Sündmuste kalender

Soovitused ja tähelepanekud selle foorumi kohta
Post Reply
User avatar
titan
Posts: 981
Joined: Fri May 15, 2009 17:10
Contact:

Sündmuste kalender

Post by titan »

Kas ei oleks kedagi pädevat, kes infot valdab ja kes oleks valmis järjestama kõik üritused ja sündmused, mis lennumudelismiga seotud näiteks aastal 2010 ja kronoliigilises järjekorras need siia riputama.
Näiteks nagu siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=54174
Eelmisel suvel paljudest üritustest kuulsin järelkajana alles siis, kui ta läbi oli.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
User avatar
lauri
Administrator
Posts: 3057
Joined: Wed Jul 20, 2005 23:13
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by lauri »

Kaledri "süsteemiks" sobib tegelikult päris hästi Google Calender, kuigi minule isiklikult ta väga ei meeldi, samas paljud kiidavad.

Foorumis on olemas täiesti spetsiaalne alateema - Üritused, võistlused, treeningud ja kokkusaamised

Sinna võib ühe sellise "Aasta 2010 lennundusüritused" vms tekitada, kuhu postitada ei saa ja mis sisaldaks ainult infot sündmuste kohta. Miks ka mitte! Jagage infot ja tehkem ära. Kahjuks tõesti mitmed sündmused tulevad ja lähevad ilma suurema promota...
Lauri Laidna - www.pistik.com
Marek
Posts: 2912
Joined: Tue Jul 26, 2005 15:43

Post by Marek »

Mis sündmusi sa täpselt mõtled? Kõik ametlikud võistlused on www.mudellend.ee lehel kalendris olemas. Ja spontaansed võistlused on siin foorumis vähemalt paar päeva enne toimumist kajastatud juba. Kes vähegi seda foorumit siin luges eelmine aasta ei saanud küll kuidagi ühestki üritusest ilma jääda :)
[J]
Posts: 2776
Joined: Sun Aug 28, 2005 22:42
Location: Tallinn

Post by [J] »

User avatar
titan
Posts: 981
Joined: Fri May 15, 2009 17:10
Contact:

Post by titan »

Võistlusi ma silmas ei pidanud. Need kõik ilusti kirjas.
Kokku saadakse ka ju võistlusteväliselt erinevatel lennupäevadel, näiteks olid nad Viljandis, Karksis, Ridalis..., Prosper plaanib mingit üritust taas augustis Hiiumaale, on veel Minimaailm lauluväljakul ja palju muud.
Minu mõte tekkis meie jutuajamisest pühapäeval peale lennutamist minu juures, kuidas saaks inimestele sellised üritused kättesaadavamaks teha, et kui nad oleks kõik kokku koondatud nagu bikerite lehel, oleks selge ülevaade ja valikuvõimalus, saaks aega planeerida. Info oleks rohkem süstematiseeritud. Iga üks võib muidugi seda ise teha, aga mis kasu sellest, kui keegi huviline siin külalisena ringi vaatab ja sellest infost ilma jääb, jääb temal ka kõik see nägemata mis teda huvitaks, kas või algteadmised oma esimese lennuvahendi ostmisel. Huvilise seisukohalt on otsene side ja kogemus kusagilt lennuplatsilt ikkagi parem kui foorumist võhikuna info pärimine, teadmata, mis moodi üks ja teine asi väljagi näha võib.
On ju paljud üritused sellised, mille toimumisest hoopis kellegi kaudu teada saad ning siin pole eelnevalt mingit infi selle kohta.
Kollasel käies on hiljem omavahel rääkides ikka mõnedega jutuks tulnud ja on väidetud, et ohh sa r...k oleks ma varem teadnud, oleks ka tulnud. :D
Praktiliselt on nii, et kui sa aktiivne kollasel käia ei ole, siis lihtsalt jäädki paljust ilma.
Või on see väga loll mõtte suund... :roll:
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Ei ole üldse paha mõte.Ma olen ka seda juba mõelnud,et kaks suunda on ju,ÜKS on võistlused kus kokku saadakse ja TEINE on võistluste väline.
Igaüks ju meist võistlustel ei käi(kuigi oleks hea arenemis võimalus),ning siis pakubki see TEINE palju võimalusi.Ja ka näiteks ERINEVATE alade harrastajatel kokku saada(pole ju välistatud et nii saabki indu vabalennuga tegeleja hoopiski off-roadist ja kopterimehed leiavad endas iva rakette lennutada). Aga lõppude lõpuks oleme ju kõik mudelistid.
Seda silmas pidades tahakski Hiiumaal just sedasorti traditsiooni käima lükata.Eelmine aasta püüdsingi paljusid erineva alaga tegelejaid tulla.Ja nii oligi meil ju kohal F3C,F3A,F3K,õhuvõitlejad,lohed,off-road,erinevad autoklassid,Peale selle ka ala mida ametlikult pole veel klassifitseeritud(vähemalt mina ei tea) kuid ma ristiks selle siis ise FAF-AEROFOTOGRAAFIA(mille esindajaid võiks siin kohe upitada, Kristjan,Härra (J),Marek(kosmonaut),Joel ja paljud teised).Palusin ka on-roadi esindajaid aga neil olid võistlused samal ajal. See aasta teengi üleskutse ABSOLUUTSELT kõigi alade tegijatele tulla Hiiumaale augusti alguses(eks varsti panen täpsed kuupäevad ülesse.) Palukski leida võimaluse seda teemat arutada TALIPÄEVADEL.Oleks ülimalt meelitatud kui sama seltskond täies tükis ka Hiiumaale tuleks,ning lisaks veel ka teised SUURED meistrid ja TEGIJAD.
Hea oleks just sellistel üritustel kokku saada ka siinsete foorumi inimestega. :) Ehk siis tuleme kapist välja :)
User avatar
hommiku kohvi
Posts: 399
Joined: Thu May 28, 2009 14:14
Location: tallinn

