ASW & ATV

Kõik mis seotud õhust pildi tegemisega.

Moderator: Kristjan

Post Reply
airforce

ASW & ATV

Post by airforce »

Sai maal olles poes õllejärgi käies lennuk ka kaasa võetud. Sellajal kui naine poes käis hoidsin lennuki kõrgemal. Võite kujutada ette mis pilguga need parmud poe ees mind vaatasid. Nemad ju lennukit ei taibanud märgata. Ilmselt arvasid, et ma olen ennast nendest veel rohkem kinni joonud :) http://www.vimeo.com/11973935[/url]
Ervin2

Post by Ervin2 »

No muidugi põnev video,aga niimoodi me ilmselt võidamegi selliseid "sõpru" nagu kollasel Hüüru platsil kohalik külamees,kes käib rada rikkumas ja meie tegemisi kõigile "kiitmas",päris ohutu see nali just pole.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
airforce

Post by airforce »

Usun, et pead ohutuse all silmas ohtu teistele mitte siis iseendale. Tee ja kellaaeg sai valitud nii, et seal ei liigu tundide kaupa üldse midagi ega kedagi. Lisaks oli nähtavus hea ja naine andis infot võimalike liikuvate objektide kohta. Kui enda ohutusest rääkida siis muidugi võib propiga vastu nuppu saada aga siis ikka juba puhas oma lollus.
Kui keegi käib mingi ettekäändega ohutusest kollast sonkimas siis arvan küll, et tegu on kas lihtsalt kadeduse või eht-eestlasliku "no ma teile siin lendan" stiilis tüübiga. Sellistega pole ilmselt midagi ette võtta kui muud et tuleb ise omale põld osta ja kui siis sinna keegi sonkima tuleb siis ajad asju juba teisiti.
Post Reply