Ise olen nii rahul et enam ei saa siin uhkeldamata jätta
Pildid umbes 30, 60 ja 90m pealt.
Pisut suuremad pildid saab blogist ekraanile manada.
Kuressaare loss õhtupäikeses
Moderator: Kristjan
Kuressaare loss õhtupäikeses
mikrokopter hexa - fotokopter
Aerofoto - www.100jalga.ee
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi
Hei!
Ilusad pildid!
Nu 30m ma kannatan veel ära, maast vaadates juhtimine, üle selle vajab mul veel harjutamist Selliste piltide vaatamine ajab ka rohkem isu peale...
Tricopter on nagu "lendav kolmjalg"
-Ilmar-
Ilusad pildid!
Nu 30m ma kannatan veel ära, maast vaadates juhtimine, üle selle vajab mul veel harjutamist Selliste piltide vaatamine ajab ka rohkem isu peale...
Tricopter on nagu "lendav kolmjalg"
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi
Tänud tänud
Ajasin 130m peale, aga seal üleval pool tuul hakkas juba liiga mõjutama, valgust jäi väheseks ja pilt enam ei tulnud välja, uduseks jäi. 150m oli eesmärk pilti teha aga tõmbasin varem alla tagasi.
Trikopteril on sul ju gyrod peal, kas need piisavalt ei stabiliseeri.
Mul on gyrod, acc ja kõrguse andur. No gps ja kompass ka aitavad paigal hoida, ilma vast ka ei saaks rohkem kõrgust lubada.
Selle kopteriga põhimõtteliselt mul palju kangidega tööd teha pole vaja...
Maks kõrgust olen proovinud vaikse ilmaga 300m. aga teist korda seda enam proovida ei taha.
30m on minu silmale enamus objektidest selline kõige magusam kõrgus kui lähivaateid objektile teha... selle kauguse pealt lossile tehes on 30 vähe ja need kõrgemad on tunduvalt efektsemad, bassein ja ümbrus tuleb ka ilusti esile.
Ajasin 130m peale, aga seal üleval pool tuul hakkas juba liiga mõjutama, valgust jäi väheseks ja pilt enam ei tulnud välja, uduseks jäi. 150m oli eesmärk pilti teha aga tõmbasin varem alla tagasi.
Trikopteril on sul ju gyrod peal, kas need piisavalt ei stabiliseeri.
Mul on gyrod, acc ja kõrguse andur. No gps ja kompass ka aitavad paigal hoida, ilma vast ka ei saaks rohkem kõrgust lubada.
Selle kopteriga põhimõtteliselt mul palju kangidega tööd teha pole vaja...
Maks kõrgust olen proovinud vaikse ilmaga 300m. aga teist korda seda enam proovida ei taha.
30m on minu silmale enamus objektidest selline kõige magusam kõrgus kui lähivaateid objektile teha... selle kauguse pealt lossile tehes on 30 vähe ja need kõrgemad on tunduvalt efektsemad, bassein ja ümbrus tuleb ka ilusti esile.
mikrokopter hexa - fotokopter
TimeTrap - pildiblogi
TimeTrap - pildiblogi
- hommiku kohvi