Hei,
Juhtus jama Lindigeri tellimisega. Soovisin tellida vähe kobedama vastuvõtja El. plaanerile. Otsisin paarist inglise ja jänkide foorumitest sobivat mudelit ja ainuke, mis maksimumpunktid sai oli MZK Sexta. Panin pisut pudi-padi juurde ja saatsin tellimuse ära.
OK. Ootan päeva, ootan kaks – mu tellimus läks nagu mutiauku. Egas midagi, võimalik mingi kommunikatsioonihäire ja ma kordasin pea sama tellimust. Ja ennäe imet, paari tunni pärast tuli kiire vastus, et mõlemad tellimused on lahkelt vastu võetud ja on saatmisel. Kiire pilk pangakontole – õige, Lindigerile läks 2 kahekordne summa. Teha pole loomulikult midagi.
Püüan nüüd mõned asjad siin välja pakkuda:
1, Vastuvõtja SEXTA , DSP (Digital Signal Processing), TSR (Transmitter Signal Recognition), 35MHz (A + B Band), 40/41 Mhz , FM-Superhet, PPM, kaal – 12,3g, kõigi kuue kanali lihtsalt progetav FAILSAFE või HOLD.
Hind väga odav - kõigest 55 €
2. Super Cool klapppropi Al kesktükk koos kokiga. Koki D=40mm 8mm paksustele propilabadele, D= .45 mm. Hind – ainult 10 €
3. Graupneri originaal saatja kaelarihm kõigest 10€, lahtivõtmata orig. pakendil hind – 15.9 €-.
Samas teatan kahetsusega, et kauplemisruumi suurt pole – need asjad on seda hinda väärt
Tervitades.
P.S. Lindiger on ilmselt kogu mu elu magedam ostukoht. Absoluutselt ebakommunikatiivne, töötavad seal ilmselt mingid “mudakuonud”.
Küsimiste korral olge kenad, 51919291
Uue põlvkonna vastuvõtja ja muud..
-
Lindingeriga on mul siiani vaid positiivsed kogemused, kord oli keegi paki transa käigus lömastanud, kattekile mille tellisin oli kortsus ja vastuvõtja pakist kadunud. Saadeti uued kaubad mulle ilma suurema minupoolse vaevata. Transa ka kiire olnud, tellimuste "mutiauku minemisega" ei ole probleeme olnud.