Sooviks veidi näpunäiteid:)
Sooviks veidi näpunäiteid:)
Tervist mudelistid
Oskab keegi ehk jagada näpunäiteid, kuidas lennukit seadistada, kas piisab sellest, kui maa peal tüürid otse sättida, või hakkab lennuk õhus sellest hoolimata vingerpussitama? Tegemist on siis Pilotage trainer V2 lennukiga. Saaks ilusti paika, võiks juba esimesed testlennud teha:)
Oskab keegi ehk jagada näpunäiteid, kuidas lennukit seadistada, kas piisab sellest, kui maa peal tüürid otse sättida, või hakkab lennuk õhus sellest hoolimata vingerpussitama? Tegemist on siis Pilotage trainer V2 lennukiga. Saaks ilusti paika, võiks juba esimesed testlennud teha:)
tel:56950993
Re: Sooviks veidi näpunäiteid:)
Seadistad jah niimoodu, et juhtpinnad "täiesti otse" näiksid, kui kangid lahti.
Teine asi, mida maa peal soovitaksin teha, on see, et vaata üle, kas juhtpindade maksimumkäigud ka tehase poolt soovitatutega enam-vähem klapiksid. Kolmas asi (viimane ikka kõikse tähtsam) juhtpinnad peavad liikuma õiges suunas.
Esimese lennu ja trimmi ajamise soovitaksin minagi lasta teha mõnel pisut kogenumal tegijal. Las siis tema paneb trimmid lennu ajal täpselt paika, ning kui vaja, on ka käepärast stardil-maandumisel.
Teine asi, mida maa peal soovitaksin teha, on see, et vaata üle, kas juhtpindade maksimumkäigud ka tehase poolt soovitatutega enam-vähem klapiksid. Kolmas asi (viimane ikka kõikse tähtsam) juhtpinnad peavad liikuma õiges suunas.
Esimese lennu ja trimmi ajamise soovitaksin minagi lasta teha mõnel pisut kogenumal tegijal. Las siis tema paneb trimmid lennu ajal täpselt paika, ning kui vaja, on ka käepärast stardil-maandumisel.
Nujah, mis teha, kui "kollane" on kodune värv ja neid mudeleid, mida ma tavaliselt lennutan, saan ma rahulikult ka seal lennutatud.
Kui nüüd Hiiumaa Üritus ja minu isiklik puhkus Saaremaal ühele poole saavad, siis tõenäoline küll, et plaan ka Piibel üks Sõjalindude Õhtupoolik maha pidada. Teema tundus olema ka teiste seas aktuaalne, kuid hetkel veel mitte põletav.
Kui nüüd Hiiumaa Üritus ja minu isiklik puhkus Saaremaal ühele poole saavad, siis tõenäoline küll, et plaan ka Piibel üks Sõjalindude Õhtupoolik maha pidada. Teema tundus olema ka teiste seas aktuaalne, kuid hetkel veel mitte põletav.
selge, aga ehk saab infi, kui asi kindel:). Siis selline küssa ka, et kas FMS simu on piisav, et lendama õppida? Seal saan ma sukhoi ja kõigega juba kenasti hakkama, isegi trikke saab tehtud:) ja maandumine ka seal selge, aga kas see on piisavalt reaalne? Lisaks olen lennanud kyosho cessna 182 skylane 3 kanaliga ja ehitan veel ka ultimate ja selle cessna ristsugutist:D. Pm valmis,aga millalgi tuleb regu ja brushless osta. See depronist ja lihtne teha nii, et harjutan sellega ka enne.
tel:56950993
Piibe asfaltiriba on algaja jaoks üks väga VÄGA väga vale koht lennutamiseks. Lennutamine toimub ju sõidutee ja metsatuka vahel, niiet algajal ei tohiks sinna üldse asja olla.
Kollasel on ümberringi palju põldu - kui midagi juhtub, saad lennuki maha tuua ja sellele järgi minna.
Kollasel on ümberringi palju põldu - kui midagi juhtub, saad lennuki maha tuua ja sellele järgi minna.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Vaata kaardilt: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1277Risto19 wrote:selge, siis peab katsuma end kunagi kollasele vedada, kuigi pole eriti õrna aimugi, kus see asub:D
Pole midagi paremat halvast ilmast !