lennuk
Lennukid üldiselt crashe ei andesta rusikareegel, on ka erandeid, kuid nii asjale läheneda eriti ei tasu!
See on KIT ehk siis ise-ehitajale mõeldud, tehases on puit-jupid lasercut'itud ja ka kangid jms on kaasas. Need tuleb siis ise kokku liimida, lennuk kilega üle katta, juurde hankida KÕIK muu.
Sulle sobiks täiskomplekt Piper J-3 või siis kui tahad asjaga korralikult alustada, paneme sulle komplekti korralikust lennukist ja aparatuurist kokku (nii umbes 4-5 tuhande kanti). Lendama saab õppida simulaatoril ja kevade poole teeme ka tasuta õppepäevi, kui saab päris mudeli juhtimist õhus proovida, enne kui enda omaga lendama minna.
Ise-enesest on selline "trainer" tüüpi lennuk algajale hea. Ülatiib v-kujuga muudab lennuki stabiilseks! Samas on ka Piper ja enamik teisi algajatele sobivaid mudeleid sarnase kujuga.
See on KIT ehk siis ise-ehitajale mõeldud, tehases on puit-jupid lasercut'itud ja ka kangid jms on kaasas. Need tuleb siis ise kokku liimida, lennuk kilega üle katta, juurde hankida KÕIK muu.
Sulle sobiks täiskomplekt Piper J-3 või siis kui tahad asjaga korralikult alustada, paneme sulle komplekti korralikust lennukist ja aparatuurist kokku (nii umbes 4-5 tuhande kanti). Lendama saab õppida simulaatoril ja kevade poole teeme ka tasuta õppepäevi, kui saab päris mudeli juhtimist õhus proovida, enne kui enda omaga lendama minna.
Ise-enesest on selline "trainer" tüüpi lennuk algajale hea. Ülatiib v-kujuga muudab lennuki stabiilseks! Samas on ka Piper ja enamik teisi algajatele sobivaid mudeleid sarnase kujuga.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Osta selline Piperi nägu trainer,mille markeering on ARF,soovitav komplektis koos mootoriga,saatja-vastuvõtja võiks eraldi hankida ja soovitavalt maksimaalselt hea,et rahuldaks vajadused pikemaks ajaks,siis ei pea muretsema,kui lennukile lisanduvad juhtimise lisafunktsioonid või on tahtmine helikopterit soetada.
Korraliku Trainer lennuki (ARF - almost ready to fly) koos hea OS mootoriga saab umbes 2500-3000 krooniga. Aparatuur muu vajalikuga juurde algab umbes 1500 kroonist. Seega kokku 4000+ krooni ja on väga hea komplekt algajale olemas!
Lendama õppimise põhitõed ja esmase tunnetuse saab arvutisimulaatoril kätte ja esimese lennu juures abilise ka leiab. Kui kõike rahulikult ja õigesti teha, saab kindlasti hakkama!
Lendama õppimise põhitõed ja esmase tunnetuse saab arvutisimulaatoril kätte ja esimese lennu juures abilise ka leiab. Kui kõike rahulikult ja õigesti teha, saab kindlasti hakkama!
Last edited by lauri on Mon Jan 08, 2007 13:12, edited 1 time in total.
Lauri Laidna - www.pistik.com
no tegelikult kui nati ringi vaadata, siis selle raha eest saab ka lennuki koos raadiogalauri wrote:Korraliku Trainer lennuki (ARF - almost ready to fly) koos hea OS mootoriga saab umbes 2500-3000 krooniga.
a kui tingimata on vaja uus asi ära lõhkuda, siis ka nii võib
kogun vanu vene lennukimootoreid
- / / / / /ALPINE
Esiteks ma arvan, et meil on pigem ca 10-15 aastane vanusevahe tikutõmbega Mul vahest löövad hommikuti emotsioonid välja ja avaldan otsest ja omastarust õiget arvamust. Ma suunan tegelikult noorsugu
Enne otsustagu mida tahab ja siis küsigu kõik korraga ja konkreetselt välja mis teda huvitab.
Kurat, ma hakkan vist vanaks jääma, et torisen
Enne otsustagu mida tahab ja siis küsigu kõik korraga ja konkreetselt välja mis teda huvitab.
Kurat, ma hakkan vist vanaks jääma, et torisen
Ma toetan seda väikest torinat. Tõesti on veidi kummaline kui peab vastama küsimustele mida on juba foorumites kontideni nämmutatud. Google on tõesti hea sõber. Samas on väga tore et ,arvatavasti, noor inimene asja vastu huvi tunneb aga seda ütlen ma ka, et kui mingi kipaka Piperi ostad siis läheb isu kiirelt mööda, eriti kui sa juba nii ise mõtled. Seda ala peab südamest armastama, sest valusaid vastu/tagasilööke on kogu aeg (kallis, allakukkumised - eriti alguses jne, sitad ilmad, vähe tegijaid - veel). Minul nt puudub täiesti selline mõte, et ma selle ala kunagi maha jätaks vmt. Kui lennundus kui selline väga huvitab siis soovitan simulaatoritega kätt harjutada, ei peagi olema just RC simulaatorid (Real Flight), piisab ka nt Flight Simulatorist jms-st. Siis ei teki ka tulevikus küsimus, et mis on rudder või flaps või kohtumisnurk jne jne. Need teadmised ei tule ka üleöö. Ma olen simusid lennanud juba mingi 98-st aastast. Mudeleid lennutanud vist 2001-st. Algaja olen siiani, küll veidi edasijõudnud kuid siiski.
Soovitan soojat tellida selline lennuk nagu on mehel kasutajanimega Vana. Sellised lendavad "ise", on väga stabiilsed ja lõhkuda on neid ka raske. Ma mudeli nime ei mäleta, äkki keegi aitab?
Soovitan soojat tellida selline lennuk nagu on mehel kasutajanimega Vana. Sellised lendavad "ise", on väga stabiilsed ja lõhkuda on neid ka raske. Ma mudeli nime ei mäleta, äkki keegi aitab?