Virtuaalsed koosviibimised
Virtuaalsed koosviibimised
Tere!
Nagu näha pole jalutamisilma, lennuilmast rääkimata. Seega, kõik kes nt Real Flighti kasutajad võiks koos harjutada virtuaalmaailmas. Olen Reivoga juba korra proovinud ja kõik toimis väga kenasti. Saab lihtsalt funnyda, võistelda nt täpsusmaandumises jne, proovida kavasid jne jne. Siin võiks ühineda ka kopterimehed ja oma trikke näidata. Tuleb aint ajad kokku leppida. Kõige parem seda teha muidugi läbi MSNi.
Mis arvate?
Marek
Nagu näha pole jalutamisilma, lennuilmast rääkimata. Seega, kõik kes nt Real Flighti kasutajad võiks koos harjutada virtuaalmaailmas. Olen Reivoga juba korra proovinud ja kõik toimis väga kenasti. Saab lihtsalt funnyda, võistelda nt täpsusmaandumises jne, proovida kavasid jne jne. Siin võiks ühineda ka kopterimehed ja oma trikke näidata. Tuleb aint ajad kokku leppida. Kõige parem seda teha muidugi läbi MSNi.
Mis arvate?
Marek
Kindlasti osaleks, kui parasjagu aega on. Peaks simu tööle kaasa võtma ja siin 3.4GHz P4 peal katsetama, läptop natuke aeglane kahjuks, eriti multiplayeri puhul.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Niisiis. Eile sai jälle veidi koos lennatud läbi interneti. Kahjuks oli tehnika viperusi ja õigesti käima sai asja alles 22:00 paiku õhtul. Probleem oli hostimisega. Paljudel on dünaamilised ip-d või jagatud nett, mis serveri loomise võimatuks teevad. Lõpuks sai asja siiski korda. Magnus tegi serveri ja seal sai lennata. Reivo ei saanud kahjuks sinna serverisse sisse, või tegelikult sisse si vist korraks aga teda viskas välja mingi kurivaim. Järgmine kord proovime uuesti ja siis ma loodan on vähem probleeme.
sisse sai ilusti, aga natukese aja pärast ütles, et could not connect at least one player vms. ja olingi kolinal oma lennujaamas jälle tagasi...
usa serveritega on sama asi, ühe tegelasega kaob ühendus ära ja ongi side lõpp, samas mingi heliseltskonna ühenduse hoidis ilusti üleval.
ei usu et 2megane netikiirus vähe oleks, mingi muu tehniline kala.
samas teiste nö. "koduserverite" mängudega mis proovinud olen, nendega pole veel sideprobleeme olnud ja kui ongi siis temaga on delay pildis, aga mitte ei viska sessioonist välja.
Elion on teenusepakkujaks
usa serveritega on sama asi, ühe tegelasega kaob ühendus ära ja ongi side lõpp, samas mingi heliseltskonna ühenduse hoidis ilusti üleval.
ei usu et 2megane netikiirus vähe oleks, mingi muu tehniline kala.
samas teiste nö. "koduserverite" mängudega mis proovinud olen, nendega pole veel sideprobleeme olnud ja kui ongi siis temaga on delay pildis, aga mitte ei viska sessioonist välja.
Elion on teenusepakkujaks
kogun vanu vene lennukimootoreid
Sama asi kunagi olnud! Igatahes mul ka nüüd 3.5 läpakal peal ja järgmine kord ühinenRopka wrote:sisse sai ilusti, aga natukese aja pärast ütles, et could not connect at least one player vms. ja olingi kolinal oma lennujaamas jälle tagasi...
192.168.11.3:2302 kindlasti ei toimi, see on sinu kohtvõrgu ip ja toimib ainult nendel, kes sinuga samas võrgus (mitte üle interneti).
Kohtvõrgu IP-aadressid on 192.... ja 10....
Kohtvõrgu IP-aadressid on 192.... ja 10....
kas G4 ja 4.5 töötavad koos?
Igaljuhul saab siit ka uuenduse alla tõmmata:
http://www.realflight.com/updates2.html
Igaljuhul saab siit ka uuenduse alla tõmmata:
http://www.realflight.com/updates2.html
- Silversass
Phoenix 4
Tervist härrased! Kas keegi Phoenix 4 on võrgus proovinud? Mingi "vidin" seal viitab sellele, et peaks nagu saama? Mul on Real Flight olemas, aga ei oska käima panna, mingi hiina kräpp.
Tee ise!