Müüa kõiksugu kraami...
Müüa kõiksugu kraami...
harjadeta mootor - Robbe Roxxy outrunner 3535-16 (200kr) MÜÜDUD!
harjadeta mootori controller - Robbe Roxxy BL 960-6 (500kr) MÜÜDUD!
laadija - Robbe Power Peak Lipoly 300 EQ (300-3000mA) (300kr) MÜÜDUD!
Lennuk - Kyosho Spree Sports M36 (1200kr)
pult - Hitec Optic 6 sport koos vastuvõtjaga (1600kr)
2 micro servot Robbe 4,3g ja 3 mini servot HiTec hs 55 (50 kr tk) MÜÜDUD!
FMS lennusimulaatori USB kaabel (150kr) MÜÜDUD!
Pildid: http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... id=1180775
Kontakt: gert@eestifoto.ee, tel: 5204775
harjadeta mootori controller - Robbe Roxxy BL 960-6 (500kr) MÜÜDUD!
laadija - Robbe Power Peak Lipoly 300 EQ (300-3000mA) (300kr) MÜÜDUD!
Lennuk - Kyosho Spree Sports M36 (1200kr)
pult - Hitec Optic 6 sport koos vastuvõtjaga (1600kr)
2 micro servot Robbe 4,3g ja 3 mini servot HiTec hs 55 (50 kr tk) MÜÜDUD!
FMS lennusimulaatori USB kaabel (150kr) MÜÜDUD!
Pildid: http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... id=1180775
Kontakt: gert@eestifoto.ee, tel: 5204775
Last edited by parkflyer on Wed May 26, 2010 14:14, edited 11 times in total.
Re: Müüa kõiksugu kraami...
Robbe toodete nimekirjas seda regu pole. Kas on äkki tegemistparkflyer wrote: harjadeta mootori controller - Robbe Roxxy BL 955 (300kr)
Roxxy Bl Control 950-6 ? Mis ta tootekood on ?
Mis servod,mis kogus?
Pildil on ta nn "headphone mono" ots, mul on ta nn "stereo" aga ei teagi kas seal mingit vahet on.See kaabel on 3.5mm "headphone" jacket otsaga? Seega peaks Spektrum DX6i'le ka sobima?
.............................
Edit: Ei ole reklaam-kasutad omal vastutusel!
Edit2: "del"
Last edited by Antu on Thu Apr 29, 2010 19:29, edited 2 times in total.
T-REX 700E DFC, Falcon 3D, Blade mSR
Mentor, Yak
Spektrum DX6i
Mentor, Yak
Spektrum DX6i
Selle Antu poolt lisatud lingi võiks siit küll eemaldada, viitab piraatlusele.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Kusjuures see vastutus on tagatud Eesti Vabariigi seadustikuga.Antu wrote: Edit: Ei ole reklaam-kasutad omal vastutusel!
Kui ma oleksin Parajalt Pahuras Tujus Jurist(tm) siis suudaksin Sulle selle lingi esitamise eest väänata kuni kolm aastat vangistust - Aluseks Karistusseadustik § 225 (1):
Antud juhul klapivad reklaamimise ja pisut vähem edasiandmie punktid.§ 225 (1) wrote: Autoriõiguse ja autoriõigusega kaasnevate õiguste rikkumist takistava tehnilise kaitsemeetme ebaseadusliku kõrvaldamise või sellise kaitsemeetme kõrvaldamiseks mõeldud vahendi või seadme valmistamise, edasiandmise või ärilisel eesmärgil omamise või reklaamimise eest –
karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
PS. Mitte kuidagi nagu ei tahaks uskuda, et 4-5 maailma juhtivat simutootjat on ühe Hong-Kongi firmaga leivad ühte kappi lükanud ja turustavad oma produkte komplektis miski paarikümne USD eest (kümmekond USD-i maksab tu USB jublakas)
p2ris julgelt lahmid...mina n2iteks ei lugenud kuskilt v2lja, et tegu t2isversioonidega on...demo v6i triali jagamine ei ole aga kuidagi keelatud ega illegaalne...cuprum wrote:Kusjuures see vastutus on tagatud Eesti Vabariigi seadustikuga.Antu wrote: Edit: Ei ole reklaam-kasutad omal vastutusel!
