Läti aerofoto
Moderator: Kristjan
Pildid on huvitavad, ja kui leedukale lätlane kõrvale tulnud on siis kas eestlased kipuvad alla jääma ? Seda ei saa küll lubada.
Silmad pidid minulgi punni minema, kui vaatasin videot linna kohal lendamisest.
Selle juures aga mõtlesin et mis tehnikat ta selleks kasutab. Eestis ametlikult lubatud 10mW videosaatjaga seda ei tee ja ka ilmselt pult vajaks võimsamat saatjat. st et vaja oleks sisse smuugeldada tenikat mida ametlikult kasutada ei tohiks.
Aga see ei takista pilte tegemast.
Minu kolmapäevane saak Väikse väina tammist..
Silmad pidid minulgi punni minema, kui vaatasin videot linna kohal lendamisest.
Selle juures aga mõtlesin et mis tehnikat ta selleks kasutab. Eestis ametlikult lubatud 10mW videosaatjaga seda ei tee ja ka ilmselt pult vajaks võimsamat saatjat. st et vaja oleks sisse smuugeldada tenikat mida ametlikult kasutada ei tohiks.
Aga see ei takista pilte tegemast.
Minu kolmapäevane saak Väikse väina tammist..
mikrokopter hexa - fotokopter
Aerofoto - www.100jalga.ee
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi
Kahjuks küll, ka raadiojuhitavate aladel tüürib selles suunas, et naabrite esinumbritele tuleb vaadata "alt üles". Õnneks maailma saab kiiresti muuta!eestlased kipuvad alla jääma
Lingina on variandiks 5,8 GHz.
http://iftrontech.com/
http://vimeo.com/7725569
Väikese väina tamm on kena!
Esimene pilt all vasakul on väga huvitava mustriga põld sul, äge pilt. Seal oleks nagu mingi aretustegevus käsil, et nii mitu erineva mustri ja värviga väikest lapikest koos.matukaz wrote:Pole küll mudeli aerofotod, vaid tehtud purilennukis olles, kuusiku lähedal.
Tänud... Viimane nädala sai 4 korda fotokas maast lahti., need ka esimesed 4 korda veel...[J] wrote: Lingina on variandiks 5,8 GHz.
Väikese väina tamm on kena!
Mul on nende 25mW. 200-300m otsenähtavusega saab pildi kätte ja annab kaamerat suunata. Puu lehe varjust ei saa aga enam midagi.
Selliset FPV lendude jaoks tahaks aga võimsust ilmselt alates 500mW.
mikrokopter hexa - fotokopter
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi