Esmaspäevase seisuga on siis Tallinnas taas üks mudelipood vähem.
Meie kõigi jaoks tuli ootamatult poe ülikiire sulgemine,aktsionärid otsustasid,et pole enam võimalust kauplust doteerida.
See on ka kõik,mida hetkel öelga oskan,ilmselt jätkab veel ainult kauplus Riias.
PILOTAGE - RC LÕPP !!!!!
PILOTAGE - RC LÕPP !!!!!
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
- hommiku kohvi
Sellega õnneks lõpp ei ole,tegeleme edasi,sain Moskvast suht ülbe kirja,kus väidetakse ,et kõik kliendid on pätid ja kaabakad ja et firma peab nüüd mingite baltikumi seaduste pärast oma tavarutiine muutma ja mis iganes.
Ma palusin neilt kõigest ekspertiisiakti koopiat ja ka arve koopiat.
Firmast veel niipalju,et me pole hetkel veel koondamispaberid saanud,nii et juriidiliselt kõik toimib ja kohapealseid sabasi ja võlgu lahendan ja likvideerin ma edasi.
Maksim - saada mulle PS või meili peale oma postiaadress kõikide juurdekuuluvate rekvisiitidega !
Ma palusin neilt kõigest ekspertiisiakti koopiat ja ka arve koopiat.
Firmast veel niipalju,et me pole hetkel veel koondamispaberid saanud,nii et juriidiliselt kõik toimib ja kohapealseid sabasi ja võlgu lahendan ja likvideerin ma edasi.
Maksim - saada mulle PS või meili peale oma postiaadress kõikide juurdekuuluvate rekvisiitidega !
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
See ka üks põhjus, miks see firma pole siia foorumisse oma alateemat saanud. Nagu öeldud sai kunagi "ootame, vaatame". Ja näed, kahjuks läkski enamvähem sarnast rida, mida kuidas kartsin...Ervin2 wrote:...sain Moskvast suht ülbe kirja,kus väidetakse ,et kõik kliendid on pätid ja kaabakad ja et firma peab nüüd mingite baltikumi seaduste pärast oma tavarutiine muutma ja mis iganes.
Kurb muidugi, et ühel päeval 2 mudelipoodi pillid kotti pannid - Pilotaaž ja H0bik3skus. H0bik3skus läks suures osas ikkagi egotsentrilise juhtimise nahka. Kui suudad kiiresti kõigiga tülli minna ja konkurente isegi politseiga ähvardada, siis ... Aga ehk tugevdab see allesolevate poodide tegevust (Kullo, Hobbybox jt).
Lauri Laidna - www.pistik.com
Üritasin kiirelt leida, mis juriidilise kehana see Pilotage Eestis tegeles. Ei leidnudi...
Lauri Laidna - www.pistik.com