Transmitter välismaalt
Transmitter välismaalt
Ehk siis tekkis soov soetada transmitter ja selline küsimus, kas see tuleks ilma probleemideta koju? Pigem siis asi selles, kas sellel on pistmist mingi Euroopa liidu värkidega? Ise pole sellega eriti kursis, nii et ärge olge kurjad küsija suu peale
.

HK 450; Kyosho Piper Cub 1,8 ; Inferno St ; Lama V3 : Cessna 182 1,4

tuleb küll kohale, paljud on sealt tellinud. loe seda teemat http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1738
Küsimus ei ole poes vaid selles saatjas.
Mina panustaks sellele et toll tahab Su käest DoC'i saada. Kui selle kuskilt leiad ja asjadel CE märk peal, siis pole probleemi.
DoC = Declaration of Conformity
Seal peab olema kirjas et see seade vastab standardi EN 300 328 v1.7.1 nõuetele.
Mina panustaks sellele et toll tahab Su käest DoC'i saada. Kui selle kuskilt leiad ja asjadel CE märk peal, siis pole probleemi.
Seal peab olema kirjas et see seade vastab standardi EN 300 328 v1.7.1 nõuetele.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Just see asi mind vaevabki, kas seal on kirjas CE ja EN 300 328 v1.7.1 ? Mind huvitab see ka, kust ma pean pakile järgi minema, kui toll hoiab kinni?JazZ wrote: Mina panustaks sellele et toll tahab Su käest DoC'i saada. Kui selle kuskilt leiad ja asjadel CE märk peal, siis pole probleemi.
HK 450; Kyosho Piper Cub 1,8 ; Inferno St ; Lama V3 : Cessna 182 1,4

Seda kas see pult EU reeglitele vastab ja kas müüjal selle kohta paberid olemas on, mina öelda ei oska. Küsi müüjalt.inimene. wrote:Just see asi mind vaevabki, kas seal on kirjas CE ja EN 300 328 v1.7.1 ? Mind huvitab see ka, kust ma pean pakile järgi minema, kui toll hoiab kinni?JazZ wrote: Mina panustaks sellele et toll tahab Su käest DoC'i saada. Kui selle kuskilt leiad ja asjadel CE märk peal, siis pole probleemi.
Toll ei hoia kinni pakki. Kui asjaga kaasas ei ole vastavaid pabereid siis nad tavaliselt küsivad neid pabereid paki saaja käest. Kui Sul on neile need esitada ja nad nendega rahule jäävad, siis saad paki kätte oma postkontorist.
Tasuks sellega ka arvestada, et pead maksma teenustasu (100.- krooni oli vist) ja 20% käibemaksu paki väärtuselt.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis