Tricopter tembutab Hiiumaal 2010
Moderator: Kristjan
Tricopter tembutab Hiiumaal 2010
Hei!
Liigume perega Hiiumaal, tricopter mahtus ka autosse
Pole küll eesmärk omaette, kuid kui võimalus tekib siis proovin veel.
RMK Kapasto metsaonn:
Tuulik Tubalas:
Parimat soovides,
-Ilmar-
Liigume perega Hiiumaal, tricopter mahtus ka autosse
Pole küll eesmärk omaette, kuid kui võimalus tekib siis proovin veel.
RMK Kapasto metsaonn:
Tuulik Tubalas:
Parimat soovides,
-Ilmar-
Ohh .. see veski on väga sheff super pilt ....
Mul on plaanis ka Hiiumaal järgmine nädalavehtus veeta. Hiiu folgile ja paar ringi ümber hiiumaa ka... Hoian juba pöialt et vesine ei oleks, siis kui võimalus küll midagi ikka ka kaadrisse saab...
Prosper, kus see Eifeli torn õieti on ?
Mul on plaanis ka Hiiumaal järgmine nädalavehtus veeta. Hiiu folgile ja paar ringi ümber hiiumaa ka... Hoian juba pöialt et vesine ei oleks, siis kui võimalus küll midagi ikka ka kaadrisse saab...
Prosper, kus see Eifeli torn õieti on ?
mikrokopter hexa - fotokopter
Aerofoto - www.100jalga.ee
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi
Dont worry... koht kuhu kindlasti lähen ja proovin ka. Kui tuul väga tugev ei ole siis pole kõrgus probleemiks. Seniks viska siis pilk korra Sõrve majakale (~100m kõrguselt) ja Panga Pangale-Ilmar- wrote:Hei!
Käisin täna Kõpu tuletorni proovimas, aga natuke liiga suur, ei hakanud hammas peale Vaja kõrgemlt pildistada aga ei julge kõrgele lasta.
mikrokopter hexa - fotokopter
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi
varsti tehakse esimene "parima aerfoto" võistlus Eestimaal, antakse mingi objekt ja kelle pilt parim on ongi võitja
kutsuge mind ka võistlema,kui lahti läheb. ma sain oma kolm päeva kadunud plaaneri ka tänu paraplanisti abile tagasi.
tänud Aare Rebbanile, kes hetkel Eesti tiibvarju meistrikaid Jõhvis organiseerib 09-11.07.2010.
sorry teemavälise jutu pärast!
kutsuge mind ka võistlema,kui lahti läheb. ma sain oma kolm päeva kadunud plaaneri ka tänu paraplanisti abile tagasi.
tänud Aare Rebbanile, kes hetkel Eesti tiibvarju meistrikaid Jõhvis organiseerib 09-11.07.2010.
sorry teemavälise jutu pärast!
Hei!
Hei Prosper, räägi mis lugu on selle Kuri külas oleva kirikuga?
Vana varemetes, sibulkupliga, vene õigeusu kirik?
Nimelt, kui mina proovisin ka seal fotolendu korraldada, andis mälukaart otsad. Hommikul sain Kassaris pildid ära teha.
Igatahes fotikas ütleb "Memory card error" ja kõik. Vanu pilte laseb vaadata, uusi teha ei saa... Kas seal kummitab?
Selleks korraks siis kõik, kopter terve
Parimat soovides,
-Ilmar-
Hei Prosper, räägi mis lugu on selle Kuri külas oleva kirikuga?
Vana varemetes, sibulkupliga, vene õigeusu kirik?
Nimelt, kui mina proovisin ka seal fotolendu korraldada, andis mälukaart otsad. Hommikul sain Kassaris pildid ära teha.
Igatahes fotikas ütleb "Memory card error" ja kõik. Vanu pilte laseb vaadata, uusi teha ei saa... Kas seal kummitab?
Selleks korraks siis kõik, kopter terve
Parimat soovides,
-Ilmar-
Kas sul pole mälukaardil küljepeal nuppu millest kaarti lukku panna saab?-Ilmar- wrote:
Osad fotokad ei ütle ,et kaart on lukus vaid samamoodi kaardi viga...
Teine võimalus arvutiga format teha(ei tea kui efektiivne fotoka enda oma on...) ja vaadata mis siis saab...
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Selle kirikuga on nii et Ta ei lase endale kedagi ligi ja kavatsebki siit ilmselt kaduda.Sest kirik elab ju ainult siis kui seal inimesed käivad.Kahjuks saare rahvas peale poodud tursa miskit ei usu . Ei aidanud ka Reigi õpetaja usku kinnitada. Nii siis elavadki saarel suuremas osas paganad ja kalurid(no mõni mudellendur ka ).
Proovitud on küll igatsugu projektidega seda elustamist alustada aga ....... asjata. Pole ime et MEMORY ei tööta. Tavalisele filmilindile Ta ikka jääb
Proovitud on küll igatsugu projektidega seda elustamist alustada aga ....... asjata. Pole ime et MEMORY ei tööta. Tavalisele filmilindile Ta ikka jääb
Hei!
Mul ongi kaart lukus! Nimelt on kaardi peal CHDK: http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK See just nõuab, et
oleks lukus, muidu ei hakka soft tööle. Ja kaart oli ka lukus tuulikuid pildistades siis töötas, kiriku juures ei saanud enam midagi pildile, ega ka hiljem...
Kirik ei tahtnud ennast pildistada lasta
Eks ma proovin formatti ja panen softi uuesti peale, igatahes pildid sain kaardilt kätte ja lahe reis oli!
LISA: Ei lase formattida ka enam, täitsa kutu, poodi uue järele...
Parimat soovides,
-Ilmar-
Mul ongi kaart lukus! Nimelt on kaardi peal CHDK: http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK See just nõuab, et
oleks lukus, muidu ei hakka soft tööle. Ja kaart oli ka lukus tuulikuid pildistades siis töötas, kiriku juures ei saanud enam midagi pildile, ega ka hiljem...
Kirik ei tahtnud ennast pildistada lasta
Eks ma proovin formatti ja panen softi uuesti peale, igatahes pildid sain kaardilt kätte ja lahe reis oli!
LISA: Ei lase formattida ka enam, täitsa kutu, poodi uue järele...
Parimat soovides,
-Ilmar-