ä-a 2 cessnat

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
ik

ä-a 2 cessnat

Post by ik »

kui keegi viitsib lappida,siis oleks ära anda 2 1.4m elektri cessnat.
http://www.throttlestore.com/planes/beg ... px?lang=EN

ja hobbykingi durafly.
cessnal on mingi mootorijama, mingi brushlessi saan kaasa anda, durafly-l on mootor otsast, Üldiselt on ei ole nad väga hullus korras, tiivad on mõlemal terved, saba ja kere ka, võimalik,et mingi servo olen vahepeal küljest laenanud. throttlestore oma on igatahes ülimõnus lendaja- stabiilne,suur ja rahulik,samas on tal kiirust ka.
Durafly lendab ka,aga natuke aeglasem ja minuarust kardab tuult rohkem. Vastuvõtjat kaasa anda ei ole.
Hinnaks pakuks näiteks sümboolsee sixpacki õlut, ma näeks palju parema meelega,kui keegi neist rõõmu tunneb kui et nad tolmu koguvad . Ja kuigi vahepeal luban endale,et teen nad korda, on ikka vaja mingi uus ja suurem ära proovida :)

Ivar 56629282, ivar@arconet.ee . üldiselt Tartus,aga 01.07 käin korraks tallinnas ka.
P28A- FPV
särts

2 cessnat

Post by särts »

Oleks vägagi huvitatud.Kustkandi mees oled?
ik

Re: 2 cessnat

Post by ik »

särts wrote:Oleks vägagi huvitatud.Kustkandi mees oled?
no nagu kirjas,et üldiselt pesitsen tartus.
Durafly läheb täna autosse kaasa, U 6 inimest on ps mulle saatnud, niiet kes enne kohale jõuab,võib ära viia.
P28A- FPV
prosper

Post by prosper »

Sa ik oled ikka mudelismi fänn :) Harva kohtab inimesi kes niisama midagi ära annavad. Ikka punnitatakse ka kola eest miskit krooni.Väga LAHE! TUBLI! :) :)
ik

Post by ik »

Lennukitel uus kodu olemas.
P28A- FPV
Post Reply