M: Erinevat tehnikat
M: Erinevat tehnikat
Kvarts 35MHz kanal 72 (Kogus: 1tk) 125.- Kasutatud samuti paaril lennul.
Hobitriikraud Inova Iron kattekiledele 650.- Kasutatud kahe lennuki kilega katmiseks.
Saatja Graupner MX-16s 35MHz 2500.- Kasutatud paaril lennul, enamjaolt Realflightis harjutamiseks.
Osram Ultra-Vitalux UV 300W pirn 400.-
Kohaletoimetamine kas postiga, või käest kätte kokkusaamisel, käin peaaegu iga päev autoga linnas, niiet teine variant vast sobivam. Transpordi kulud (postikulu, auto bensukulu, kui toon ekstra koju kätte) katab ostja!
Hobitriikraud Inova Iron kattekiledele 650.- Kasutatud kahe lennuki kilega katmiseks.
Saatja Graupner MX-16s 35MHz 2500.- Kasutatud paaril lennul, enamjaolt Realflightis harjutamiseks.
Osram Ultra-Vitalux UV 300W pirn 400.-
Kohaletoimetamine kas postiga, või käest kätte kokkusaamisel, käin peaaegu iga päev autoga linnas, niiet teine variant vast sobivam. Transpordi kulud (postikulu, auto bensukulu, kui toon ekstra koju kätte) katab ostja!
Last edited by Ropskar on Mon Aug 09, 2010 0:31, edited 22 times in total.
Soovin
Mõtlesin, et hakkan kaa endale mudellennukit ehitama. kere on juba valmis varsti katan kiledega ära ja siis oleks vaja kogu systemiy. Vaatasin et müüd siin igasugu vidinaid, kas saaks mingi kontakti näiteks msn saaksin kiiremini infi milliseid vidinaid mul vaja oleks ja äkki ostangi sinult kõik asjad ära. Tauno@live.com
Võtaks selle 3 s lipo ära aga ei saa teiega ühendust kudagi , teil msn on? seal hea rääkida, minu oma karmonoor@hotmail.com või hot.. Subwoofer144@hot.ee
Või küsin siin ära:
Palju aku kaalub?
Ja ostaks ta ära
Või küsin siin ära:
Palju aku kaalub?
Ja ostaks ta ära
Internetist leitud andmete põhjal kaalub see vastuvõtja 0,040Kg ja on full range. Minu teada pole saatjatel vahet (sama tootja tooted töötavad muidugi arvatavasti paremini), peaasi et sagedus ja kanal kattuksid. Näiteks endal oli Graupneri MX-16s 35Mhz ja töötas väga hästi. Antud vastuvõtjat müün ilma kvartsita!