HEI !!
On kellegil kogemusi.Brobleem tekkis nimelt vistaga ,kui hakkasin Reflexit peale tõmbama. This application has failed to start because d3drm.dll
Reflex ei tööta windows vistaga.
Vista default on DirectX 10, mina prooviks ühe variandina installida DirectX 9.
Download link: LINK
Download link: LINK
Proovitud,töötab reflex ka vista peal,nagu ka Realflighti puhul tuleb ta jooksma panna "run as master",st parem klik ikoonile-properties-compatibility-pane linnuke "run as master"- kasuta julgelt.
muidugi alati ei pruugi esimesel korral USB interffeissi ära tunda,aga tundub,et see on reflexi kaasaündinud viga - vaheta USB pesa ja tavaliselt toimib.
Mul aga probleem Mini usb ja Spektrumi vahelise juhtmega - vaja oleks kokku joota 3.5 mm jack ja mini usb. Saan aru et must juhe on mass(samuti ka varjestus),sellega on selge,,punane on toide(ei kasuta),signaali jaoks on kaks juhet valge(-data) ja roheline(+data) - kumba kasutada?
muidugi alati ei pruugi esimesel korral USB interffeissi ära tunda,aga tundub,et see on reflexi kaasaündinud viga - vaheta USB pesa ja tavaliselt toimib.
Mul aga probleem Mini usb ja Spektrumi vahelise juhtmega - vaja oleks kokku joota 3.5 mm jack ja mini usb. Saan aru et must juhe on mass(samuti ka varjestus),sellega on selge,,punane on toide(ei kasuta),signaali jaoks on kaks juhet valge(-data) ja roheline(+data) - kumba kasutada?
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M