Kindlasti on kõigil oma lemmikud välja kujunenud.
Samuti pole kõiki päriselu mudeleid simudes olemas.
Teen omalt poolt otsa lahti :
Simu RF4.5
1. Acromaster
2. Yak-54
3. Extra 300S (väike)
Korralikku F3A lennukit polegi nagu leidnud...
Kes millega simus lendab ?
Hei,
muide, üks asi mis ma simus vahel teen on proovida lennata katkise lennukiga, ehk siis ühetiivalise lennukiga näiteks.
Ühe puuduva tiivaga saab hakkama küll, aga viimasel ajal ma olen proovinud lennata kahe puuduva tiivaga lennukiga. Idee poolest saavad ju osad lennukid külili lennatud küll, ehk siis praktiliselt ainult keret tiivana kasutades. Samas, ilma tiibadeta nagu ei saa - õhku kerkib lennuk küll, aga külilikeeramist ei õnnestu vältida, pöördetüür ei toimi nagu võiks.
On keegi proovinud ilma tiibadeta, ainult kere ja sabaga lennukiga lennata?
AndrusK
muide, üks asi mis ma simus vahel teen on proovida lennata katkise lennukiga, ehk siis ühetiivalise lennukiga näiteks.
Ühe puuduva tiivaga saab hakkama küll, aga viimasel ajal ma olen proovinud lennata kahe puuduva tiivaga lennukiga. Idee poolest saavad ju osad lennukid külili lennatud küll, ehk siis praktiliselt ainult keret tiivana kasutades. Samas, ilma tiibadeta nagu ei saa - õhku kerkib lennuk küll, aga külilikeeramist ei õnnestu vältida, pöördetüür ei toimi nagu võiks.
On keegi proovinud ilma tiibadeta, ainult kere ja sabaga lennukiga lennata?
AndrusK
rikun veidi teemat Tavaliselt 1:10 sedaan Kyosho V-ONE RRR, kuna seaded sellele tehtud. Mingi suvaline video sellest simulaatorist, kus need antitiivad lendavad http://www.youtube.com/watch?v=hD1IbBnSOlw&nr=1
Lauri Laidna - www.pistik.com