Kustkohast osta Eestis balsat?
Kustkohast osta Eestis balsat?
Sooviks teada, kust, peale Kullo, saaksin osta balsat. Nimel huvitaks ca 10 lehte 1.5mm'st. Kullos pole juba tükk aega mingit valikut.
Kuidas on välismaalt balsa tellimisega, mis tiheduse ja kvaliteediga puit tuleb?
Kuidas on välismaalt balsa tellimisega, mis tiheduse ja kvaliteediga puit tuleb?
- mg3a1@hot.ee
- mg3a1@hot.ee
Ei hakka uut teemat tegema.
Neti avarustest otsides leidsin balsat ainult USA´st. Ainuke viga, et seal kõik tolli mõõdus.
Siit ka küsimused.
Kas ja kus on kohad, kust tellida balsat mm mõõdus, eeldusel, et ikka odavam kui eestist ostes? Ja loomulikult on Eestis olev valik pea olematu.
Kas kellelgi on kogemusi USA´st tellimisega?
Millega peaks arvestama tolli mõõdus balsabga lennuki ehitamisel? Kas on migeid AGA´sid???
Neti avarustest otsides leidsin balsat ainult USA´st. Ainuke viga, et seal kõik tolli mõõdus.
Siit ka küsimused.
Kas ja kus on kohad, kust tellida balsat mm mõõdus, eeldusel, et ikka odavam kui eestist ostes? Ja loomulikult on Eestis olev valik pea olematu.
Kas kellelgi on kogemusi USA´st tellimisega?
Millega peaks arvestama tolli mõõdus balsabga lennuki ehitamisel? Kas on migeid AGA´sid???
tollmõõtu on ju väga lihtne millimeetriteks arvutada. Materjal on materjal, ühed mõtlevad tollides, teised millimeetrites, ega sellest veel materjal muutu
1 toll = 25,4 mm
1/8 tolli on seega näiteks 3,175 mm
Kui tollidega natuke harjuda, siis ei tundu asi enam nii hirmus.

1/8 tolli on seega näiteks 3,175 mm
Kui tollidega natuke harjuda, siis ei tundu asi enam nii hirmus.
Kasulikku hobikaupa igale maitsele leiad siit:ClayPitRC
Mul on üks hulgifirma mis müüb balsat. Kui ma Eesti hinda teaks, siis oskaks ehk arvutada, kas tuleb kallim või odavam. Samuti oleks vaja teada kogust, sest muud mul sealt firmast väga võtta ei ole...
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
http://www.thomabalsa.de/ siit tuleb hind üpris vastuvõetav mu meelest.
- mg3a1@hot.ee
Vaata neid hindu ja saad arvutada, mis maksab. https://www.balsausa.com/store/category ... tegory=126
Muidu Kullo müüs 1,5x100x1000 leht maksis kunagi 17 eeku. Osad poed pakuvad(eestis) 20 ja 25 eeku. Mõtetu hind.
3mm balsa maksis Kullos miskit 25-27eeku.
Muidu Kullo müüs 1,5x100x1000 leht maksis kunagi 17 eeku. Osad poed pakuvad(eestis) 20 ja 25 eeku. Mõtetu hind.
3mm balsa maksis Kullos miskit 25-27eeku.
- lennukipro
balsa
tartus akadeemia tänaval on üks mudelipood kus müüakse balsat
mina olin paugu otsas kui puu käis!:)
Enamus Eestis liikuvast mudelibalsast tuleb siiski Kullo mudelipoe kaudu siia riiki. Ise leian, et kui mujalt maailmast tellimiseks läheb, tasuks teha ikka korralik taustauuring kvaliteedi osas. Maru nadi, kui pärast seisab nurgas paari tuhande eest balsat, mis kõlbab pigem mööbli, kui mudelismi tarvis.
- mg3a1@hot.ee
Re: Kustkohast osta Eestis balsat?
Et siis tõesti pole keegi kusagilt tellinud, ega oska miskit kogemust jagada?!?!mart63 wrote: Kuidas on välismaalt balsa tellimisega, mis tiheduse ja kvaliteediga puit tuleb?
ise kyll tellinud ei ole, aga kiire otsing iibeis andis sellise seltsimehe:
http://shop.ebay.co.uk/jmpbalsa-2009/m. ... ksid=p4340
mty@kibeleb proovima
http://shop.ebay.co.uk/jmpbalsa-2009/m. ... ksid=p4340
yhtegi negatiivset pole, kommentaaridest ei lugenud aga kahjuks yhtegi otseselt kauba kohta k2ivat v2lja...shipping 5 paundi, iga j2rgnev ese tasuta...All Woods we sell are Aircraft AAA Grade.
mty@kibeleb proovima

Balsa
Olen balsapuidu ostukohta otsinud ja kuna toon lennukeid ( mudeleid) ühelt vanalt tootjalt USA st siis siiski tema kogemusele toetudes on soodsaim ja kvaliteetsem puit pakkuda BalsaUsa lt.
Ostab ka oma toodangu valmistamiseks sealt.
On muidugi veel üks koht Kanadas, kuid kvaliteet haruldane ja ka hind vastavalt sellele.
Võib pilgud pöörata Indoneesiasse kus Rootsi päritolu mudelitehasel oma istandus, kuid paari lehte nad saatma ei hakka.
Ma arvan, et tuleks nõuda ikka oma lähimatest poodidest, kogused mida soovite pole ju suured .
Aivar
Ostab ka oma toodangu valmistamiseks sealt.
On muidugi veel üks koht Kanadas, kuid kvaliteet haruldane ja ka hind vastavalt sellele.
Võib pilgud pöörata Indoneesiasse kus Rootsi päritolu mudelitehasel oma istandus, kuid paari lehte nad saatma ei hakka.
Ma arvan, et tuleks nõuda ikka oma lähimatest poodidest, kogused mida soovite pole ju suured .
Aivar