Kes on USAs reisinud?

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
Marek

Kes on USAs reisinud?

Post by Marek »

Hei! Vajaks veidi nõu seoses USA reisiga. Eriti huvitab, mis toimub lääne rannikul. Hinnad, kohad, ajad, transa jne jne. On siin keegi kellega mõtteid jagada?
ik

Post by ik »

mina reisisin paar aastat tagasi autoga san-francisocst LA-sse, transaks rendiauto ja ööbimiseks suvalised kupongiraamatust leitud motellid ..
P28A- FPV
Marek

Post by Marek »

Ma vaatasin, et nt 10ne päeva autorent on umbes 5000 eek. Oleneb muidugi autost. Oli see nii? Kas ostsid autole kindlustuse ka juurde varastamise ja muu jama vastu? Kui ma Austrias käisin , siis ma seda ei teinud ja ei läinud ka vaja, kuidas seal liiklus on :) ?
Palju ööbimine maksis? Mis rahaga söönuks saab? Mis kuul käisid, augustis pidi jube palav olema? Ma lähen vist augustis.
ik

Post by ik »

hinnad on muidugi 4 a vanad, samas ei usu ,et nad kordades muutunud on.
Hotellis olime 1x , see oli 100/öö , hiljem leidsime ,et igas piirkonnas saab pensukast kupongiraamatuid,kus sees palju motelle. Motellihinnad olid 30-60 toa eest, mingit väga selget kvaliteedivahet neil polnud. Lõpus kuskil disneylandi värava vastas maksime jälle ca 80.

Liiklus - auto hind on enamvähem õige, Minuarust oli 5p kuskil $200, sinna juurde u $100 ärandamisvastane ja teine $100 avariikindlustus. Idarannikul oli mul täiskindlustus, läänes otsustasin avarii oma mitte võtta. Läks õnneks,aga 1 napikas oli kummalgi pool - idas oli keset kiirteed tugitool- (ilmselt koormast kukkunud), LA kandis aga pidurdas kogu kiirtee liiklus 70mph pealt ettehoiatamata seisma, niiet pedaal põhjas jäi pidurdades jäi veel paar meetrit varu.

Ilmad on rannikul ja sisemaal väga erinevad. Rannikul- monterey, SF, oli ca 20 kraadi, rahvusparkides nägime +38 ka ära. .Kokkuvõte allpool:

http://pildid.arconet.ee/main.php?g2_it ... &g2_page=6
P28A- FPV
Wreckie

Post by Wreckie »

ik wrote:hinnad on muidugi 4 a vanad, samas ei usu ,et nad kordades muutunud on.
Hotellis olime 1x , see oli 100/öö , hiljem leidsime ,et igas piirkonnas saab pensukast kupongiraamatuid,kus sees palju motelle. Motellihinnad olid 30-60 toa eest, mingit väga selget kvaliteedivahet neil polnud. Lõpus kuskil disneylandi värava vastas maksime jälle ca 80.

Liiklus - auto hind on enamvähem õige, Minuarust oli 5p kuskil $200, sinna juurde u $100 ärandamisvastane ja teine $100 avariikindlustus. Idarannikul oli mul täiskindlustus, läänes otsustasin avarii oma mitte võtta. Läks õnneks,aga 1 napikas oli kummalgi pool - idas oli keset kiirteed tugitool- (ilmselt koormast kukkunud), LA kandis aga pidurdas kogu kiirtee liiklus 70mph pealt ettehoiatamata seisma, niiet pedaal põhjas jäi pidurdades jäi veel paar meetrit varu.

Ilmad on rannikul ja sisemaal väga erinevad. Rannikul- monterey, SF, oli ca 20 kraadi, rahvusparkides nägime +38 ka ära. .Kokkuvõte allpool:

http://pildid.arconet.ee/main.php?g2_it ... &g2_page=6
Vahvad pildid! Sellised kohad kutsuvad kohe! Peab ikka kunagi ise ka seal USA's ära käima, üks uskumatult huvipakkuv maa. Ma ei tea miks, aga ehk filmid on seda mõjutanud. :roll:
ik

Post by ik »

http://pildid.arconet.ee/main.php?g2_it ... &g2_page=6[/quote]
Vahvad pildid! Sellised kohad kutsuvad kohe! Peab ikka kunagi ise ka seal USA's ära käima, üks uskumatult huvipakkuv maa. Ma ei tea miks, aga ehk filmid on seda mõjutanud. :roll:[/quote]

kusjuures leidsime mitu korda isegi, et "aus värk, täpselt nagu filmis nähtud .. :D "
P28A- FPV
Post Reply