Tere,
Sain siis endale esimese lennuki:
http://www.monkeytoys.de/jamara-ara-fer ... -2699.html
Sain selle kiiresti kätte ja kiiresti kokku ja kiiresti õhku ... ning siis kiiresti katki.
Katki läks peno laadsest materjalist tiib sealt kohast kus kummidega ta kere küljes kinnitub.
Küsimus oleks järgmine - mis liimiga ja/või materjaliga seda oleks kõige mõtekam parandada. Või tasuks kohe tellida uus tiib varuosana?
Jamara Ara - kiire lõpp
Jamara Ara - kiire lõpp

Hei,
see on loomulik, et esimesed lennukid aeg-ajalt tükkideks lähevad, aga sellest pole midagi, neid saab edukalt parandada. Soovitan kasutada selleks 5-min EPO liimi. Kui kahtled ja kõhkled, siis proovi enne midagi muud kokku liimida.
Minu kogemuste kohaselt võib 5-min epoga parandatud tiib juba tunni möödudes ringi lennata nagu poleks midagi olnudki.
Täitsa OK liim on näiteks Moment Repair EPOXY Universal 3 min, extra strong. Seda müüakse ehitusmaterjalide poodides ja kodukaupades.
AndrusK
see on loomulik, et esimesed lennukid aeg-ajalt tükkideks lähevad, aga sellest pole midagi, neid saab edukalt parandada. Soovitan kasutada selleks 5-min EPO liimi. Kui kahtled ja kõhkled, siis proovi enne midagi muud kokku liimida.
Minu kogemuste kohaselt võib 5-min epoga parandatud tiib juba tunni möödudes ringi lennata nagu poleks midagi olnudki.
Täitsa OK liim on näiteks Moment Repair EPOXY Universal 3 min, extra strong. Seda müüakse ehitusmaterjalide poodides ja kodukaupades.
AndrusK
Tere.
kasutan vahtplastide puhul Casco't
Cascopur D4 1961 179.- eek . 850g pudel,valget värvi.
MDI põhjaline isotsüanaat eelpolümeer,läbipaistev helepruun.
Kuivamisaeg ca 2 tundi,liim paisub pisut.
saadaval VÄRVIKESKUSES Peterburi tee 52a,täiesti vabalt.
kasutan vahtplastide puhul Casco't
Cascopur D4 1961 179.- eek . 850g pudel,valget värvi.
MDI põhjaline isotsüanaat eelpolümeer,läbipaistev helepruun.
Kuivamisaeg ca 2 tundi,liim paisub pisut.
saadaval VÄRVIKESKUSES Peterburi tee 52a,täiesti vabalt.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Simulaatoris on asfalt pehmem, mis lennukile otsustas kallale tulla...[J] wrote:Simulaator vist unus ära?
Tänud vastuste eest - proovin selle ära lappida ja loodan peagi taas lennata.
... igatahes tuju pole veel ära läinud

Sain kenasti liimitud selle Epoxy liimiga. Tundub, et kestab (vähemalt ühe lennu)
Nüüd üks teadjam mees oskas rääkida, et peaks ära stabiliseerima selle lennuki enne lendu.
Probleemiks on aga see, et googeldades ja uurides ei ole mul kusagilt õnnestunud leida selle lennuki CG punkti. Ehk oskab keegi aidata?
Nüüd üks teadjam mees oskas rääkida, et peaks ära stabiliseerima selle lennuki enne lendu.
Probleemiks on aga see, et googeldades ja uurides ei ole mul kusagilt õnnestunud leida selle lennuki CG punkti. Ehk oskab keegi aidata?