mis teie arvate, kumb oli siis enne??
- hommiku kohvi
mis teie arvate, kumb oli siis enne??
-------------
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
saurused juba munesid, seega muna oli ikka enne...
aga kanamuna jaoks peab kana selle munema ehk siis kana enne olema...
minu isiklik talupojaloogika oleks j2rgnev - elas kord 99,9999(9)% kana genoomiga lind, kes munes muna(mis ei olnud kanamuna), mis kes-teab-mille-tagaj2rjel oli l2bi teinud imepisikese-v2ikese geenimutatsiooni, nii et tibu, kes munast v2lja kargas oli juba 100% kana...
nii et k6ik oleneb "kana" definitsioonist...
aga kanamuna jaoks peab kana selle munema ehk siis kana enne olema...
minu isiklik talupojaloogika oleks j2rgnev - elas kord 99,9999(9)% kana genoomiga lind, kes munes muna(mis ei olnud kanamuna), mis kes-teab-mille-tagaj2rjel oli l2bi teinud imepisikese-v2ikese geenimutatsiooni, nii et tibu, kes munast v2lja kargas oli juba 100% kana...
nii et k6ik oleneb "kana" definitsioonist...
Nõustun selle vastusega (see peaks olema see kõige õigem vastus kah ). Kui keegi seda küsimust küsinud, siis olen sarnaselt vastanud.mty wrote:...
...
// Ühesõnaga: Kana taoline lind->muna(või siis geenimuutuste tõttu kanamuna)->kana.