väga rikas inimene~!

Moderator: Kristjan
Saba servo peaks olema kindlasti digitaalne ja vähemalt 0.08s ennast keerata viitsima. Jõudu peab ka piisavalt olema, muidu hakkavad igasugu jamad pihta ja ei ole erilist lennurõõmu.Wreckie wrote:Nii, järgmine küsimus. Oleks vaja mõnda head sabaservot, kuna vastuvõtja on Spektrum, siis mõtlesin, et võiks sabaservoks ka Spektrumi valida, aga mudelit ei oska valida. Võiks vist olla digitaalne, või saab ka tavalisega hakkama?
Ega mu peale selle väga midagi pakkuda ei ole > http://www.fasthobbies.eu/digital-servo ... -1767.htmlWreckie wrote:Oskaksid sa soodsaimat varianti Fasthobbie'st nimetada, mis oleks veel mõislik sabaservoks panna?
Täiesti OT aga loodan, et ei pane pahaks pisikest tähenärimist:JazZ wrote:...Ega mu peale selle väga midagi pakkuda ei ole > http://www.fasthobbies.eu/digital-servo ... -1767.html
OT jätkub:felch wrote:Täiesti OT aga loodan, et ei pane pahaks pisikest tähenärimist:JazZ wrote:...Ega mu peale selle väga midagi pakkuda ei ole > http://www.fasthobbies.eu/digital-servo ... -1767.html
Fasthobbies'i lehelt:
- 4,8...6V on ikka (toite-) pinge, mitte vool. Viimane sõltub vist tugevasti koormusest. Ja...carbon on maakeeli süsinik.
Mul pakk tulemas 5'e HXT'ga, kui ma sabale muu servo leian, siis jääb 2 tükki üle, aga pakk peaks 2 nädala sees tulema.mrtn wrote:nii...hk 450 V2 jõudis kohale! panen just kokku ja hakkasin vaatama ,et mul polegi 12T hammakat varuosade kastis!? kas keegi teab kas kullos v kuskil müüakse? v on kellelgi üle? ei viitsi hammaka pärast uut tellimust hiinast ootama hakata! ja kui kellelgi oleks ostaks hxt900 servosid ka 2 tk!
Mis sul mootoril võlli läbimõõt on? Mul on 3mm ja olemas 13T.mrtn wrote:nii...hk 450 V2 jõudis kohale! panen just kokku ja hakkasin vaatama ,et mul polegi 12T hammakat varuosade kastis!? kas keegi teab kas kullos v kuskil müüakse? v on kellelgi üle? ei viitsi hammaka pärast uut tellimust hiinast ootama hakata! ja kui kellelgi oleks ostaks hxt900 servosid ka 2 tk!
Olen kuulnud, et mida suuremad pöörded, seda äkilisem kopter on. Võibolla siis madalad või keskmised pöörded algajale paremad.aretaja wrote:no ütleme siis et kumb on algaja jaoks parem, kas kõrgemad rootori pöörded ja väiksem labanurk, või madalamad pöörded ja suurem labanurk. Mul olemas 11 ja 13 hambaga.Trex wrote:Õiget mõõtu hammakas on kõige parem. Vahet pole, oled proff või algaja.
Väiksem on turvalisem, ei koorma regu.
Ega siin ei saagi midagi kindlat soovitada. Juhitavus olened paljudest teguritest nagu labade kuju ja materjal(mõjutab väga palju), pearootori pöörded, servode kiirus, lingistiku seaded, stabika labade raskus, puldi seaded jne.Wreckie wrote:Olen kuulnud, et mida suuremad pöörded, seda äkilisem kopter on. Võibolla siis madalad või keskmised pöörded algajale paremad.
tänan ! juhtus nii ,et ma leidsin täna üles oma servod , olid teises kotis sahtlisWreckie wrote:Mul pakk tulemas 5'e HXT'ga, kui ma sabale muu servo leian, siis jääb 2 tükki üle, aga pakk peaks 2 nädala sees tulema.mrtn wrote:nii...hk 450 V2 jõudis kohale! panen just kokku ja hakkasin vaatama ,et mul polegi 12T hammakat varuosade kastis!? kas keegi teab kas kullos v kuskil müüakse? v on kellelgi üle? ei viitsi hammaka pärast uut tellimust hiinast ootama hakata! ja kui kellelgi oleks ostaks hxt900 servosid ka 2 tk!