3.etapp tulekul.
3.etapp tulekul.
3. etapp 1/12 aircmbatis tuleb kahe nädala pärast,aeg lennukeid kontrollida ja seadistada.Minu osavõtt on praegu kahtluse all kuna parema käe pöidla kõõlus on katki.Saan vast algaval nädalal opile kuid paranemine pidi võtma neli nädalat.
ei saanudki varem õhtale, samas sain kolme lennukiga jälle õhtale
saab jälle näpuosavust proovile panna. üritus oli lahe sai võideldud mitte kaasvõitlejatega vaid õhuspüsimisega, kuna need rapped, mis kollaselt järele jäid sai kokku kleebitud-liimitud ja ega lennuomadused enam parimate killast pole
kuhu kõik õhuvõitlejad jäid? kuulsin, et kellegil oli käsi kipsis aga ülejäänud?
augustis jälle!
saab jälle näpuosavust proovile panna. üritus oli lahe sai võideldud mitte kaasvõitlejatega vaid õhuspüsimisega, kuna need rapped, mis kollaselt järele jäid sai kokku kleebitud-liimitud ja ega lennuomadused enam parimate killast pole
kuhu kõik õhuvõitlejad jäid? kuulsin, et kellegil oli käsi kipsis aga ülejäänud?
augustis jälle!
pildid üritusest: http://www.cyklop.planet.ee/26.06.10_rc ... index.html
Mul oli terve päev mootoriprobleemid, ainult ühe tuuri sain lennutada vileni, kaks tuuri ainult käivitasin ja kaks pidas paar mõne minuti, siis oleks justkui üle kuumenenud, järkjärgult kustus ära.
Esimeses raundis peale minutit lendu sai täistabamuse ja põhilennuk oli jälle maha kantud.
Kõigest hoolimata olin finaalis kolmandal kohal, aga kuna lennuk ei soostunud käivituma kuidagi, siis vaid minut lennuaega jättis mu neljandaks.
PS finaali viimane minut oli ainult minu lennuk õhuvõitluses
Tehnikasport aga lõbus oli kõigil
Esimeses raundis peale minutit lendu sai täistabamuse ja põhilennuk oli jälle maha kantud.
Kõigest hoolimata olin finaalis kolmandal kohal, aga kuna lennuk ei soostunud käivituma kuidagi, siis vaid minut lennuaega jättis mu neljandaks.
PS finaali viimane minut oli ainult minu lennuk õhuvõitluses
Tehnikasport aga lõbus oli kõigil
kogun vanu vene lennukimootoreid