Kes see täna Viimsi kandis lennutas (pikkade juuste ja peugeotiga kutt) Cuprum ennast süüdi ei tunnista Lihtsalt oleks huvitav teada, mulle laekus info, et keegi Viimsis lennutas. On seal ka hea koht kus lennutada? Ise käisin täna õhtul oma maja kõrval platsil parkflyerit piinamas.
mina olen see pikkade juuste ja Peugeotiga kutt
käisin paari lennukit testimas ,kaotasin kaamera heinamaale!
Õppetund nendele ,kes pigem teiste vigadest õpivad: kui karjamaal laxu lased pista tokk kukkumiskohta püsti ,pärast kui avastad ,et midagi on kadunud siis leiad ülesse!
Marek wrote:Kes see täna Viimsi kandis lennutas (pikkade juuste ja peugeotiga kutt) Cuprum ennast süüdi ei tunnista Lihtsalt oleks huvitav teada, mulle laekus info, et keegi Viimsis lennutas. On seal ka hea koht kus lennutada? Ise käisin täna õhtul oma maja kõrval platsil parkflyerit piinamas.
... Mina vist jäin ka vahele ... proovisin erinevaid koptereid ja sain ühe easystari pehmelt maandada lepa latva. Käed on ronimisest siiamaani marraskil. Lennuk täitsa terve. Siin Rohuneeme otsas on erinevaid platse - lennukitele kipub ikkagi kitsaks jääma ... aga kui hirmus häda peale tuleb siis saab midagi ikka korraldatud.
T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Heal juhul leiab Kullost asenduspropi. Ma leidsin aga minu propid olid teistsugused ka.
Güro töö esimese testi teeksin käes hoides - kui paraja gaasiga hakkab kännamistele vastu, võib lendu tõusta.
ussimuna wrote:
No ikka tohib. Selle konkreeetse lennu ajal Parkzone Radian. Aga stabiliseerimise töö teeb pigem siiski ära VirtualDub ja plugin - deshaker.
Ma veel julgeks küsida, et milline kaamera seal Radiani peal on?
T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Kollast oleks niita vaja! Vähemalt rajad, kuigi ega mida kõrgemaks ülejäänud osadel muru laseb kasvada seda sitem on pärast niita. Kuno sul see meie ühiskasutatav niiduk ikka alles ja töökorras? Läheks sellega platsile? Mina täna küll ei saa aga homme oleks käpp.
Ilmataat lubab tänseks küll väga normaalset ilma, et peaks saama niita küll. Mis ajal Kuna Sa sinna niitma jõuad. Tuleksin isegi nõu ja jõuga appi. Lisaks veel ehk saab siis ka pisut Sinu käe all treeningu. Soov on ikka enne korralikult lendama õppida, kui korraliku lennuki endale soetan.
Kuna tegi eile kollasel väga tubli töö ja plats kenasti niidetud. Pean Kuno ees vabandama, sest lubasin ka kohale minna, kuid jõudsin sinna alles 21.00.