Kui ma oleksin Parajalt Pahuras Tujus Jurist(tm) siis suudaksin Sulle selle lingi esitamise eest väänata kuni kolm aastat vangistust - Aluseks Karistusseadustik § 225 (1):Antud juhul klapivad reklaamimise ja pisut vähem edasiandmie punktid.§ 225 (1) wrote: Autoriõiguse ja autoriõigusega kaasnevate õiguste rikkumist takistava tehnilise kaitsemeetme ebaseadusliku kõrvaldamise või sellise kaitsemeetme kõrvaldamiseks mõeldud vahendi või seadme valmistamise, edasiandmise või ärilisel eesmärgil omamise või reklaamimise eest –
karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
PS. Mitte kuidagi nagu ei tahaks uskuda, et 4-5 maailma juhtivat simutootjat on ühe Hong-Kongi firmaga leivad ühte kappi lükanud ja turustavad oma produkte komplektis miski paarikümne USD eest (kümmekond USD-i maksab tu USB jublakas)
Demost või trialist ei olnud seal juttugi....mty wrote: p2ris julgelt lahmid...mina n2iteks ei lugenud kuskilt v2lja, et tegu t2isversioonidega on...demo v6i triali jagamine ei ole aga kuidagi keelatud ega illegaalne...
Kui Sind konkreetselt huvitab, ning pisut lähemalt vaatad, siis peale odava hinna äratab kahtlust veel ka see, et ei pakuta mingeid updatesid - saidil otse õeldud:
The software(Special Version) has been included in the DVD, and can NOT be online updating. ( We will provide the new version to download from time to time. )
Pisut tehnilisema teadmisega inimene võib veel ka järeldusi teha "emu" installeerimisest.
Mille üle te vaidlete? Tegu on piraatlusega ja keegi kes omab õigusi võiks kogu selle arutelu siit eemaldada.
Hei,
Kui Knife Edge Software teeb valmis sellise asja nagu Realflight, siis on neil minu arust õigus selle eest raha küsida ja ka saada, nad ei ole ju maailmale midagi võlgu.
Kräkitud versioonide oma tootega lisaväärtusena kaasa panemine on natuke küüniline küll minu meelest, FMS on ju olemas. Pole minu arust toetamist väärt üritus.
Andrus
Kui Knife Edge Software teeb valmis sellise asja nagu Realflight, siis on neil minu arust õigus selle eest raha küsida ja ka saada, nad ei ole ju maailmale midagi võlgu.
Kräkitud versioonide oma tootega lisaväärtusena kaasa panemine on natuke küüniline küll minu meelest, FMS on ju olemas. Pole minu arust toetamist väärt üritus.
Andrus
Nendel simulaatoritel on riistvaraline koopiakaitse ja ma olen 99% kindel, et neil on ka sellele autoriõigus.felch wrote:Kui ma ehitan asja, mis lubab suhelda mingi teise asjaga siis kus on piraatlus? Autoriõigus on simu tootjal oma koodi üle, mitte kellegi teise oma üle.
Suurte firmade rahaahnus ajab lausa südame pahaks...
Igal juhul tänud lingi eest!
See on sama hea kui postitada mingi programmi aktiveerimiskoode. Siis ka poleks piraatlus?
EDIT: Ja teemast on see siin väga mööda juba. Miks on vaja teise inimese müügi teemas mingit teist analoogset asja reklaamida?
Mis seisus servod on?
Siirad vabandused kõigile kes mulle on privaatsõnumi saatnud, ootasin pakkumisi oma e-postile või telefonitsi ning foorumi postkast jäi täitsa kahe silma vahele.
Siin link kust näeb pilte enamus kraamist, mis alles on: http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... id=1180775 Proovin seda lähiajal täiendada saatja pildiga.
Servod on kahjuks müüdud ning mootoril on kinnitus olemas koos kruvide ja kummipuksidega.Kas mootoriga on ka kinnitus jne?
Robbe Roxxy outrunner 3535-16 ja kolm hs-55
võtan 200.-
Kas soobib?
Pavel
Siin link kust näeb pilte enamus kraamist, mis alles on: http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... id=1180775 Proovin seda lähiajal täiendada saatja pildiga.