Sai siis täna tehtud üks väike lend, kuna tundus, et on suhteliselt kuiv ja tuulevaikne ilm. Maal maja taga on suur põld kus pole seni eriti probleeme olnud. Aga oh õnnetust, nii kui lennuk tõusis kuskil 20-30 meetri kõrgusele, sattus ta seninägematusse tuuleiili. Pole veel varem midagi sellist kogenud, tuul tõukas lennukit aina edasi, tagasipööre oli praktiliselt võimatu, paar korda sain nina vastutuult aga see tähendas ikkagi minu silma järgi selg ees lendamist. Kõige üllatavam oli aga see, et ei suutnud ka lennukit maandada, ei tea kas oli mingite termikatega tegu või lihtsalt minu kogenematusega, kuid ainus variant oli toorelt nina ees maa suunas sööstmine, mida ei soovinud. Lõpuks hakkas lennuk siiski kiirust ja kõrgust kaotama, kuna jõudis selle põllu teise otsa, metsa äärde. Kõik see toimus kuskil minuti jooksul ja lennuk läbis kuskil 700m ma arvaks. Niisiis tükk aega metsaveerel lennuki otsimist ja lõpuks sai ta leitud rohupuhmast täiesti tervena.
Lennukiks siis Kyosho Clipped wing cub, täiesti standard. Järgmine kord kindlasti jalutan majast kaugemale, et veenduda kas põllu peal pole suurem tuul kui maja ääres