on olnud ja unustatud aeg 5-cell NiMH või LiPo reguga 6V ja on kohe rohkem kiirust ning võimsust ja regu puhul seda ka stabiilselt kogu lennu ajal.