1 MAI

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
linnuke

1 MAI

Post by linnuke »

Sattusin täna hommikul Suure Töörahva Püha ettevalmistamise peale.Sagimist oli palju,kõik kohad olid noori vanu kommareid täis.Ma oleks nagu sattunud 25 aastatagusesse NSVL i.Mõned moblapildid illustratsiooniks.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ja see kõik toimus Stockholmi kesklinnas,Kuningalossini kiviga visata.No ei ole inimestel sittagi teha.Isegi sellises heaoluriigis. :cry: või :lol:
prosper

Post by prosper »

Socialstyrelsen är inte självklara.Du vet att Sverige har höga skatter.Alla måste arbeta hårdare. Om inte arbete så finns det inga pengar. Kommunismen är inte den röda färgen.
Vad gör du i Sverige?
motokrosser

Post by motokrosser »

See on neile ikka vast Chicago mässuga seotud asi.
pipercub

Post by pipercub »

Google translate ütleb:
Heaolu ei ole ilmne. Sa tead, et Rootsi on kõrged maksud. Kõik peavad tegema rohkem tööd. Kui ei tööta, ei ole raha. Kommunismi ei ole punast värvi. Mida sa teed Rootsis?
Kpe

Post by Kpe »

Eesti maksekoormus on kõrgem. 74% statistide analüüside kohaselt :D
prosper

Post by prosper »

Nagu vanasti öeldi et on väikesed valed ja suured valed ja siis tuleb statistika :) Aga see googeli tõlge on ikka naljakas :) Igal juhul ütlen et kommunism on ammu läbi ja Rootsi ikka jätkuvalt sotsialistlik Kuningriik,kuigi moderaadid võimul.Ja 1 MAI töörahvapüha on ning ehk Eestis see nii aktuaalne pole sest paljudel tööd ei ole. Ja kui tööd ei tehta pole ka nn. HEAOLU.
Punane on ajast aega ikka ARMASTUST tähendanud.Arvan et kommunismile ikka omane tumedamad värvid :) Ma ei saagi aru miks neil punased lipud olid :roll:
felch

Post by felch »

prosper wrote:....Ma ei saagi aru miks neil punased lipud olid :roll:
Äkki sümboliseerimaks oma ohvrite verd....
Pole midagi paremat halvast ilmast !
cuprum

Post by cuprum »

prosper wrote:Ma ei saagi aru miks neil punased lipud olid :roll:
Kui Sa hoolega tolle aja politruke oleksid kuulanud, siis vast teaksid, et see pidavat olema "töörahva valatud vere värv nende lippudel".
Omaette küsimuseks (eesti keeles ja sellise tõlkevarjandi puhul) jääb, et kas tööliste veri või "tööliste" poolt valatud mittetööliste veri.
prosper

Post by prosper »

No jah kelle veri siis :) :) :) :) Ja sellepärast nad neid lippusid nii kõrgel hoidsid et hoiatuseks teistele mida juhtuda võib.
Post Reply