NexSTAR lennuk

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
Post Reply
User avatar
Ropskar
Posts: 177
Joined: Thu Oct 19, 2006 22:04

NexSTAR lennuk

Post by Ropskar »

Kas kellegil on siis kogemusi või teadmisi NexStar lennukiga? On see hea?
Kui võimalik, siis võiksite selle pistiku poodi ka tellida, sest see tundub algaja lennukina ja ise tahaks just midagi sellist esimeseks lennukiks osta.
LINK
[J]
Posts: 2776
Joined: Sun Aug 28, 2005 22:42
Location: Tallinn

Post by [J] »

Selliseid, klassikalise väljanägemisega, äravahetamiseni sarnaseid lennukeid on kümneid, kui mitte sadu. Ei näe mingit mõistlikku põhjust, miks just see "ameeriklane" peaks olema.
Algaja, ilma kogenud piloodita kõrval, laseb sellise omapead seejuures ruttu pilbasteks (kui mootori käima peaks saama).
User avatar
Submarin
Posts: 826
Joined: Sun Aug 27, 2006 17:49
Location: Tln

Post by Submarin »

Ka mina olen algaja ja oman ka midagi taolist. Tundub lihtne kas pole mõned korrad simu ja lendab :D tegelikult asi nii lihtne kohe mitte ei ole..siin üks laupäev aitas Hr. Kuno mul sellise maast lahti ja tegin õhus mõned tiirud ise...noh käe võttis värisema :D Nüüd soetan endale ikka elktrika ka kuna sellega saab vaikselt kätt harjutada selle calmatoga peab veel kõvasti trenni tegema :)
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
vana
Posts: 676
Joined: Tue Sep 05, 2006 11:43
Location: Tallinn, Õismäe

Post by vana »

Oman umbes taolist ca. 1600 mm "treenerit" Magister (Multipex).
Julgen kindlalt väita, et taoline mudel maandub kindlalt ainult asfaldile, või tõesti kõvale siledale pinnale.
Käisin hiljuti korra Allikul proovimas.
Maast, rohult stardil täisgaasiga ei liigu sendimeetritki. Käest startides lendas ilusti, ka iseseisvalt, lihtsalt juhitav, kuulekas. Lendas peremini kui olin arvanud.
Maandumisel rohule oli uperpall garanteeritud – rattad takerduvad raskelt, kogu mass koondub ninarattale ja ülekaela ongi. 6 –7 stardist õnnestus ainult üks Harrieri stiilis maandumine, st. praktiliselt seisvalt.
NB!!! Minu Magister pole balsa –sõrestik ehitusega. Olen kindel, et traditsioonilese konstruktsiooniga sama suur ja raske mudel poleks seda nalja talunud.
Magistril peale kõvera ninateliku ja paari mudapritsme vigu ei avastanud…
User avatar
Kuno
Posts: 1436
Joined: Tue Apr 11, 2006 18:03
Location: Tallinn

Post by Kuno »

See Lauri lennuk lendas väga normaalselt-algajale väga hea,niiet võib vabalt minna hobikeskusesse ja osta komplekt ära.Hind tundus ka väga normaalne olevat-alla 5000.-kr ja kõik oli olemas,ka aparatuur (seda küll ei vaadanud,kas see ka midagi väärt oli).Niipalju kommentaariks,et prop oli sellel asjal liialt suure sammuga,tuleks vahetada välja mingi 4,äärmisel juhul 5 tollise sammuga propi vastu - iseloomult muidu lennuk aeglase lennuga aga pakendis olnud propelleriga andis ikka maanduda - hoog kippus väga raju olema.
Post Reply