Post by hommiku kohvi »

siinse foorumi haldajatele idee - äkki saate kuhugi foorumi pealehele sisse ehitada analoogse kalendri, nagu on juba enne mainitud www.biker.ee

kalendri sisestused võiksid olla foorumi liikmete poolt hallatavad (lisa/muuda/kustuta) ja kategooriatena (värvidega eristatud - ntx lennutamine, võistlus, näitus, grill, tsill jne). Ehk iga mees saab enda korraldatava ürituse sinna panna ja teised näevad, et "ohhooo ... selline asi siis toimumas".
-------------
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
Marek
Posts: 2912
Joined: Tue Jul 26, 2005 15:43

Post by Marek »

Aga ikkagi, see kõik juba toimib ju?! Teema all üritused on minu teada kõik üritused kajastust enne toimumist juba leidnud või ma eksin? Väga pikalt midagi ette planeerida ei saa, et paned nt suvepuhkuse selleks paika, sest me sõltume ilmast. Kui ma ürituste alateemat loen, siis ma ei jää kindlasti ühestki suuremast üritusest ilma (võistlused, lennushowd jne). Grill ja tšill on suvel nagunii igapäevane asi ja üldjuhul on ka see juba enne toimumist foorumis kajastatud :)
User avatar
Kuno
Posts: 1436
Joined: Tue Apr 11, 2006 18:03
Location: Tallinn

Post by Kuno »

eks ta olegi nii nagu Marek kirjutas
Grill ja tšill on suvel nagunii igapäevane asi ja üldjuhul on ka see juba enne toimumist foorumis kajastatud
Kas meil nüüd õnnestub kohe mingi kalenderplaan kokku saada on kahtlane,kuna enamus probleeme on siiski suht majanduslikud.
Aga jälgime hoolega Prosperi "üle mere" tegemisi :wink: -ideed on vahvad ja küll me nõu ja jõuda appi tuleme,kui vaja.
Tegelikult on kooskäimisi juba aastaid (ja igal aastal) päris hulga toimunud,sellised üritused,nagu Helicamp,Gliderfest,Viljandi Kevad,Lahedalt Lendama,Karksi Lennushow (võibolla mõni veel - kohe ei tule meelde) - ärge öelge,et pole teavitatud - osavõtt pole just väga massiline olnud :? ei tea miks :?: Üritused on igatahes väga lahedad olnud 8)
imm
Posts: 574
Joined: Sun Oct 01, 2006 22:54

Post by imm »

kuno sa unustasid mainida talvist lennupäeva :wink:
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Ei vaidle vastu ,et ei tööta.Aktiivsed foorumlased leiavad kõik ülesse.Aga kes siin ei käi ei saa ka teada.Võiks lihtsalt nii olla et klubid omavahel rohkem ja aktiivselt koostööd teeksid saab veel huvitavam olema.
Vaat talipäevad leidsid palju kajastamist ja aktiivset osavõttu.Kui ka piiriäärne rahvas ennast sinna ilmutab on kindlasti vahva.Ja ka seda et ida poolt võiks rohkem rahvas läänes käia ja vastupidi.Keskel on hea sest raskuskese paigas. :)
Post Reply